Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

QUOTE(ingušonkas @ 2007 05 17, 23:59)
O mes 6 -ias (kitos 4 rankos dar nemoka tokios kombinacijos)  4u.gif

Mes irgi 10 laikom, nes bernai irgi surezga ten ale spygutes smile.gif

Man kazkaip neramu del vyresneliu, ar npasijus atstumti. Aisku, cia dvynuku meetas, bet kazkaip nesinori, kad vaikai uzsigautu, kad jie niekur negali dalyvauti "pilnom teisem". Be to 5 metu jau daug supranta ir dabar turedami maziukus broliukus ir sesutes, yrac jautrus.

Man patinka visi konkursai, maniske visur dalyvautu, o bernai vistik tik stebes.

Mymyte, Supervyre, Ingusonkas, (kas dar pas mus turi vyresniu?) gal susijungiam ir vyresneliai porom gales dalyvauti kaip dvynukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 05 17, 19:24)
Kas norėtų dalyvauti saldumynų konkurse???
1. Jufike 
2. j.e. kažkuris  rolleyes.gif (kuriam skaniau gausis  tongue.gif )
3. Mymytė
4. ........
    kas sekantis????
P.S. Širše, tave irgi turiu omeny  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif Kiek supratau iš anos temos, visas sąrašas atsirastų nesupyksiančių dėl saldumynų nebuvimo  mirksiukas.gif
Taip kad, "nesijaudinti, tiktai nesijaudinti"....
bigsmile.gif -j.e. Aistė.-

Cia tai gerai pastebeta. Gal reikes ka nors "liekninancio" sugalvot. lotuliukas.gif
Bandau sugalvoti ir nieks i galva nelenda... unsure.gif Gal tokiu nebuna?
Atsakyti
QUOTE(jufike @ 2007 05 18, 12:20)

Man kazkaip neramu del vyresneliu, ar npasijus atstumti. Aisku, cia dvynuku meetas, bet kazkaip nesinori, kad vaikai uzsigautu, kad jie niekur negali dalyvauti "pilnom teisem". Be to 5 metu jau daug supranta ir dabar turedami maziukus broliukus ir sesutes, yrac jautrus.

Pernai, zvelgiant is salies, vyresneliai atrode labai subrende ir, atrodo, visai nesijaute del to nelaimingi mirksiukas.gif Tokiam leliuku bury jiems savaime pliusas, nes jie - didesni. Ir teisiu jie turi dar daugiau, nes gali savarankiskai sen bei ten pabimbineti, draugu susirasti.

Sakau, nusiraminkit visi - pamatysit, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurpaite @ 2007 05 18, 14:22)
Pernai, zvelgiant is salies, vyresneliai atrode labai subrende ir, atrodo, visai nesijaute del to nelaimingi  mirksiukas.gif Tokiam leliuku bury jiems savaime pliusas, nes jie - didesni. Ir teisiu jie turi dar daugiau, nes gali savarankiskai sen bei ten pabimbineti, draugu susirasti.

Sakau, nusiraminkit visi - pamatysit, viskas bus gerai  4u.gif

Aš tai tikiu, kad viskas bus gerai, kad tik oras nepavestų, bet čia jau Supervyro reikalas viską sutvarkyt mirksiukas.gif . Mano dičkis vos ne kiekvieną dieną paklausia, kiek dar dienų liko iki to "kur mes ten su dvynukais važiuosim" smile.gif.

Taigi, Kurpaite, labai norisi ir tamistą - šito skyrelio pramotę sutikt - špygų nelaikau, netikiu tokiais zababonais, bet tu žinai, kaip visi tavęs lauks ten mirksiukas.gif .

