Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 05, 18:48)
susimaišiau doh.gif geriu prieš valgį ax.gif ar seniai geri? jauti kokius pokyčius? g.gif

Geriu trecia savaite. Del pojuciu tai net nezinau... Tiesa pasakius as visa laika eksperimentuoju ir vis ka nors naujo isbandau, tai gal organizmas jau biski prasivales smile.gif Pries metus geriau ajurvedinius papildus, tai tikrai matesi rezultatai - pagerejo odos bukle, issilygino ir tokia skaistesne pasidare.
Atsakyti
Sveikutes, prisiskaiciau apie organizmo valyma ir nusprendziau pati ismeginti DETOX-KIT. Nuomoniu yra ivairiu-vieniem labai gerai tiko ir patiko, kitiems pinigu ismetimas... Jau siandien antra diena. Idomu, ar jis veiksmingas butu zvynelinei gydyti? Gal kas bande? Camelia vaistineje 3 buteliukai vienoje dezuteje kainavo apie 50 Lt. Viena rase, kad po 30 lasiuku i meneralinio vandens butelį (1,5-2 ltr.). Bet tai matomai i negazuota, ar taip? O ar galima i paprasta vandeni, isfiltruota? Man aktualu, kad sumokejus tokius pingus siek tiek padetu zarnynui (viduriu putimas, skausmai) ir odai.
Esu taip pat bandzius DENOXINAL tabletes, bet geriau ne po viena, o po dvi, bet as tableciu nenoriu, nes ilgai ir nuobodziai stovi skrandyje, nors ir geriu lb daug vandens, bet viduriams tai tikrai padejo, tik zinoma ne po keliu dienu vartojimo, o kazkur po menesio ar net pusantro pokyciai zarnyne buvo, bet odai tai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 04, 22:26)
Man sakė, kad bent jau dvi pakuotes po 40 g tikrai reikia išgerti- tai va ir geriu ax.gif kažkaip nedrįsau gerti visokų tablečių, mechaniniam žarnyno valymui irgi nepasiryžau, tai bent žoleles gersiu cool.gif

drinks_cheers.gif Vis ruošiuosiu nusipirkti tų žolelių bet taip ir neprisiruošiu. Bet reiks pagaliau prisiruošti, nes mane labai pradėjo berto tokiais spuogais veidą, krūtinę, anksčiau nieko panašaus nebūdavo.

QUOTE(Raminte @ 2007 06 06, 09:28)
Pries metus geriau ajurvedinius papildus, tai tikrai matesi rezultatai - pagerejo odos bukle, issilygino ir tokia skaistesne pasidare.

Kas tai per papildai, ar tai kažkokios tabletės? Gal gali apie tai kažką daugiau parašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 08 birželio 2007 - 17:51
QUOTE(jovana @ 2007 06 05, 14:13)
bet kaip tiksliai vartot, tai niekur neradau..  g.gif

radau lietuviska aprasymeli
http://noriu.e-com.l...i_faser_60_tabl
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2007 06 06, 08:55)
nu jau tada nelabai galiu ką padėt..
Aš ieškojau tik dėl vartojimo: 1-2 tabletes sukramčius užgerti 3-4 stiklinėm vandens, ryte nevalgius...

as tai dabar neseniai geriau po 4 per diena ,pasirinkau viduriuka mirksiukas.gif , ryte 2, ir pries pietus 2 , ir taip beveik menesi ,na kelias dar pasilikau ekstra atvejams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 06 08, 18:50)
drinks_cheers.gif Vis ruošiuosiu nusipirkti tų žolelių bet taip ir neprisiruošiu. Bet reiks pagaliau prisiruošti, nes mane labai pradėjo berto tokiais spuogais veidą, krūtinę, anksčiau nieko panašaus nebūdavo.
geriu aš jau savaitę tą arbatą, bet nieko naujo nepastebiu...gal jos veikia lėtai, nes visgi ne chemija, o arbatžolės g.gif reikia parašyti Jadvygai Balvočiūtei, gal pakomentuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 06 08, 19:50)
Kas tai per papildai, ar tai kažkokios tabletės? Gal gali apie tai kažką daugiau parašyti?

