QUOTE(So Lucky @ 2007 06 12, 19:33)
nuo pienligės man "Dida" irgi nepadėjo, bet žarnyną po antibiptikų atstatė man

užteko vieną lapelį sugert...
O jei nuo pienligės, tai gerai yra tepalas "Lomexin", ir žvakutės "Lomexin" kartu reik naudot (jų trys būna pakuotėj, trijų užtenka), ir kartu yra viena tabletė (ji daugiau jau nuo grybelio tinka) pirkt, ją tik vieną reik išgert.. Visas šitas komplektas atsiėjo man apie 50Lt, ale man praėjo tikrai, bet pas mane jau pienligė į grybelį perėjus buvo, tai gal tik tepaliuką ar žvakutes pabandyk... Ne užleist šitą bjaurybę tai negerai, o ir šlykšti liga..
QUOTE(agnyte26 @ 2007 06 14, 16:06)
praeita savaite as buvau pas gydytoja, kuri irgi yra knyga parasiusi apie sveika gyvensena. ji man rekomendavo linu seklas. tai naturalus zarnyno "masazuoklis".Kas dien suvartoju po du arbatinius saukstus, pries valgi.
O tai vaistinėj taip ir pasakyt "linų sėklų" prašom? Ar kur kitur jos parduodamos? Tu jas grynai tik sėklas po du arbat šaukštelius suvalgai, nemirkius, nevirus?
O šiaip tai man labai liux valymas yra stiklinė pasukų su dviem valgomaisiais šaukštais kviečių sėlėnų
Dabar nusipirkau mišinį valymui "Sali", žiūrėsiu, kokie rezultatai...
Šiaip geriu arbatą "Pu-Ehr", tipo gerina medžiagų apykaitą, tai tikrai į tūliką lakstau dažnokai pirmąją dienos pusę...
O dar radau tokį receptuką čia forumo temoj kitoj:
O štai ir receptas "ORGANIZMO ŠLUOTA" (šito kiekio 3-4 savaitėm užtenka):
Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) 200gr.
Moliūgų sėklos 200gr.
Lazdynų riešutų 200gr.
Lukštenti kviečių gemalai 200gr.
Maistinės sėlenos(kvietinės) 200gr.
Alyvuogių aliejus 200gr.
Viską sumalti ir sumaišyti.
Vietoj lazdyno riešutų galima dėti graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus.
Nuo mišinio gali troškinti. Patartina gerti šiltą vandenį.
Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą + užsigeriant stikline vandens.
Pati dar nebandžiau, bet čia panaši sudėtis į to mišinio "SALI"...