Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

Labai daug prieštaringos informacijos visur apie organizmo valymą. Skaičiau straipsnį, kur visi metodai tarsi nureikšminami ir teigiama, kad organizmas pats savaime turi savybę valytis. Svarbiausia, gerti pakankamai vandens - 35g kiekvienam kūno svorio kilogramui per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 09, 17:08)
Labai daug prieštaringos informacijos visur apie organizmo valymą. Skaičiau straipsnį, kur visi metodai tarsi nureikšminami ir teigiama, kad organizmas pats savaime turi savybę valytis. Svarbiausia, gerti pakankamai vandens - 35g kiekvienam kūno svorio kilogramui per dieną.

sutinku. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geriausiai organizma isvalo vanduo.as isgeriu 3 litrus per diena. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 09, 15:14)
sutinku. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif geriausiai organizma isvalo vanduo.as isgeriu 3 litrus per diena. thumbup.gif

Oho drinks_cheers.gif O kokį vandenį geri? Virintą? Ar tie 3 l - bendrai skysčiai per dieną, įskaitant arbatas, sriubas ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 09, 19:16)
Oho  drinks_cheers.gif O kokį vandenį geri? Virintą? Ar tie 3 l - bendrai skysčiai per dieną, įskaitant arbatas, sriubas ir pan.?

ne ,cia tik vanduo.paprastas is krano,nevirintas.be arbatu ir sriubu-tik vanduo.dar ir puse saukstelio druskos reikia prie vandens.de jos organizmas vandens nepasiima.
Atsakyti

O gal kuri bandėt klizmas g.gif
Skaičiau Tombako berods knygą "Kaip išgyventi 150 metų"
Ten buvo aprašyta kaip statyti: pirmoji savaitė-kiekvieną dieną
antroji-kas antrą
trečioji-kas trečia
ketvirta-dukart per savaitę.

Į termoforą pilamas šiltas parūgštintas vanduo (citrina įspaudžiama, vanduo perkošiamas).

Kaži gal ir mačytų toks valymas
Atsakyti
jo vanduo yra labai gerai, o ypac su druska. as esu bandzius viena toki valyma, kur reikia vien silta pasudyta vandeni gerti ir tam tikrus pratimus daryti, bet man nepavyko, nes niekaip negalejau isgerti dvieju litru to slykstaus suraus vandens.kas dare, tai sake rezultatai labai neblogi.
klizmos irgi labai efektyvus valymo budas.bet as tam niekaip nesiryztu
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 09, 20:16)
ne ,cia tik vanduo.paprastas is krano,nevirintas.be arbatu ir sriubu-tik vanduo.dar ir puse saukstelio druskos reikia prie vandens.de jos organizmas vandens nepasiima.

O jei negazuotas mineralinis, vis tiek reikia tos druskos?
Atsakyti
kiek zinau, tai didziausias efektas-virintas, siek tiek atsaldytas (kad butu imanoma gerti) pasudytas vanduo. saltame vandenyje, turbut, tau druska ir neistirps
Atsakyti
teko ir man ir mamai valytis su klizmom, aišku nepatogu, reikia derintis kad kas netrikdytų, bet veiksminga, virskinimas atsitaisė man normaliai ir nebeaugo tiek svoris, geresnė savijauta, bettam reikianusiteikimo, laiko ir aplinkinių supratimo, jaučiu mano vyras mane išdurnintų bet gyvenau su tėvais ir tai dariau,net tėtis
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 05 09, 20:36)
O gal kuri bandėt klizmas  g.gif
Skaičiau Tombako berods knygą "Kaip išgyventi 150 metų"
Ten buvo aprašyta kaip statyti: pirmoji savaitė-kiekvieną dieną
                                              antroji-kas antrą
                                              trečioji-kas trečia
                                              ketvirta-dukart per savaitę.

Į termoforą pilamas šiltas parūgštintas vanduo (citrina įspaudžiama, vanduo perkošiamas).

Kaži gal ir mačytų toks valymas

labai efektyvi priemone.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 10, 15:50)
O jei negazuotas mineralinis, vis tiek reikia tos druskos?

daug mineralinio ir negerai,nes jame daug visokiu drusku,kuriu daug geriant mineralini gali buti perteklius.nereikia virinti to vandens.druska tirpsta ir saltam vandenyje.as pries gerdama vandeni-uzsidedu druskos truputi ant liezuvio,ja suciulpus-uzsigeriu vandeniu. mirksiukas.gif taip as apgaunu smegenis-tipo su vandeniu i organizma patenka daug druskos.per diena jos suvartoju puse arb.saukstelio.geriu paprasta vandeni is vandentiekio-pripylus ji i buteli,palaikau per nakti kad isgaruotu chloras........ mirksiukas.gif ............skanaus.atsiverskit-JUSU KUNAS MALDAUJA VANDENS,ten geras straipsnis,pasiskaitysit. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 10, 14:33)
daug mineralinio ir negerai,nes jame daug visokiu drusku,kuriu daug geriant mineralini gali buti  perteklius.nereikia virinti to vandens.druska tirpsta ir saltam vandenyje.as pries gerdama vandeni-uzsidedu druskos truputi ant liezuvio,ja suciulpus-uzsigeriu vandeniu. mirksiukas.gif taip as apgaunu smegenis-tipo su vandeniu i organizma patenka daug druskos.per diena jos suvartoju puse arb.saukstelio.geriu paprasta vandeni is vandentiekio-pripylus ji i buteli,palaikau per nakti kad isgaruotu chloras........ mirksiukas.gif ............skanaus.atsiverskit-JUSU KUNAS MALDAUJA VANDENS,ten geras straipsnis,pasiskaitysit. thumbup.gif

Taip, ir aš gavau dietologo patarimą, kad druską ne tirpinti vandenyje, o ant liežuvio reikia dėti.
Atsakyti