Ajurvedinius preparatus pradejau vartoti visai del kitu problemu. Ar padeda sunku pasakyti, nes turbut per trumpai vartojau, bet kad organizmas issivale, tai matesi isoreje (mano labai problemiska oda). Geriau vienu metu trifala gugul ir varuna. Na ir 2 litrus vandens su druska per diena isgerdavau. Cia puslapis apie juos:
http://www.ajurveda....rveda/index.php
Siaip man jie patiko, tik deja kaina didoka. Dabar pradejau gerti Balvociutes zoles, kadangi problemu pas mane daug, tai nusprendziau isbandyti kelis rinkinius. Is tiesu tai nezinau kas geriau, tik tiek, kad cia kaina nedidele o ir preke lietuviska.
Atsakyti

O tuos preparatus įtariu per platintojus reik pirkt?
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 06 11, 13:38)
O tuos preparatus įtariu per platintojus reik pirkt?

Galima pas juos vietoje nusipirkti, bet kainos yra dvi - viena skirta platintojams o kita zmonems nesumokejusiems "uzrasymo" mokescio.
Atsakyti
QUOTE(Raminte @ 2007 06 11, 12:46)
Galima pas juos vietoje nusipirkti, bet kainos yra dvi - viena skirta platintojams o kita zmonems nesumokejusiems "uzrasymo" mokescio.

Aišku, ačiū. Reiks susirasts kas arčiau Klp platina
Atsakyti
QUOTE(Raminte @ 2007 06 11, 07:59)
Ajurvedinius preparatus pradejau vartoti visai del kitu problemu. Ar padeda sunku pasakyti, nes turbut per trumpai vartojau, bet kad organizmas issivale, tai matesi isoreje (mano labai problemiska oda). Geriau vienu metu trifala gugul ir varuna. Na ir 2 litrus vandens su druska per diena isgerdavau. Cia puslapis apie juos:
http://www.ajurveda....rveda/index.php
Siaip man jie patiko, tik deja kaina didoka. Dabar pradejau gerti Balvociutes zoles, kadangi problemu pas mane daug, tai nusprendziau isbandyti kelis rinkinius. Is tiesu tai nezinau kas geriau, tik tiek, kad cia kaina nedidele o ir preke lietuviska.

Apie trifala gugul aš skaičiau knygutėje apie organizmo valymą. Pagal aprašymą labai patiko, bet nebuvo nurodyta, kur galima įsigyti, tai ir apsiėjau. O aš organizmą valytis rimtai labai bijau, kad nenumesčiau svorio. Dar vasarą per karščius ir taip nesinori daug valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Neringa1974 @ 2007 06 07, 07:36)
Sveikutes, prisiskaiciau apie organizmo valyma ir nusprendziau pati ismeginti DETOX-KIT. Nuomoniu yra ivairiu-vieniem labai gerai tiko ir patiko, kitiems pinigu ismetimas... Jau siandien antra diena. Idomu, ar jis veiksmingas butu zvynelinei gydyti? Gal kas bande? Camelia vaistineje 3 buteliukai vienoje dezuteje kainavo apie 50 Lt. Viena rase, kad po 30 lasiuku i meneralinio vandens butelį (1,5-2 ltr.). Bet tai matomai i negazuota, ar taip? O ar galima i paprasta vandeni, isfiltruota? Man aktualu, kad sumokejus tokius pingus siek tiek padetu zarnynui (viduriu putimas, skausmai) ir odai.
Esu taip pat bandzius DENOXINAL tabletes, bet geriau ne po viena, o po dvi, bet as tableciu nenoriu, nes ilgai ir nuobodziai stovi skrandyje, nors ir geriu lb daug vandens, bet viduriams tai tikrai padejo, tik zinoma ne po keliu dienu vartojimo, o kazkur po menesio ar net pusantro pokyciai zarnyne buvo, bet odai tai nieko.

Parasyk būtinai savo atsiliepimus 4u.gif Aš tai Dida papildą vartojau, tai man labai viduriam padėjo ir pilvą rečiau pučia, bet ten irgi tabletės buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo So Lucky: 11 birželio 2007 - 23:25
QUOTE(So Lucky @ 2007 06 12, 01:07)
Apie trifala gugul aš skaičiau knygutėje apie organizmo valymą. Pagal aprašymą labai patiko, bet nebuvo nurodyta, kur galima įsigyti, tai ir apsiėjau. O aš organizmą valytis rimtai labai bijau, kad nenumesčiau svorio. Dar vasarą per karščius ir taip nesinori daug valgyti.

Aha, skaiciau ir as sita knygute, patiko. O del svorio tai nebijok, nes as tai tikrai nenumeciau, nors norejau mirksiukas.gif Na gal dar priklauso kokiais kiekiais vartojama tie papildai. Siaip tai turbut geriausia valytis pavasari ir rudeni, nes vasara ir taip zmogus valgo daugiau vaisiu, darzoviu ir skysciu gera.
Atsakyti