Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

wub.gif
QUOTE(Gitusia @ 2007 07 18, 20:53)
Radau pas liepinukes šiandien, 12:54 geruta parašius:
"Sveikutes
pranesu dziugia naujiena
vakar gavau zinute is Rasiunios
sian 18.12
mums gime grazuole dukryte!3110g.54cm.
Sveikiname Rasunia" 
SVEIKINAM! 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKINAM RASIUNIĄ wub.gif wub.gif

RAMIŲ NAKTELIŲ,DAUG PIENELIO ...
Atsakyti
Kurios dabar eilė gimdyti? bigsmile.gif FLIRTA? Tavo?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 07 20, 10:06)
Kurios dabar eilė gimdyti?  bigsmile.gif FLIRTA? Tavo?

Nu net nežinau, gal biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif 4u.gif aciu visoms uz sveikinimus...Va Jums..user posted image
Mes jau namie....
Gimdymo istorija aprasiau pas liepinukes, paskaitykit kam idomu. Jums tik noriu pasakyt, kad Tamasauskiene su komanda thumbup.gif thumbup.gif Esu jai be galo dekinga uz kantrybe..ir dar jei darysit epidura, prasykites pas anesteziologu vedeja (janutiene ar jonusiene, atsiprasau bet jau nepamenu) ji irgi va thumbup.gif vaistu buvo tiek kiek reik, nei mililitro daugiau...

uzbegsiu dar veliau, o dabar mazoji panelyte reikalauja demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiunia: 20 liepos 2007 - 17:38
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 20, 18:38)
labas 4u.gif  4u.gif aciu visoms uz sveikinimus...Va Jums..user posted image
Mes jau namie....
Gimdymo istorija aprasiau pas liepinukes, paskaitykit kam idomu. Jums tik noriu pasakyt, kad Tamasauskiene su komanda thumbup.gif  thumbup.gif  Esu jai be galo dekinga uz kantrybe..ir dar jei darysit epidura, prasykites pas anesteziologu vedeja (janutiene ar jonusiene, atsiprasau bet jau nepamenu) ji irgi va  thumbup.gif vaistu buvo tiek kiek reik, nei mililitro daugiau...

Ačiū ačiū už pyragus aciuks.gif
Perskaičiau gimdymo istoriją ax.gif Ir vis galvojau, pas ką tu ten gimdei... Įlindau čia ir aišku paliko...
Ir aš planuoju pas Tamašauskienę lialką gimdyt, t.y. operuotis... Ir pirmajai ji Cezarį darė, kam keist didis.gif
Sėkmės su mažaja flirt.gif daug pieniuko ir kantrybės! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 20, 18:38)
Mes jau namie....
Gimdymo istorija aprasiau pas liepinukes, paskaitykit kam idomu. Jums tik noriu pasakyt, kad Tamasauskiene su komanda thumbup.gif  thumbup.gif  Esu jai be galo dekinga uz kantrybe..ir dar jei darysit epidura, prasykites pas anesteziologu vedeja (janutiene ar jonusiene, atsiprasau bet jau nepamenu) ji irgi va  thumbup.gif vaistu buvo tiek kiek reik, nei mililitro daugiau...

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI SULAUKUS DUKRYTĖS wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif .

Paskaičiau gimdymo istoriją thumbup.gif thumbup.gif wub.gif . O kas dar sako, kad Mažeikiuose blogai gimdyt cool.gif ????? Aš tai tik už Mažeikius thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 20, 19:38)
Mes jau namie....

Didziausi sveikinimai, sveikatos jums abiems 4u.gif , einu ieskot aprasymo tavo gimdymo istorijos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 20, 19:38)
Mes jau namie....

Sveikinu 4u.gif .
Del epiduro ne su Tamasauskiene tareisi? Reikia atskirai ieskotis Janusienes? Ar paprasai Tamasauskienes ir jin susiskambina su Ja? Cia is anksto tariesi ar jei prireikia epiduro tik tada?
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 07 22, 07:29)
Sveikinu 4u.gif .
Del epiduro ne su Tamasauskiene tareisi? Reikia atskirai ieskotis Janusienes? Ar paprasai Tamasauskienes ir jin susiskambina su Ja?  Cia is anksto tariesi  ar jei prireikia epiduro tik tada?

AŠ ČIA, AŠ ČIA, MANĘS IEŠKOTI NEREIKIA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (mano pavardė irgi Janušienė)
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 07 22, 06:29)
Sveikinu 4u.gif .
Del epiduro ne su Tamasauskiene tareisi? Reikia atskirai ieskotis Janusienes? Ar paprasai Tamasauskienes ir jin susiskambina su Ja?  Cia is anksto tariesi  ar jei prireikia epiduro tik tada?

Tamasauskiene pati jai paskambino, kai as paprasiau epiduro.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 22, 14:01)
Tamasauskiene pati jai paskambino, kai as paprasiau epiduro.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip auga princesytė?pienelio užtenkat?
Atsakyti
QUOTE(DITULE @ 2007 07 22, 13:07)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip auga princesytė?pienelio užtenkat?

vot butent sito ir nezinau doh.gif doh.gif kakoja ir sisioja daznokai, ale papuka grauzia ilgai ir miega trumpokai...ryt siusiu MB pientraukio pirkt, tada gal aiskiau bus...nes nezinau kaip cia ismieruot kiek to pieno pas mane.
Atsakyti