Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

O manasis dar neturi 3 metų, bet aš jau prašiau, kad jį iškeltų į vyresnių grupę. Tai vakar pasiskambinau, tai pranešė, kad jau darželinukai būsim 4u.gif . Jau pati nebenorėjau, kad lopšelyje pasiliktų, nes nebūtų jam su kuom bendrauti, nes ten vaikai nuo 1 metukų amžiaus, kurie dar nešneka. Tai manau ten jokio vystymosi jau nebebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 08 22, 03:45)
Sveikutes 4u.gif
Pasakykite man, tundrai, ar yra Siauliuose koks privatus legalus ar nelegalus vaiku darzelis?

Siauliuose nera privaciu darzeliu schmoll.gif , bent kiek man teko girdeti, smile.gif o kam i privatu rolleyes.gif jei pakankamai vaikai gerai priziurimi ir valdiskuose thumbup.gif .
Atsakyti
valio-o-o 4u.gif , mes priimti i "Coliuke", thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
antroje rugsejo puseje pradedame lankyti doh.gif
Atsakyti
o mums 1,5 metukai ir mes niekur nepriimti. buvom užsirašę i Gintarėlį, bet eilės dar nesulaukėm schmoll.gif šiandien buvau Kulverstuke, ten irgi buvom užsirašę į eilę, bet kad ir atsiras laisva vieta-nebeisiu. Vedėja, atrodo Regina Jonikaitė, tokia nemaloni pasirodė, pikta visa, vos ne drebanti. taip norėjos ką nors piktai jai atšauti. ir kaip šiais laikais dar tokios laikos g.gif nuotaika pusdieniui sugadinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikita25 @ 2006 08 28, 19:21)
o mums 1,5 metukai ir mes niekur nepriimti. buvom užsirašę i Gintarėlį, bet eilės dar nesulaukėm schmoll.gif  šiandien buvau Kulverstuke, ten irgi buvom užsirašę į eilę, bet kad ir atsiras laisva vieta-nebeisiu. Vedėja, atrodo Regina Jonikaitė, tokia nemaloni pasirodė, pikta visa, vos ne drebanti. taip norėjos ką nors piktai jai atšauti. ir kaip šiais laikais dar tokios laikos g.gif nuotaika pusdieniui sugadinta verysad.gif

O mes tai užsirašę buvom, kai mažiui 2 mėn. buvo. Tai be problemų priėmė, nors aišku kyšio kaip ir norėjo lyg, bet nedavėm ir vistiek priėmė.
O Jūs nebandėt "paremti" darželio, kad priimtų?
Ai tiesa mes tai remiam, nes 2 proc. perveda nuo musu su vyru darželiui.
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 08 22, 02:45)
Sveikutes 4u.gif
Pasakykite man, tundrai, ar yra Siauliuose koks privatus legalus ar nelegalus vaiku darzelis?

Yra thumbup.gif "Smalsieji pabiruciai" vadinasi.
Uzeik: www.pabiruciai.laisvas.lt
Statybininku g. 7. Ten yra ir bureliu, pati mastau apie galimybe vest saviski, tik i bureli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aba @ 2006 08 28, 19:59)
Yra thumbup.gif "Smalsieji pabiruciai" vadinasi.
Uzeik: www.pabiruciai.laisvas.lt
Statybininku g. 7. Ten yra ir bureliu, pati mastau apie galimybe vest saviski, tik i bureli tongue.gif

Betgi čia mokyklėlė privati, o ne darželis. Na nebent būrelius mažesni gali lankyti. Bet tikrai 2-3 metų pyplio ten nepriima.
Atsakyti
QUOTE(aba @ 2006 08 28, 21:59)
pati mastau apie galimybe vest saviski, tik i bureli tongue.gif

g.gif Betgi visuose Siauliu miesto darzeliuose valdiskuose smile.gif yra daug ivairiu bureliu pagal tevu thumbup.gif pageidavima .Dar pagalvokite g.gif kiek mokesite privaciame, o valdiskame apie 100lt. thumbup.gif jei pilna seima, o jei bus galima pritaikyti lengvata kokia, tai tik puse kainos. thumbup.gif
Atsakyti
O mes patekom į "Kregždutę" ax.gif Kažkaip nesitikėjau, bet ėmėm ir patekom.
Atsakyti
QUOTE(redžikė @ 2006 08 28, 21:36)
Betgi čia mokyklėlė privati, o ne darželis. Na nebent būrelius mažesni gali lankyti. Bet tikrai 2-3 metų pyplio ten nepriima.

Kai mano maziui buvo 3,5 m, darbo reikalais teko bendrauti su sios mokykleles direktore, tai ji mielai siule maniskiui lankyti ju istaiga. Bet kadangi mes puikiai pritapome valstybiniame darzelyje, tai tokio poreikio nebuvo. Tai as supratau, kad ten ir darzelis, ir mokyklele. Tik kainos "aksomines"... bet turbut susimoki bent uz silta bendravima ir rupinimasi. O to valstybinese istaigose pasigendu verysad.gif
Jei leistu galimybes tikrai eitume thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laaselis @ 2006 08 29, 11:22)
g.gif Betgi visuose Siauliu miesto darzeliuose  valdiskuose  smile.gif  yra daug ivairiu bureliu pagal tevu thumbup.gif  pageidavima .Dar pagalvokite g.gif  kiek mokesite privaciame, o valdiskame apie 100lt. thumbup.gif  jei pilna seima, o jei bus galima pritaikyti lengvata kokia, tai tik puse kainos. thumbup.gif

Mes lankom biski kitoki darzeli - sutrikusios klausos ugdymo centra - einam i sveiku vaiku grupe (ten ju 3 yra), tad siame darzelyje bureliai skirti "ligoniukams", sveikiems vaikams lyg ir skelbimu nemacuau. Tad ir mastau apie galimybe lankyti bureli kitur tongue.gif Maniskis labai noretu sportuoti, bet atrodo musu mieste to padaryti 5 metu berniukui neimanoma... g.gif Gal kas zinot kur galetume rasti sporto uzsiemimus g.gif
Atsakyti
[tongue.gif Maniskis labai noretu sportuoti, bet atrodo musu mieste to padaryti 5 metu berniukui neimanoma... g.gif Gal kas zinot kur galetume rasti sporto uzsiemimus g.gif
[/quote]

Mano drauges thumbup.gif sunus lanke darzeli "Zibute", ten buvo sporto burelis g.gif , ir jos atsiliepimai g.gif apie si darzeli buvo labai geri. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=laaselis,2006 08 29, 19:45]
[tongue.gif Maniskis labai noretu sportuoti, bet atrodo musu mieste to padaryti 5 metu berniukui neimanoma... g.gif Gal kas zinot kur galetume rasti sporto uzsiemimus g.gif
[/quote]

Mano drauges thumbup.gif sunus lanke darzeli "Zibute", ten buvo sporto burelis g.gif , ir jos atsiliepimai g.gif apie si darzeli buvo labai geri. thumbup.gif
[/quote]
Dekui tongue.gif Reikes pasidometi...
Atsakyti