Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(ingalp @ 2007 04 18, 13:11)
aš nesitariau nei su anesteziologu, nei su tamašauskiene. tiesiog nuėjau kai stupakovienė jau liepė tiesiai pas skyriaus vedėją ir pasiskyrėm operacijos datą. tai jinai pati surado anesteziologą. jis iš vakaro prieš operaciją pas mane įpalatą atėjo, papasakojo kaip kas bus, kada bus ir viskas.

na matai, tau planine operacija kaip suprantu buvo, o as siaip su epiduru gimdyt noreciau.
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 04 18, 13:11)
aš nesitariau nei su anesteziologu, nei su tamašauskiene. tiesiog nuėjau kai stupakovienė jau liepė tiesiai pas skyriaus vedėją ir pasiskyrėm operacijos datą. tai jinai pati surado anesteziologą. jis iš vakaro prieš operaciją pas mane įpalatą atėjo, papasakojo kaip kas bus, kada bus ir viskas.

Truputį detaliau...
Tai Stupakovienė nusiunčia į skyrių pas vedėją, kuri paskiria datą? Atsigult į skyrių reik prieš parą prieš operaciją? O ar žiūri kaklelį, kiek atsidaręs? (nes man liepė savaitę prieš operaciją gultis, po to stebėjo, kiek kaklelis atsidaręs, ir kai atsidarė daugiau nei 4 pirštai, tada jau operavo)
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 18, 21:48)
Truputį detaliau...
Tai Stupakovienė nusiunčia į skyrių pas vedėją, kuri paskiria datą? Atsigult į skyrių reik prieš parą prieš operaciją? O ar žiūri kaklelį, kiek atsidaręs? (nes man liepė savaitę prieš operaciją gultis, po to stebėjo, kiek kaklelis atsidaręs, ir kai atsidarė daugiau nei 4 pirštai, tada jau operavo)

Stupakovienė kai pamatė, kad mano gimdos kaklelis suminkštėjęs, nusiuntė pas Tamašauskienę, kad pažiūrėtų, kada maždaug jau reiks operuot. tai Tamašauskienė pažiūrėjo, ir liepė ateit po savaitės, atsigult iš vakaro, o ryte 7 pradėjo ruošt operacijai. bet sakė, kad jei pajusiu sąrėmius anksčiau, tai staigiai važiuot į skyrių. tai var, rezultate vaiką išėmė 2 dienoms anksčiau gimdymo termino. kiek suprantu, dabar nieks savaitę anksčiau nebeguldo ir nelaukia jokio atsidarinėjimo, jei planuojamas cezaris. tiesiog suėjus terminui arba prieš kelias dienas išima ir tiek. o kodėl tau planuoja cezarį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 04 19, 09:32)
Stupakovienė kai pamatė, kad mano gimdos kaklelis suminkštėjęs, nusiuntė pas Tamašauskienę, kad pažiūrėtų, kada maždaug jau reiks operuot. tai Tamašauskienė pažiūrėjo, ir liepė ateit po savaitės, atsigult iš vakaro, o ryte 7 pradėjo ruošt operacijai. bet sakė, kad jei pajusiu sąrėmius anksčiau, tai staigiai važiuot į skyrių. tai var, rezultate vaiką išėmė 2 dienoms anksčiau gimdymo termino. kiek suprantu, dabar nieks savaitę anksčiau nebeguldo ir nelaukia jokio atsidarinėjimo, jei planuojamas cezaris. tiesiog suėjus terminui arba prieš kelias dienas išima ir tiek. o kodėl tau planuoja cezarį?  g.gif

Kaip įdomu bigsmile.gif man terminas 24 rugsėjo, tada yra pirmadienis, tai turbūt tą dieną ir operuos, jei sąrėmiai anksčiau neprasidės ir jei guldo į skyrių sekmadieniais...
Laurą gimdžiau (išoperavo) 2 dienom anksčiau, kaip ir tau, man jau iš vakaro buvo gleivių kamštis išėjęs... Sąrėmių taip ir nepajaučiau ax.gif
man Šeškaitis jau surašė nuosprendį dėl Cezario - problematiška tinklainė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 19 balandžio 2007 - 11:42
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 19, 12:41)
Kaip įdomu bigsmile.gif man terminas 24 rugsėjo, tada yra pirmadienis, tai turbūt tą dieną ir operuos, jei sąrėmiai anksčiau neprasidės ir jei guldo į skyrių sekmadieniais...
Laurą gimdžiau (išoperavo) 2 dienom anksčiau, kaip ir tau, man jau iš vakaro buvo gleivių kamštis išėjęs... Sąrėmių taip ir nepajaučiau ax.gif
man Šeškaitis jau surašė nuosprendį dėl Cezario - problematiška tinklainė verysad.gif

