Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

[/CODE]šiaip jau 98 proc moterų turi pieno ir gali maitinti. tiesiog jos gana dažnai nemoka, nes nebūna susipažinę su pakankamai info ir padaro tokių klaidų, nuo kurių pieno mažėja ir dingsta visai. būtinai reikia dar prieš gimdymą tuo pasidomėt. aš pavyzdžiui, perskaičiau beveik viską ką radau internete apie maitinimą krūtimi ir sėkmingai maitinu iki šiol. o jei būčiau neskaičius, tai jau susidūrus su pirmom problemom būčiau nusigrybavus ir netinkamai pasielgus. siūlau paskaityti SM skyrelį "Kūdikių žindymas". ten daug info ir nuorodų į naudingas svetaines. nes kai pagimdysit, tam nebus laiko.
labai gaila, kad kai gimdžiau pirmagimį, neturėjau jokios informacijos . už tai pienukas dingo jau po 2mėn - dėl neteisingos žindymo technikos, dėl įvesto žindymo režimo, dėl ankstyvo primaitinimo. taigi, negalvokit, kad kai jau pagimdysit, tai savaime viskas ir gausis. taip atsitinka labai retai. dažniausiai tam reikia ruoštis ir mokytis. seselės gimdymo namuose irgi ne ką tepadeda.
[CODE]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai naudingas patarimas.
As cia gal ne labai i tema isiterpti bandau,bet kadangi visai dar neseniai gimdziau Mazeikiuose,tai vis uzsuku pasmalsauti apie ka cia plepama.
Ir nesusilaikiau si karteli,nes visu 100% pritariu Ingalp.Pati visa nestuma svajojau,kad tik sekmingai sektusi maitinti,o kai nugirdau kad ne visoms tai sekasi,stengiausi rinkti visa imanoma informacija ir labai del to dziaugiuosi,nes leliui gimus laiko tam jau nebuna. O mokslo cia pasirodo is tiesu nemazai reikia.Nuo saves dar noriu prideti,kad butinas tikejimas savimi,kad bus pienelio ir viskas bus gerai.Ir nevisada pasikliauti mociuciu ir pazistamu tetu patarimais.Klausykit savo sirdeliu ir paskaitykit normalios info.
Kuo didziausios sekmes visoms nestuke.gif ,branginkit kiekviena akimirka sio nuostabaus laiko smile.gif
Atsakyti
[quote=ingalp,2007 05 25, 10:32]
šiaip jau 98 proc moterų turi pieno ir gali maitinti. tiesiog jos gana dažnai nemoka, nes nebūna susipažinę su pakankamai info ir padaro tokių klaidų, nuo kurių pieno mažėja ir dingsta visai. būtinai reikia dar prieš gimdymą tuo pasidomėt. aš pavyzdžiui, perskaičiau beveik viską ką radau internete apie maitinimą krūtimi ir sėkmingai maitinu iki šiol. o jei būčiau neskaičius, tai jau susidūrus su pirmom problemom būčiau nusigrybavus ir netinkamai pasielgus. siūlau paskaityti SM skyrelį "Kūdikių žindymas". ten daug info ir nuorodų į naudingas svetaines. nes kai pagimdysit, tam nebus laiko.
labai gaila, kad kai gimdžiau pirmagimį, neturėjau jokios informacijos verysad.gif . už tai pienukas dingo jau po 2mėn - dėl neteisingos žindymo technikos, dėl įvesto žindymo režimo, dėl ankstyvo primaitinimo. taigi, negalvokit, kad kai jau pagimdysit, tai savaime viskas ir gausis. taip atsitinka labai retai. dažniausiai tam reikia ruoštis ir mokytis. seselės gimdymo namuose irgi ne ką tepadeda.

