Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių kūdikių valgiaraštis

Patikekit, vaizdas nerealus, superinis, i Lalaila galima siusti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus duoniukai pats megstamiausias valgis thumbup.gif .Nikas valgo avizas, sorus, grikius, kviecius, labiau megsta pieniskas koses rolleyes.gif Darzoves irgi labai skanu, bet geriau be mesos verysad.gif , geria sultis multi hipp, ragavo kompoto unsure.gif , megsta kriauses ir obuolius, ragavo jogurtu ir vaikiska hipp ir naturalu is kitu firmu, patinka labai thumbup.gif . Ir is vis atimineja is mamos valgi lotuliukas.gif Bet! beria beveik kasdien verysad.gif verysad.gif arba mazais vos matomais spuogeliais, arba raudonom didelem demem,o viduri spuogelis. Berimai dingsta per kelias valandas, o dar ir ant kojyciu atsirado rausvos sausos demes verysad.gif
Atsakyti
Mano mergyte taip pat kartais isberia verysad.gif , matyt, alergiska kazkuriam produktui, bet as neissiaiskinu. Todel labai ziuriu, ka jai duoti, ko ne g.gif . Sako, ir nuo karscio gali isberti unsure.gif
Atsakyti
mes irgi su tais bėrimais nesusidorojame doh.gif kol vaistukus gėrėm buvo geriau, o dabar vėl atsiranda doh.gif atrodo, ir vieno produkto kurį laiką nedaviau, ir kito, bet kol kas nesuprantu, kam tiksliai doh.gif sunku, kai neina atsekti, kam konkrečiai g.gif
na o šiaip maniškis irgi valgį man iš burnos atiminėja lotuliukas.gif tik pamato, kad valgau ir jam priireikia lotuliukas.gif
o valgom kruopas - avižas, grikius, miežius, kukurūzus smile.gif
mėsytę - jautieną, veršieną, kalakutieną smile.gif
vaisiai - bananas, obuolių tyrelės, nes žalių lietuviškų nėra. ragavom žemuogių ir braškių močiutės užaugintų, bet pabėrė, tad atsisakėm. patinka slyvų košė, kurią iš šaldytų slyvų verdu thumbup.gif
daržovės - bulvė, kalafijoras, moliūgas, cukinija, morka, kopūstas smile.gif
savaitgalį daviau paragaut pieniškos dešrelės, tai net čepsėjo lotuliukas.gif negalėjau atsispirt, kai pati valgiau, o jis vis žiūrėjo ir atimt bandė ax.gif
mišinuko geriam tris kartus maždaug po 150ml ax.gif
rodos viską išvardinau ax.gif
Atsakyti
Labutis . Mano mažiuka irgi bėria doh.gif kaip ir rašai gintariux82 dabar sunku ir suprasti nuo ko g.gif Mano pypliukas irgi megsta pavalgyti thumbup.gif bet dėšreliu dar neduodu. Labai pamego džiuvesėlius,taip ji gali sučiulpti kad tik košele tokia lieka thumbup.gif Iš mėsos valgo kalakūteną,veršieną.paukštieną,jautieną, liesa kiaulieną. Ir visos daržoves,jau ir saldžiosios paprikos duodu.Pradėjo ragauti paprastus jogurtus,duodu be priedus ir cukraus. Viena karta suvalge Duobilo jogurta su braškem tai išberia.Man dar toks įtarymas kad ji beria nuo grikių. Vakare pamaitinau grikių koše tai ryte išbertas visas g.gif Paparastos varškes dar neduodu. Gal kas jau ragavo varškes, kaip vaikutis reagavo???
Dabar braškių ir trešnių metas,tai braškių neduodu,o va trešniu labai megsta, žinoma daug neduodu tik pačiulpti sulčio labai jam skanu. Aš pati alpstu nuo trešnių, nėštumo metų galejau virš kilogramo suvalgyti doh.gif Tai ir sūnelis toks pats.
Mažiukams SKANAUS essen.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytes, ar duodat savo mazyliams ledu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 17, 16:39)

TIKRAI NE schmoll.gif
Atsakyti
Labutis. Tai ir vėl aš su mažiuku mirksiukas.gif Norėjau dar paklausti, gal kas jau bande žuvies duoti? Nusipirkau lašišos rytoi noriu patroškinti ir su daržovemis duoti. Pradėsiu nuo mažo gabaliuko,žinau kad žuvis alergizoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 17, 16:39)

vieną kartą daviau palaižyt, bet tuo viskas ir užsibaigė ax.gif

QUOTE(Ksėna @ 2008 06 17, 22:04)
Labutis. Tai ir vėl aš su mažiuku mirksiukas.gif Norėjau dar paklausti, gal kas jau bande žuvies duoti? Nusipirkau lašišos rytoi noriu patroškinti ir su daržovemis duoti. Pradėsiu nuo mažo gabaliuko,žinau kad žuvis alergizoja. g.gif

na mes dar neragavom, nes kol kas nenoriu kažką naujo įvedinėt, kadangi ir taip nežinau nuo ko mus beria doh.gif o šiaip gal ir galima šiek tiek pabandyt g.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes! 4u.gif As ledu daviau paragauti, na ant sukstelio galiuko, tokiu istirpusiu ax.gif , tai labai patiko, entuziastingai reikalavo dar lotuliukas.gif .
Ozuvies tai dar neduodam, nors manyciau, kad gabeleli duot paragaut, tai tikrai nieko g.gif
As vakar misraines su ryziaus daviau paragaut, tai viskas gerai: nei verke del pilviuko, nei isbere... bigsmile.gif Zodziu, viskas gerai lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 17, 12:34)
Viena karta suvalge Duobilo jogurta su braškem tai išberia.
Paparastos varškes dar neduodu. Gal kas jau ragavo varškes,

Gal išbėrė nuo braškių tem jogurte?
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 17, 23:04)
Norėjau dar paklausti, gal kas jau bande žuvies duoti? Nusipirkau lašišos rytoi noriu patroškinti ir su daržovemis duoti.

Ksėna, aš neduodu dar nei varškės, nei žuvies. Nors Mažylyje skaičiau, kad žuvį galima pradėti duoti kelios savaitės nuo mėsos ragavimo pradžios, nuo 7,5-8 mėn.
Varškę Mážylyje rekomenduoja pradėti duoti ne anksčiau 10 mėn.
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2008 06 15, 09:16)
truputi vaisiu duodu, sausiainiu: gaidelis, aviziniu

QUOTE(lendra @ 2008 06 16, 09:13)
Pas mus duoniukai pats megstamiausias valgis thumbup.gif .

Vis norėjau paklausti dėl sausainių ar duoniukų davimo - ar nebijot, kad pasprings? Aš duodu tik baronką, tai ji su savo trim dantim taip greitai ją išgraužia, po to užsikosti nuo trupinėlių. Turiu Hipp sausainėlių, bet nedrįstu duot ax.gif
Atsakyti