Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Zajončku @ 2007 05 22, 10:18)
Visa savaitgali ieskojau gelyciu sodinti i balkona, buvau ir Zapyskio medelyne ir Senukuose ir Megoje bet nieko ten gero nera. Kainos nesamoningos.
Paskui uzsukau i Silainiu turgu tai ten gausybe graziausiu geliu.
Tai kaip Aga ir sako, vaziuokit i turgus ieskoti  drinks_cheers.gif

O aš tai (Vilniuje) iš firmos UAB "Žiedų spalvos" Oslo g. 1 pirkau (ten tiesiai iš šiltnamių. Ir pigiau ir tos pačios surfinijos, petunijos, pelargonijos, tokios šviežios, daug žiedų užmezgę. Pigiau nei turguje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita @ 2007 05 21, 20:49)
Gal Kaunietes galipatartikur galima po darbo nusipirkti gelyciu i balkona daigu?
Rusiesdar neissirinkome,pernai sodinome svyrancias surfinijas, uzpraitais metais - svyrancias palergonijas.
Pas mane 11 metru terasa i pietus... lotuliukas.gif
Surfinijos pernais sunkiai atlaike karsta saulute, taisiais metais svarstau apie kokias smulkiaziedes, tik nezinau kokias ir dar kur ieskoti  rolleyes.gif

As manau kad karsciams labiausiai atsparios yra pelargonijos, tik nezinau ar visos rushys... Pas mane irgi buvo terasa i pietus, tai net po savaites atostogu gryzus jas radau ne tik kad gyvas bet net labai gyvas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2007 05 22, 12:05)
O aš tai (Vilniuje) iš firmos UAB "Žiedų spalvos" Oslo g. 1 pirkau (ten tiesiai iš šiltnamių. Ir pigiau ir tos pačios surfinijos, petunijos, pelargonijos, tokios šviežios, daug žiedų užmezgę. Pigiau nei turguje. 4u.gif

O geras, net nepagalvojau ten nuvaziuoti doh.gif Aciu labai 4u.gif Jau ir leksiu iskarto biggrin.gif Nes turgui kai pamaciau begonija svyrancia po 30 Lt, tai taip ir norejosi taip parodyt fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 05 22, 12:05)

thumbup.gif Ačiū už nuorodą.Lekiu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava42: 22 gegužės 2007 - 12:45
sveikos!turiu jusu toki klausimuka,gal kas ir raset, tai nepykit, tikrai neturiu laiko visko skaitinet,nes auginu maza dukryte, tai ji ma tiek laiko suvalgo doh.gif .Tai va balkonas mano pilnas Surfiniju,laistau,tresiu ir visaip kitaip puoseleju, nes tai mano pirmosios surfinijos, bet pastebejau,kad dviejuose vazoniniuose loveliuose mano surfiniju ziedai pradejo balteti(rusis purple,todel ziedai bordo spalvos)Kas tai geletu but?Gal tai liga,ar kas?
Atsakyti
merginos,gal kuri auginat dekoratyvines saulegrazas,ar jos ir turi taip greit augt,ir i kokio dydzio vazonelius jas sodint,ar reikia jas paremt,kad nesvirtu,kaip jas auginat,kada zydi? blush-anim-cl.gif tikiuosi klausimu nepamazinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 05 23, 09:57)
merginos,gal kuri auginat dekoratyvines saulegrazas,ar jos ir turi taip greit augt,ir i kokio dydzio vazonelius jas sodint,ar reikia jas paremt,kad nesvirtu,kaip jas auginat,kada zydi? blush-anim-cl.gif tikiuosi klausimu nepamazinau mastau.gif

Prieš keletą metų auginau dekoratyvines saulėgrąžas, tas žemaūges pilnavidures. Tik aš sėjau jas ne balkone, o į gėlyną. Balkone joms reikėtų nemažų, platesnių ir kuo sunkesnių vazonų. Saulėgrąžos užaugina gana tvirtą storą stiebą, todėl pas mane nesviro, bet pasodintos vazone gali virsti su visu vazonu, jeigu jo pagrindas bus nedidelis, nes vien didžiulis žiedas kiek sveria doh.gif . Auga tikrai greitai.
Atsakyti
QUOTE(loonaxxx @ 2007 05 22, 17:51)
Tai va balkonas mano pilnas Surfiniju,laistau,tresiu ir visaip kitaip puoseleju, nes tai mano pirmosios surfinijos, bet pastebejau,kad dviejuose vazoniniuose loveliuose mano surfiniju ziedai pradejo balteti(rusis purple,todel ziedai bordo spalvos)Kas tai geletu but?Gal tai liga,ar kas?

O kokiom trąšom tręšiat? g.gif Panašu kad jom trūksta fosforo. Ar lapai gražūs ir žali?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 05 24, 22:15)
O kokiom trąšom tręšiat?  g.gif  Panašu kad jom trūksta fosforo. Ar lapai gražūs ir žali?

Tresiu spec.trasom butent surfinijom(pavadinimo nerasysiu, nes vis tiek nera lt tokiu kaip cia arba atvirksciai),ir lapai grazus, bet isisaikinau, cia pas mus labai daug dregemes ir nuo tos dregmes toks grybas atsiranda, reikia tik su spec.chemikalu nupurkst ir viskas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loonaxxx: 24 gegužės 2007 - 23:33
Pasodinau balkone i lovelius nasturtu.Bet kad jos istyso,baigia nusvirt iki palanges,atrodo kaip isvirte. g.gif Gal jos visai netinkamos tam tikslui.Ilgos baisiausiai atrodio kaip vijoklines lotuliukas.gif Gal nest jas greiciau i lauka persodint.Ar auginot kas ?
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 05 25, 15:56)
Pasodinau balkone i lovelius nasturtu.Bet kad jos istyso, <...>

pasiskaitymui -> Įprastos ir retos nasturtės wink.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas man pagelbėtų blush2.gif Niekaip neįsivaizduoju, kaip pritvirtinti lovelius prie balkono. Balkonas įstiklintas, seni langai. Gal iš foto, kas galėtų paaiškinti blush2.gif Būčiau laaabai dėkinga 4u.gif

Čia tie pakabinimui reikalingi dalykai biggrin.gif
user posted image

O čia balkonas toks... blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 28 gegužės 2007 - 11:15
Merginos,man kazkas nesigauna,paseju visus kvietkus, zoleles,viskas man sudygsta ok,bet po to katastrofa mastau.gif daigai nuo laistymo isgula,ir nebeatsitiesia taip ir supuva ir tokiais lopineliais,bet ne visi...arba zeme vazonuose susmenga na ir daigai i ta smegduobe sukrenta, sakes nebezinau ko griebtis,bet juos laistau labai atsargiai,neuzliejant ir vis tiek negerai verysad.gif
Atsakyti