Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(jurgelux @ 2007 05 01, 21:49)
o siaip jeigu pasakysi, kad geriau man darykite cezary, tai tau niekas nedarys ir lieps gimdyti paciai.

Atsimenu, kaip gimdymo metu, kai pradejo stipriai skaudet ( o as juk be epiduro gimdyt ruosiaus doh.gif Ot, motina - didvyre! lotuliukas.gif ) gydytojos paprasiau, kad darytu cezari biggrin.gif Nieko nesitikedama, tiesiog, kaip skestantysis besigriebdama uz siaudo, uzklausiau, gal ji galetu man padaryt cezari. Aisku, tikejaus atsakymo "Visos pagimdo, ir tu pagimdysi, ka cia issigalvoji ir pan." Bet koks buvo mano nustebimas, kai gydytoja tokiu uztikrintu balsu man atsake: "Dar palauksim puse valandos, jei situacija nepageres, darysim cezari". O po to pusvalandzio mane ir eme ruost isvezimui i operacine smile.gif
Taigi, kam nors pasakodama apie gimdyma as ir pajuokauju, kad kai tik as cezario uzsimaniau gimdymo metu, tada man ji ir padare lotuliukas.gif

Bet siaip del cezario sutinku su Jurgelux - reikia tartis is anksto su gydytoja del operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 05 01, 23:12)
Atsimenu, kaip gimdymo metu, kai pradejo stipriai skaudet ( o as juk be epiduro gimdyt ruosiaus  doh.gif Ot, motina - didvyre!  lotuliukas.gif ) gydytojos paprasiau, kad darytu cezari  biggrin.gif  Nieko nesitikedama, tiesiog, kaip skestantysis besigriebdama uz siaudo, uzklausiau, gal ji galetu man padaryt cezari. Aisku, tikejaus atsakymo "Visos pagimdo, ir tu pagimdysi, ka cia issigalvoji ir pan." Bet koks buvo mano nustebimas, kai gydytoja tokiu uztikrintu balsu man atsake: "Dar palauksim puse valandos, jei situacija nepageres, darysim cezari". O po to pusvalandzio mane ir eme ruost isvezimui i operacine  smile.gif
Taigi,  kam nors pasakodama apie gimdyma as ir pajuokauju, kad kai tik as cezario uzsimaniau gimdymo metu, tada man ji ir padare  lotuliukas.gif

Bet  siaip del cezario sutinku su Jurgelux - reikia tartis is anksto su gydytoja del operacijos  mirksiukas.gif

Matai tau matyt mate, kad tu nepragimdysi arba labai reiks kankintis, todel gal ir dare cezary, nes dabar jos ir pacios bijo rizikuoti jei mato, kad gali buti kokiu konplikaciju 4u.gif Saunu, kad nereikejo tau ilgai kankintis ir padare tasu cezary thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 05 02, 08:00)
Matai tau matyt mate, kad tu nepragimdysi arba labai reiks kankintis, todel gal ir dare cezary, nes dabar jos ir pacios bijo rizikuoti jei mato, kad gali buti kokiu konplikaciju  4u.gif Saunu, kad nereikejo tau ilgai kankintis ir padare tasu cezary  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Na, taip, as irgi dziaugiuosi, kad nelauke tragisku pasekmiu ir laiku nusprende daryt cezari. thumbup.gif Jau nuo gimdymo pradzios vaiko sirdies tonai buvo nekokie, bet man to nesake, o jau kai nusprende, kad ilgesnis delsimas gali turet pasekmiu, skubiai isgabeno i operacine. Ir ne kiek nesigailiu del cezario smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 02 gegužės 2007 - 08:43
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 27, 10:41)
tai kad panasios tos sumos... mirksiukas.gif kur Tu cia didesne suma nei 400 radai? g.gif
kitos duoda tik 200  ar 300 ...
Papildyta:
nuo iskaitos jau +7  blush2.gif  blush2.gif

nu radau 4u.gif prie du puslp..
Papildyta:
QUOTE(Gytr @ 2007 04 27, 19:42)
Bet kad ir tu pati lepinai Grazeliene  mirksiukas.gif  per 9 nestumo menesius gydytojai vien uz apziuras sumokejai ~ 500 lt. (plius dar , kaip pati minejai, pyragai ar rafaello). Nepigu, tikrai nepigu... smile.gif
As tai savo gydytojos taip nelepinau  blush2.gif

bet ėjau pas ją privačiai o ne i kabinėtą 4u.gif o privatūs apžiurėjimai dar brangesni (tik gaila čia ji nedirba privačoi klinikoi) 4u.gif
Atsakyti
bet kokiu atveju ribos aiskios.
Gal kam teko JG kviestis per atostogas, kazin ar atvyksta??
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 05 02, 12:17)

4u.gif manau ,kad atvyks,jei jokių rimtų planų neturės ax.gif
man tai iškart pasakė,kad savaitgalį bus labai užsiėmus (ilgai planuota išvyka) ir kad negalės atvykt jei pradėsiu gimdyt ,o nuo pirmadienio ,sako-gali kviest bet kuriuo paros metu bigsmile.gif bet aš pagimdžiau liepos 12 (lygiai pagal paskaičiavimus) ir jos darbo metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DITULE @ 2007 05 02, 21:58)
4u.gif manau ,kad atvyks,jei jokių rimtų planų neturės  ax.gif
man tai iškart pasakė,kad savaitgalį bus labai užsiėmus (ilgai planuota išvyka) ir kad negalės atvykt jei pradėsiu gimdyt ,o nuo pirmadienio ,sako-gali kviest bet kuriuo paros metu  bigsmile.gif bet aš pagimdžiau liepos 12 (lygiai pagal paskaičiavimus) ir jos darbo metu  mirksiukas.gif

hmmmm g.gif o as girdejau, kad nelabai ja per atostogas prieikviesi...reiks itariu pasikalbet.
Atsakyti
turiu klausimą ax.gif
Liepą žadu eiti privačiai išsitirti echo, niu vien tam, kad pasakytų, kaip vystosi leliukas, kad pamatytų lytį... Juk smalsu ax.gif Kurią gydytoją rekomenduotumėte ir kiek tokia apžiūra kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 05 03, 19:13)
turiu klausimą  ax.gif
Liepą žadu eiti privačiai išsitirti echo, niu vien tam, kad pasakytų, kaip vystosi leliukas, kad pamatytų lytį... Juk smalsu  ax.gif Kurią gydytoją rekomenduotumėte ir kiek tokia apžiūra kainuoja? bigsmile.gif

4u.gif
aš buvau pas Žiulpienę Medėjos klinikoje,darė echoskopiją privačiai 23 sav pamatėm lytį,patikino,kad sveikas vaikis nestuke.gif antrą kart pasvėrė leliuką ehoskopu(ir labai tiksliai-sakė,kad 3600 turėtų būt,o gimė 3560 bigsmile.gif )kai svėrė buvo likusi savaitė iki gimdymo ax.gif mokėjau 35 lt atrodo g.gif

sėkmės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 05 02, 12:17)

bandyk paskambinti jai, bet manau, kad atvyks, jug manau ne veltui bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
kas zino kada J.Grazelienei baigiasi atostogos g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 05 04, 10:40)
kas zino kada J.Grazelienei  baigiasi atostogos  g.gif  bigsmile.gif

iki geguzes 12. tik nezinau ar 12 dar iseigine, ar jau nebe.
Atsakyti