Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

Man Ciparienė patinka, o kadangi ptiu ptiu ptiu problemų kolkas neturiu, tai ir ja skųstis nėra reikalo.
Tikra tiesa, kiek žmonių tiek nuomonių, vienai patinka, kitai - ne.
Apie visas čia galima prisiklausyti, apie klaidas ir pan. Tarkim aš, nė už ką neičiau pas Stupakovienę ir Petrošių, bet čia jau mano nuomonė ir šviežios žinios. Tik tiek.
Sėkmės nėštukėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2007 06 12, 07:59)
Man Ciparienė patinka, o kadangi  ptiu ptiu ptiu problemų kolkas neturiu, tai ir ja skųstis nėra reikalo.
Tikra tiesa, kiek žmonių tiek nuomonių, vienai patinka, kitai - ne.
Apie visas čia galima prisiklausyti, apie klaidas ir pan. Tarkim aš, nė už ką neičiau pas Stupakovienę ir Petrošių, bet čia jau mano nuomonė ir šviežios žinios. Tik tiek.
Sėkmės nėštukėms 4u.gif

o ka Petrosius dar dirba blink.gif blink.gif
Artejant i gala baime stipreja, o vrug savaitgali, o vdrug JG nebus...ir jus cia su baisiais daktarais gasdinat... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 06 12, 17:47)
o ka Petrosius dar dirba  blink.gif  blink.gif
Artejant i gala baime stipreja, o vrug savaitgali, o vdrug JG nebus...ir jus cia su baisiais daktarais gasdinat... doh.gif  doh.gif

Dėl Petrošiaus ne ką ir žinau, bet nepersenioausiai veiną pažystamą jis apžiūrinėjo.

O tu tik baik bijot, viskas bus čiki, juk stiprios moteriškės esam, bus tik bac ir viskas, leliuks gražutis gulės ant krūtinės, suknerks, o tu viską pamirši aplinkui, riedės džiaugsmo ašaros, pamatysi mirksiukas.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2007 06 12, 17:32)
Dėl Petrošiaus ne ką ir žinau, bet nepersenioausiai veiną pažystamą jis apžiūrinėjo.
O tu tik baik bijot, viskas bus čiki, juk stiprios moteriškės esam, bus tik bac  ir viskas, leliuks gražutis gulės ant krūtinės, suknerks, o tu viską pamirši aplinkui, riedės džiaugsmo ašaros, pamatysi mirksiukas.gif  wub.gif  nestuke.gif

moteriskes tai stiprios, ale gero daktaro vistiek reik...
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 06 13, 00:13)
moteriskes tai stiprios, ale gero daktaro vistiek reik...

Joks geriausias gydytojas uz tave nepagimdys, taip kad baik bijoti ir mastyk pozityviai:))))))) O jei neiseina, tai toki puslapi kaip www. supermama.lt/forumas, pamirsk kuriam laikui:)))) Sekmes laukiant savo stebukliuko!
Atsakyti
QUOTE(LinaKA @ 2007 06 13, 12:47)
Joks geriausias gydytojas uz tave nepagimdys, taip kad baik bijoti ir mastyk pozityviai:))))))) O jei neiseina, tai toki puslapi kaip www. supermama.lt/forumas, pamirsk kuriam laikui:)))) Sekmes laukiant savo stebukliuko!

mantras kalbu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinot kur Mazeikiuose daro hormonu tyrimus? Klausimas gal ne i tema, bet gal visgi kas zinote ax.gif
Tie hormonai kuriuos as noriu darytis yra daromi 3-6 CD (E2, FSH, LH).

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 06 12, 16:47)
o ka Petrosius dar dirba  blink.gif  blink.gif

Dirba dirba, Džiugienės klinikoje, Naftininkų g. gale. Juk nesenas tas Petrošius, o ko jam nedirbti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2007 06 15, 16:43)
Sveikutes, gal zinot kur Mazeikiuose daro hormonu tyrimus? Klausimas gal ne i tema, bet gal visgi kas zinote  ax.gif
Tie hormonai kuriuos as noriu darytis yra daromi 3-6 CD (E2, FSH, LH).

Aciu uz atsakyma  4u.gif

kiek zinau tai artimiausiai Siauliuose daro. Gal tik jei privaciai eitum, jie ten tiesiog paimtu ir nusiustu i Siaulius, kad vaziuot nereiktu.
Atsakyti
tylu...nuobodu...negi ner apie ka kalbet? Merginos, kai ten Ganga?
Atsakyti
Labi
Gal ko nedaskaičiau, bet iškilo klausimėlis ax.gif
Man priklauso 34 savaitę enchoskopija nekokama ax.gif . Stupakovienė, pas kurią lankaus, išrašys man siuntimą. Kai ėjau 19 savaitę, tada ji man nurodė eiti į ligioninės pirmam aukšte esantį kabinetą pas Gyniotienę, kuri man visai nepatiko savo neiškalbingumu verysad.gif .
Klausimas toks - ar su tuo siuntimu galėčiau eiti pvz į Medėjos kliniką nemokamai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 18 birželio 2007 - 19:40
Gitusia,su siuntimu gali registruotis ir medejoj,paziures nemokamai ir ten...as ten buvau
Atsakyti