Nagi nagi, rodyk
Man iš tikrųjų ta lašišinė, tai pati nuostabiausia spalva...ji iš savęs graži, tai nereikia ten kokių įmantrybių galvot su tais karoliukais
Pasiėmiau ir aš dabar va vilnos, darysiu juodus burbuliukus
Pasiėmiau ir aš dabar va vilnos, darysiu juodus burbuliukus
merginos... gal galit ką patart? pasėmiau didelį vokiečių-lietuvių kalbos žodyną ir planavau paskaityti knopkės įkeltą knygutę, o ten daugumos žodžių nesimato...
gal yra kokia nors priemonė kaip iššifruoti tuos žodžius ?
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:53)
merginos... gal galit ką patart? pasėmiau didelį vokiečių-lietuvių kalbos žodyną ir planavau paskaityti knopkės įkeltą knygutę, o ten daugumos žodžių nesimato...
Kaip suprasti -nesimato ? Popierius blizgus ar neiskaitomai mazos raides ?
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:53)
o ka reiskia- nesimato? o faila atsisiuntei per <get original file?>ten po nuotrauka linkas
Kadangi nematau kokia ten situaciaja, ar labai ten tie zodziai nesimato, tai nieko ir negaliu patarti...
Pabandyk prisiartinti kaip fotke ar dar kaip... Net nezinau...
na aš išsisaugojau tą nuotrauką ir bandžiau didint, bet šnipštas gavosi...
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:58)
Ten labai dideles foto
aaaa...tu ten iejai svecio teisemis ? Reikia ieiti kaip savininkui ir matysi ta nuoroda apie pilna dydi.
QUOTE(knopkė @ 2007 03 16, 13:59)
LT, kur daugiau
QUOTE(*Mari* @ 2007 03 16, 14:41)
nu geras, o as taves nemaciau
kazkaip is viso zmoniu neisskyriau - susiliejusi minia plauke pro sali
reikejo ignybt man i sona
ai, as uz zmoniu pasislepdama paziurejau, nelindau labai smarkiai
katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia
Rubberneck, ačiū labai
aš kaip visada nevėkšla nieko dorai bepadarau
ačiū... va dabar tai vaizdas
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 20:02)
LT, kur daugiau
juolab, kad ir apgulta palapine buvo
Vienoj galerijoj uztai nesusilaikius boruzytes apciupinejau 
katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia
veliu mazai ir retai, o vilnu kaip fabrike pas mane 
tik zinai, kai pradedi rietuves statyt- vis mazai ir mazai. siandien vel pagalvojau, kad dar reik nusipirkti, nes kai kurios dezes vos uzsidaro... tikiuosi dar rasiu tokiu paciu ar bent panasiu..