Na, as cia pagarsesiu tikrai kaip visoms priestaraujanti butybe g.gif Bet tikrai nieko neskaiciau, nerinkau jokios informacijos apie zindyma. Klausiau savo sirdies - mamisko- balso ir po siai dienai maitinu thumbup.gif Ir kad nors kokiu problemu buciau turejusi: tfu tfu tfu Viskas einasi lengvai ir maloniai.
Atsakyti
QUOTE(LinaKA @ 2007 05 28, 15:08)
Na, as cia pagarsesiu tikrai kaip visoms priestaraujanti butybe g.gif Bet tikrai nieko neskaiciau, nerinkau jokios informacijos apie zindyma. Klausiau savo sirdies - mamisko- balso ir po siai dienai maitinu  thumbup.gif  Ir kad nors kokiu problemu buciau turejusi: tfu tfu tfu Viskas einasi lengvai ir maloniai.

tai tau labai pasisekė thumbup.gif . taip sėkmingai klostosi nedaug kam. šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
kazin kaip ten Ganga laikosi, gal jau pagimde??
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Rasiunia @ 2007 05 20, 23:59)
turiu klausimuka...ne vietoj ir ne i tema...bet kur liemeneles maitinanciom pirkot (perkat) ?

4u.gif
aš pirkau turgelio antrame aukšte,ten labai fainutės ir pakankamai pigios /lygtai 17 lt/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 05 29, 13:45)
kazin kaip ten Ganga laikosi, gal jau pagimde??

Aha, kazkur prauole, matyt pagimde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 05 29, 23:49)
Aha, kazkur prauole, matyt pagimde  bigsmile.gif

dar lyg ir ankstoka butu...
Atsakyti
Ganga kur tu ir kaip tau sekasi? g.gif , mes taves pasigedom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgelux: 30 gegužės 2007 - 12:35
Sveikos merginos. Siaip mastau apie ginekologe, kuri priziuretu mano nestuma, bet nelabai susigaudau kokiose poliklinikose kokios randasi. Man patogiausia butu prisiregistruot senamiescio seimos centre. Tik va nezinau kokios ten ginekologes dirba. Ir dar labai domina ar yra ginekologiu, kurios vakarais dirba. Nes man is darbo atsiprasinet nelabai norisi, o dirbu tai iki 17 val.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 05 30, 14:35)
Sveikos merginos. Siaip mastau apie ginekologe, kuri priziuretu mano nestuma, bet nelabai susigaudau kokiose poliklinikose kokios randasi. Man patogiausia butu prisiregistruot senamiescio seimos centre. Tik va nezinau kokios ten ginekologes dirba. Ir dar labai domina ar yra ginekologiu, kurios vakarais dirba. Nes man is darbo atsiprasinet nelabai norisi, o dirbu tai iki 17 val.

Kiek zinau, ten Stupakoviene dirba. O dirba gydytojai istaigose iki 19 val., taip kad problemu neturetu kilt. Va, jei jau tarsies su ligonines gydytojom, tai jos iki 15-16 val paprastai tebuna. Bet juk irgi buna budejimai... Sekmes surast tinkama gydytoja, lengvo nestumo ir malonaus laukimo! 4u.gif
Atsakyti
O tai ligonines gydytojos irgi priziuri nestumus? Siaip as labai norejau Tamasauskienes arba Zulpienes, bet kazkaip pamasciau, kad jos tik privaciai tedirba. O tai i ligonine einant reikia siuntima turet ar ir taip sau galima nueit pakalbet?
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 05 30, 14:27)
O tai ligonines gydytojos irgi priziuri nestumus? Siaip as labai norejau Tamasauskienes arba Zulpienes, bet kazkaip pamasciau, kad jos tik privaciai tedirba. O tai i ligonine einant reikia siuntima turet ar ir taip sau galima nueit pakalbet?

seimos centre dirba tik Stupakoviene. Tave gali priziuret ir seimos gydytoja, tik ji negales taves isleis i dekreta ir leist imunoglobalina (ar kaip ten jis vadinasi) jei tavo neigiama grupe. Bet ji turi teise rasyt siuntima pas ligonines gydytoja, ir galesi lankytis pas kuria jau ten nori, ji tave ir isleis i dekreta.

Geriausia pradzioje nueik pas kuria nori privaciai ir pasikalbek su pacia daktare, ka ji patars ir pan.
Atsakyti