Sveikutes, prisiskaiciau apie organizmo valyma ir nusprendziau pati ismeginti DETOX-KIT. Nuomoniu yra ivairiu-vieniem labai gerai tiko ir patiko, kitiems pinigu ismetimas... Jau siandien antra diena. Idomu, ar jis veiksmingas butu zvynelinei gydyti? Gal kas bande? Camelia vaistineje 3 buteliukai vienoje dezuteje kainavo apie 50 Lt. Viena rase, kad po 30 lasiuku i meneralinio vandens butelį (1,5-2 ltr.). Bet tai matomai i negazuota, ar taip? O ar galima i paprasta vandeni, isfiltruota? Man aktualu, kad sumokejus tokius pingus siek tiek padetu zarnynui (viduriu putimas, skausmai) ir odai.
Esu taip pat bandzius DENOXINAL tabletes, bet geriau ne po viena, o po dvi, bet as tableciu nenoriu, nes ilgai ir nuobodziai stovi skrandyje, nors ir geriu lb daug vandens, bet viduriams tai tikrai padejo, tik zinoma ne po keliu dienu vartojimo, o kazkur po menesio ar net pusantro pokyciai zarnyne buvo, bet odai tai nieko.
papildą vartojau, tai man labai viduriam padėjo ir pilvą rečiau pučia, bet ten irgi tabletės buvo.