Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 25, 14:05)
tai jau jo...

Pamirsau gi as, esu lygtai taves klausus, o kada tau gimdyt? Gal zinai ka turesi? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 04 25, 22:25)
Pamirsau gi as, esu lygtai taves klausus, o kada tau gimdyt? Gal zinai ka turesi?  nestuke.gif

kazkada liepos antroje puseje....o auga pilvelyje flirt.gif
Atsakyti
As vakar susitariau del gimdymo su Zulpiene. Laabai maloni moteriskaite thumbup.gif as ir noriu zinot kas maono pilvelyje augaaa g.gif nesirodo kipsiukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2007 04 26, 16:11)
As vakar susitariau del gimdymo su Zulpiene. Laabai maloni moteriskaite  thumbup.gif  as ir noriu zinot kas maono pilvelyje augaaa  g.gif  nesirodo kipsiukas doh.gif

as gal itaikysiu kol JG neatostogaus, o jei matysiu, kad ne..tada irgi pas ziulpiene teks eit.
Ganga, o ka sakei susitikus...? g.gif Kiek daznai iki gimdymo pas ja teks lankytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiunia: 26 balandžio 2007 - 15:59
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 26, 15:39)
kazkada liepos antroje puseje....o auga pilvelyje  flirt.gif

Mano kolegei irgi liepos pab gimdyti. Kiek priaugai? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
oho kokiom sumom jus cia savaidotes pacio ir islepinat tuos daktarus 4u.gif paskui skundziames kad blogai priziuri o jie laukia babkiu 4u.gif
Pvz, Aš ėjau visą neštumą pas gyd Graželienę thumbup.gif tai 1 karta 100 lt ir kiekvieną mėn po 50 lt kai eidavau tikrintis o kai jau reikejo prieš gala ten kas sav tai koki piragėlį is Vasgenos (ji labai patenkinta budavo) ar rafaelo .Gimdymas kainavo 400 lt ir anestologui 50 lt (man cezaris)ir jiokiom seselem nedaviau nes ju ten nnnnn.. viskas super labai patenkinta .Išvažiuojat nupirkau daug vaisių, torto ir šampano ,kavos čia visiem bendrai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 04 27, 09:17)
oho kokiom sumom jus cia savaidotes pacio ir islepinat tuos daktarus  4u.gif paskui skundziames kad blogai priziuri o jie laukia babkiu 4u.gif
Pvz, Aš ėjau visą neštumą pas gyd Graželienę thumbup.gif tai 1 karta 100 lt ir kiekvieną mėn po 50 lt kai eidavau tikrintis o kai jau reikejo prieš gala ten kas sav tai koki piragėlį is Vasgenos (ji labai patenkinta budavo)  ar rafaelo .Gimdymas kainavo 400 lt ir anestologui 50 lt (man cezaris)ir jiokiom seselem nedaviau nes ju ten nnnnn.. viskas super labai patenkinta .Išvažiuojat nupirkau daug vaisių, torto ir šampano ,kavos čia visiem bendrai... 4u.gif

tai kad panasios tos sumos... mirksiukas.gif kur Tu cia didesne suma nei 400 radai? g.gif
kitos duoda tik 200 ar 300 ...
Papildyta:
QUOTE(jurgelux @ 2007 04 26, 23:35)
Mano kolegei irgi liepos pab gimdyti. Kiek priaugai? bigsmile.gif  4u.gif

nuo iskaitos jau +7 blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 27, 10:41)
tai kad panasios tos sumos... mirksiukas.gif kur Tu cia didesne suma nei 400 radai? g.gif
kitos duoda tik 200  ar 300 ...
Papildyta:
nuo iskaitos jau +7  blush2.gif  blush2.gif

tai tu normaliai priaugai thumbup.gif bigsmile.gif , o as ka pavariau per visa n 30 g.gif , dabar uztad mastau kaip cia atsikracius g.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 04 25, 10:57)
jo, apie milkuviene girdejau, lygtai po antro insulto yra ligoninej

Praeita savaite maciau puikios sveikatos Milkuviene poliklinikoje vaiksciojo, nors girdejau taip pat kad po insulto, pasirodo pasveikusi
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 04 27, 10:48)
tai tu normaliai priaugai  thumbup.gif  bigsmile.gif , o as ka pavariau per visa n 30 g.gif , dabar uztad mastau kaip cia atsikracius  g.gif  g.gif  bigsmile.gif

girdejau su antru visos daugiau priauga...ir beje tai labai individualu. Mano drauge vos 6 dasidejo, o jau gimdyt beveik laikas ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 26, 15:58)
as gal itaikysiu kol JG neatostogaus, o jei matysiu, kad ne..tada irgi pas ziulpiene teks eit.
Ganga, o ka sakei susitikus...?  g.gif Kiek daznai iki gimdymo pas ja teks lankytis.

Nieko, pasakiau kad noriu susitarti del gimdymo. Tai paklause kada turiu gimdyt, apziurejo nesciosios kortele, uzsirase mano duomenis ir savo dave telefona, sake galiu bet kada skambint. pas ja lankysiuos kai man sukaks 37 savaites (dabar 32sav.) niu laabai faina moteriske thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 27, 11:18)
girdejau su antru visos daugiau priauga...ir beje tai labai individualu. Mano drauge vos 6 dasidejo, o jau gimdyt beveik laikas  ax.gif  ax.gif

as tai dabar jau turiu +20kg, bet laikausi dietos, tai po kol kas svoris nebeauga.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 04 27, 10:54)
Praeita savaite maciau puikios sveikatos Milkuviene poliklinikoje vaiksciojo, nors girdejau taip pat kad po insulto, pasirodo pasveikusi

Matai kaip negal pliotkais tiket, mano kaiminka sake, kad jai visai ne kas, vos ne... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ganga @ 2007 04 27, 15:59)
Nieko, pasakiau kad noriu susitarti del gimdymo. Tai paklause kada turiu gimdyt, apziurejo nesciosios kortele, uzsirase mano duomenis ir savo dave telefona, sake galiu bet kada skambint. pas ja lankysiuos kai man sukaks 37 savaites (dabar 32sav.) niu laabai faina moteriske  thumbup.gif
Papildyta:
as tai dabar jau turiu +20kg, bet laikausi dietos, tai po kol kas svoris nebeauga.

O as dietos pradejau laikytis kai gavau bisk bart nuo Grazelienes paskutini nestumo men, tai priaugau tik 1 kg bigsmile.gif
Atsakyti