O manasis dar neturi 3 metų, bet aš jau prašiau, kad jį iškeltų į vyresnių grupę. Tai vakar pasiskambinau, tai pranešė, kad jau darželinukai būsim
. Jau pati nebenorėjau, kad lopšelyje pasiliktų, nes nebūtų jam su kuom bendrauti, nes ten vaikai nuo 1 metukų amžiaus, kurie dar nešneka. Tai manau ten jokio vystymosi jau nebebūtų.

QUOTE(Vaivux @ 2006 08 22, 03:45)
Sveikutes
Pasakykite man, tundrai, ar yra Siauliuose koks privatus legalus ar nelegalus vaiku darzelis?

Pasakykite man, tundrai, ar yra Siauliuose koks privatus legalus ar nelegalus vaiku darzelis?
Siauliuose nera privaciu darzeliu

valio-o-o
, mes priimti i "Coliuke",
.
antroje rugsejo puseje pradedame lankyti

antroje rugsejo puseje pradedame lankyti

o mums 1,5 metukai ir mes niekur nepriimti. buvom užsirašę i Gintarėlį, bet eilės dar nesulaukėm
šiandien buvau Kulverstuke, ten irgi buvom užsirašę į eilę, bet kad ir atsiras laisva vieta-nebeisiu. Vedėja, atrodo Regina Jonikaitė, tokia nemaloni pasirodė, pikta visa, vos ne drebanti. taip norėjos ką nors piktai jai atšauti. ir kaip šiais laikais dar tokios laikos
nuotaika pusdieniui sugadinta

QUOTE(Nikita25 @ 2006 08 28, 19:21)
o mums 1,5 metukai ir mes niekur nepriimti. buvom užsirašę i Gintarėlį, bet eilės dar nesulaukėm
šiandien buvau Kulverstuke, ten irgi buvom užsirašę į eilę, bet kad ir atsiras laisva vieta-nebeisiu. Vedėja, atrodo Regina Jonikaitė, tokia nemaloni pasirodė, pikta visa, vos ne drebanti. taip norėjos ką nors piktai jai atšauti. ir kaip šiais laikais dar tokios laikos
nuotaika pusdieniui sugadinta 

O mes tai užsirašę buvom, kai mažiui 2 mėn. buvo. Tai be problemų priėmė, nors aišku kyšio kaip ir norėjo lyg, bet nedavėm ir vistiek priėmė.
O Jūs nebandėt "paremti" darželio, kad priimtų?
Ai tiesa mes tai remiam, nes 2 proc. perveda nuo musu su vyru darželiui.
QUOTE(Vaivux @ 2006 08 22, 02:45)
Sveikutes

Yra

Uzeik: www.pabiruciai.laisvas.lt
Statybininku g. 7. Ten yra ir bureliu, pati mastau apie galimybe vest saviski, tik i bureli

QUOTE(aba @ 2006 08 28, 19:59)
Yra
"Smalsieji pabiruciai" vadinasi.
Statybininku g. 7. Ten yra ir bureliu, pati mastau apie galimybe vest saviski, tik i bureli

Betgi čia mokyklėlė privati, o ne darželis. Na nebent būrelius mažesni gali lankyti. Bet tikrai 2-3 metų pyplio ten nepriima.
QUOTE(aba @ 2006 08 28, 21:59)

O mes patekom į "Kregždutę"
Kažkaip nesitikėjau, bet ėmėm ir patekom.

QUOTE(redžikė @ 2006 08 28, 21:36)
Betgi čia mokyklėlė privati, o ne darželis. Na nebent būrelius mažesni gali lankyti. Bet tikrai 2-3 metų pyplio ten nepriima.
Kai mano maziui buvo 3,5 m, darbo reikalais teko bendrauti su sios mokykleles direktore, tai ji mielai siule maniskiui lankyti ju istaiga. Bet kadangi mes puikiai pritapome valstybiniame darzelyje, tai tokio poreikio nebuvo. Tai as supratau, kad ten ir darzelis, ir mokyklele. Tik kainos "aksomines"... bet turbut susimoki bent uz silta bendravima ir rupinimasi. O to valstybinese istaigose pasigendu

Jei leistu galimybes tikrai eitume

Papildyta:
QUOTE(laaselis @ 2006 08 29, 11:22)

Mes lankom biski kitoki darzeli - sutrikusios klausos ugdymo centra - einam i sveiku vaiku grupe (ten ju 3 yra), tad siame darzelyje bureliai skirti "ligoniukams", sveikiems vaikams lyg ir skelbimu nemacuau. Tad ir mastau apie galimybe lankyti bureli kitur

[
Maniskis labai noretu sportuoti, bet atrodo musu mieste to padaryti 5 metu berniukui neimanoma...
Gal kas zinot kur galetume rasti sporto uzsiemimus 
[/quote]
Mano drauges
sunus lanke darzeli "Zibute", ten buvo sporto burelis
, ir jos atsiliepimai
apie si darzeli buvo labai geri.

[/quote]
Mano drauges

[quote=laaselis,2006 08 29, 19:45]
[
Maniskis labai noretu sportuoti, bet atrodo musu mieste to padaryti 5 metu berniukui neimanoma...
Gal kas zinot kur galetume rasti sporto uzsiemimus 
[/quote]
Mano drauges
sunus lanke darzeli "Zibute", ten buvo sporto burelis
, ir jos atsiliepimai
apie si darzeli buvo labai geri. 
[/quote]
Dekui
Reikes pasidometi...
[

[/quote]
Mano drauges