nenustebsiu, jei penktadienį operuos, o paguldys ketvirtadienį. nes prieš operaciją kraujo, šlapimo, ultragarso tyrimus daro. tai vargu ar sekmadienį juos darys. g.gif

nu gi bet gerai, greičiau susitiksi su savo stebuklėliu wub.gif
Atsakyti
o jei koks priešlaikininis būna, ar čia gimdo, ar siunčia į Klaipėdą, Kauną??
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 04 19, 14:41)
nenustebsiu, jei penktadienį operuos, o paguldys ketvirtadienį. nes prieš operaciją kraujo, šlapimo, ultragarso tyrimus daro. tai vargu ar sekmadienį juos darys. g.gif

nu gi bet gerai, greičiau susitiksi su savo stebuklėliu  wub.gif

Ir as manau, kad gerai, nes paskutines dienos buna labai labai jau prailgusios... Mnao sesi termians balandzio 16, o snd jau 19, lialis net nesiruosia, tai kaip ji nervinasi! O ir sunku su dideliu pilvu, dar pirmagimis, laukia nesulaukia, o maziukas neskuba ax.gif
Atsakyti
man vakar liepe pagalvot, kol dar laiko yra, kokia vaiku gydytoja noreciau, kad mano vaikuti priziuretu...
Gal turit patarimu???
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 20, 09:19)
man vakar liepe pagalvot, kol dar laiko yra, kokia vaiku gydytoja noreciau, kad mano vaikuti priziuretu...
Gal turit patarimu???

mūsų vaikų gyd. - Šeškaitienė. šiaip normali gydytoja, nieko blogo pasakyt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 19, 14:47)
o jei koks priešlaikininis būna, ar čia gimdo, ar siunčia į Klaipėdą, Kauną??

su prieslaikiniais esu girdejusi, kad cia vietoj jei tik ne 8 menesiai, bet jei jau mato, kad bus komplikuotas na ir prieslaikinis, tai siuncia i Klaipeda. Labiausiai musiskiai bijo 8 menesiu bigsmile.gif nepergyvenk ir tikekis, kad tau bus viskas gerai ir negalvok apie bloga bigsmile.gif
Papildyta:
pamirsau merginos jums pasakyti, kad as esu ta pati jurgux 1, tik persiregistravau is naujo, nes pirmuoju vardu man nebeatsidare po kompo perinstaliavimo bigsmile.gif biski gaila, bet ka padarysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 20, 10:19)
Gal turit patarimu???

Man, bent jau mano uosviene rekomendavo Indrasiene...neturiu kuom skustis,man ji labai gera.Bet kokiu paros metu jai galiu skambinti ir uzduoti klausimus...labai atsidavusi savo darbui ir zinanti daug....viena karta,kai mazajai buvo didele temperatura atvaziavo i namus ir net po keliu dienu (as jos neprasiau) atejo apziureti dar karta mano mazyles....buvau nustebusi...
Girdejau dar Bielskyte gera...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 19, 12:41)

Matai nieko negali planuoti is anksto kol dar neatejo mazdaug tas laikas. O man taip buvo, nes pries pabaiga sukilo kraujospudis, sutinau, tai pagulde i ligonine pries dvi savaites pries gimdyma, o termina buvo pasake kovo 10 d., o kadangi man buvo planuotas cezaris, tai man leido pasirinkti ir diena, sake nuo kovo 5 iki kovo 10, bet gulint ligoninej pamate, kad nebeistempsiu, tai liepe pasirinkti anksciau termina, tai pasirinkau kovo 1 ir viskas buvo thumbup.gif Cia priklausys nuo tavo savijautos ir kaip susitarsi su gydytoja biggrin.gif
Atsakyti