QUOTE(Ninga @ 2009 10 22, 17:30)
Labas visoms, nezinau ar tiksliai cia pataikiau, nes cia jus rasot daugiau apie visokius preparatus, o as noriu pasidalinti patirtimi, kaip valau organizma naturaliai. Gera menesi laiko vietoje pusryciu valgau maltu linu semenis uzpiltus karstu vandeniu. Taip reikia maitintis 3-4 kartus per metus. Aisku is to nebus jokios naudos jeigu nesutvarkysime mitybos, reikia sveikai matintis. Man sis budas labai tinka, nes visada turejau bedu del tustinimosi (budavo kad i savaite po karta iseidavau), o vartojant linu semenis viskas idealiai susitvarko.
Nenoriu plestis, nes esu naujoke, ir gal kazkas jau apie tai rase, o as nemaciau? Jei kam bus idomu, parasyisu kaip tiksliai tai reikia daryti
P.S. po to menesio visiskai be jokiu pastangu, net nesistengiant nukrenta pora kg
Nenoriu plestis, nes esu naujoke, ir gal kazkas jau apie tai rase, o as nemaciau? Jei kam bus idomu, parasyisu kaip tiksliai tai reikia daryti

P.S. po to menesio visiskai be jokiu pastangu, net nesistengiant nukrenta pora kg

Tai prašom plėstis, nes čia renkasi visi kas nori ar jau išbandė organizmo valymosi preparatus arba būdus, kokį kiekį tų sėmėnų reikia suvalgyti?
Manau ne tik jūsų problema verčia žmones ieškoti įvairių valymosi būdų, tai ir viršvoris, virškinimo sutrikimai, odos problemas - visa tai, kas rodo, jog organizmui negerai.... įdomi kiekvieno patirtis

QUOTE(Elitute @ 2009 10 22, 18:02)
O kas anas yra?