O dėl saldumynų - taip, aš galvoju ką nors sveiko ir skanaus mirksiukas.gif . Jau beveik turiu mintį.
Atsakyti
Nu va, mano jaunimas bando mama nuraminti, kad nemiegos per meeta, nes siandien atsisake eiti miegoti pietu ir reikalauja eiti i lauka, nors visa pusdieni ten jau buvom lotuliukas.gif
O del uzduociu, tai as galesiu uz visus sudalyvauti ax.gif Yra buve, kad per fizinio lavinimo pamokas vos ne dviese su mokytoju krepsini zaisdavom, nes man fizinis buvo viena megstamiausiu pamoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Skelbimas 4u.gif
Ieškau Urtei dvynukės(o) - prašome siūlyti čia 4u.gif
Urte
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2007 05 18, 16:14)
Skelbimas 4u.gif
Urte

Galime pasiūlyti tik neidentišką smile.gif 4u.gif

Emilija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 18 gegužės 2007 - 17:50
QUOTE(jufike @ 2007 05 18, 17:49)
Galime pasiūlyti tik neidentišką smile.gif  4u.gif

Emilija

lotuliukas.gif ir vaizdelis uz kadro panasus - Urte iskart paklause kiekjai metu lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2007 05 18, 20:01)
lotuliukas.gif  ir vaizdelis uz kadro panasus - Urte iskart paklause kiekjai metu  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Vaizdelis geras thumbup.gif Na, ji jaunesne siek tiek beveik 5 men. Bet ugiu tai speju pralenks visus 5-mecius ir 6-mecius.
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2007 05 18, 16:14)
Skelbimas 4u.gif
Urte

o kaip manoji? Kokia Urtes nuomone? Sindi cia 5metai 5men., š.m. 04,14d fotkinta
user posted image
Atsakyti
Gerai jus cia su tom neidentiskom pavaret! biggrin.gif Mano tai panom tokios 5 metes "mamos" - tai patys geriausi kompanionai! thumbup.gif
Ai, as irgi galvoju,kad viskas ten bus gerai su tom aktorelem, gi tikrai pacios nepies, jei niekas nepies lotuliukas.gif Paimprovizuos, jeigu jau ka..Manau net ir su situ scenarijum butu gerai, ai...Visai visai nebeturiu laiko niekuo normaliai pasirupinti, va tik 24val. teprisedu prie SM, nes kaip diena - taip durdomas (as cia apie darbus savo..)
Beje, aisku,kad ir su Daiduk nesusiskambinau per tuos lekimus istisinius, bet va gavau is Saugerdos zinute, kad biski praziopsojo cia musu kalba apie myta(naujoms pasakau,kad ji pernai dalyvavo musu myte, tad jai kaip ir kitiems pernai dalyvavusiems, nors ir siemete ne taip SM pasireiskusiems visada durys atviros mirksiukas.gif ), bet noretu sudalyvauti. Tai as sakau,jei ka, tai ji tegu vietoj Daiduk buna, ir nieko perskaiciuoti nereikes, o jei ir Diaduk pirmadieni pagausiu, ir ji nores dalyvauti ir perves pinigelius, tai daugiau iseis kreideliu, atrakcijom daugiau galesiu leisti, nes dabar tai net nezinau kiek ten viskas kainuos, tik labai tikiuosi,kad neissoksiu is 3Lt/vaikui, kaip planavau. Itariu,kad dovanele butu (jei nesupyksite, kad nebeoriginalu..nes nebeturiu laiko galvoti kazka nauja) - po ta kamuoliuka kaip pernai,o visa kita - kreideles piesimui ant asfalto, dideli popieriaus lapai, piestukai, baronkeles gal ant kokiu raisteliu pakabinsim kaip ale prizus, balionai ir pan...Jei matysiu,kad lieka pinigu - tai ir po muilo burbulu buteliuka nupirksiu, nu ziuresiu vietoj, tsakant rolleyes.gif
Beje, noreciau paprasyti,kad kai suvaziuosite, kas galesite, padekite pusti balionus (pernai patiko Kitaip seimyna - nei raginti nereikejo, priejo pasisveikino ir kibo i darba), nes ju zadu nemazai paimti. Na zodziu, prasau visiems imtis aktyviai padeti vieni kitiems, kad viskas greiciau ir sklandziau vyktu,o.k? Nes mes is namu zadam batuta paimti, tai man ovyras tures darbo, kol ji surinks, as irgi turesiu ka veikti, o vaikus kazkiek gi irgi reikes prisiziureti..Taip,kad please please help me 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 05 19, 01:24)
Taip,kad please please help me 4u.gif

drinks_cheers.gif padesime , prizadam 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas potencialus "dvynukas" ieško poros smile.gif. Štai čia.

Anas ir balionus pūst padėtų, jeigu tėveliai perdaug mažiais užsiimt turėtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mymyte: 19 gegužės 2007 - 10:11