Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(Ninga @ 2009 10 22, 17:30)
Labas visoms, nezinau ar tiksliai cia pataikiau, nes cia jus rasot daugiau apie visokius preparatus, o as noriu pasidalinti patirtimi, kaip valau organizma naturaliai. Gera menesi laiko vietoje pusryciu valgau maltu linu semenis uzpiltus karstu vandeniu. Taip reikia maitintis 3-4 kartus per metus. Aisku is to nebus jokios naudos jeigu nesutvarkysime mitybos, reikia sveikai matintis. Man sis budas labai tinka, nes visada turejau bedu del tustinimosi (budavo kad i savaite po karta iseidavau), o vartojant linu semenis viskas idealiai susitvarko.
Nenoriu plestis, nes esu naujoke, ir gal kazkas jau apie tai rase, o as nemaciau? Jei kam bus idomu, parasyisu kaip tiksliai tai reikia daryti smile.gif
P.S. po to menesio visiskai be jokiu pastangu, net nesistengiant nukrenta pora kg wink.gif

Tai prašom plėstis, nes čia renkasi visi kas nori ar jau išbandė organizmo valymosi preparatus arba būdus, kokį kiekį tų sėmėnų reikia suvalgyti?
Manau ne tik jūsų problema verčia žmones ieškoti įvairių valymosi būdų, tai ir viršvoris, virškinimo sutrikimai, odos problemas - visa tai, kas rodo, jog organizmui negerai.... įdomi kiekvieno patirtis mirksiukas.gif

QUOTE(Elitute @ 2009 10 22, 18:02)
Kaip sekasi toms, kurios vartoja trifala? smile.gif

O kas anas yra? blink.gif Gal galima plačiau apie poveikį, sudėti....?
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 22, 20:15)
Tai prašom plėstis, nes čia renkasi visi kas nori  ar jau išbandė organizmo valymosi preparatus arba būdus, kokį kiekį tų sėmėnų reikia suvalgyti?
Manau ne tik jūsų problema verčia žmones ieškoti įvairių valymosi būdų, tai ir viršvoris, virškinimo sutrikimai, odos problemas - visa tai, kas rodo, jog organizmui negerai.... įdomi kiekvieno patirtis  mirksiukas.gif
O kas anas yra?  blink.gif  Gal galima plačiau apie poveikį, sudėti....?

laciau apie trifala cia
http://www.zebra.lt/...2009-07-27.html
paskaiciau kai jau buvau nusipirkus ir vartojau , o p[irkau nes megsrtu karts nuo karto kazkaip "pasivalyti". Tada isteis palengveji, pagrazeji, atsviezeji. Sikart uztikau trifala uz gera kaina ir geriu. Vakare noriu tos trifalo, vadinas organizmui tinka. Pirmasyk baisiai neskanu buvo , jei kas bijo to- pirkit kapsulemis, bet brangiau iseina.

Papildyta:
QUOTE(Elitute @ 2009 10 22, 19:02)
Kaip sekasi toms, kurios vartoja trifala? smile.gif

jau parasiau: jei noriisi- vadinas tinka. Neturejau problemu, tai negaliu papasakoti ir apie kazkokius ypatingus pasikeitimus. Tinka patinka ir tiek. ir neleidziu sau apsileisti, nuolat ka nors vartoju, bet keiciu
Atsakyti
smile.gif Sveikos, tikrai ir man įdomus tas būdas apie sėmenis, nors, atrodytų, ir taip daug apie juos žinau smile.gif pasidalinkite patirtimi thumbup.gif
Atsakyti

Sveiki, as taip pat rytais geriu linu semenis,tik nemalu,o arbatini sauksteli sukramtau ir su vandeniu uzsigeriu,skonis kazkuo truputi primena saulegrazas.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 23, 18:31)
Sveiki, as taip pat rytais geriu linu semenis,tik nemalu,o arbatini sauksteli sukramtau ir su vandeniu uzsigeriu,skonis kazkuo truputi primena saulegrazas.

as galvoju kas semenys labiau praturtina organizma omega 3 ir kt. medziagom ir tai gerai, taciau valymui reiketu rinktis kazka kita
Atsakyti
Nežinau kiek labai valo Sali tipo mišinukas (tačiau jį gaminu namie smile.gif ), tačiau jis sureguliavo tualeto reikalus ir pan. ir jo didžioji dalis susideda iš sėlenų ir minėtų linų sėmenų... mirksiukas.gif
Gal dar kas pasidalintų patirtimi dėl [U]trifalos ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2009 10 25, 07:43)
Nežinau kiek labai valo Sali tipo mišinukas (tačiau jį gaminu namie  smile.gif ), tačiau jis sureguliavo tualeto reikalus ir pan. ir jo didžioji dalis susideda iš sėlenų ir minėtų linų sėmenų...  mirksiukas.gif
Gal dar kas pasidalintų patirtimi dėl [U]trifalos  ax.gif ?

man patiko trifala
Atsakyti
Sveiki, ar kas meginote maisto papilda Argalys? Mano bendradarbes labai isgyre si papildą. Gal is jusu ji kuri vartojote ar vartojate. Noretusi isgirst apie kazkaip daigiau
http://www.100metu.l...nejimui/argalys
Atsakyti
Labas visoms,

Buvau pazadejusi parasyti apie linu semenis - buvo uzpuole darbai, tai rasau tik dabar. Sis metodas galbut labiau skirtas butent zarnyno valymui, taciau nuo zarnyno priklauso bendra organizmo bukle. Taigi menesi laiko vietoje pusryciu imame 2 - 3 arbatinius saukstelius maltu linu semenu ir uzpilame stikline karsto vandens (tik ne verdancio, nes tada viskas sulimpa gumuleliais). Ismaisome ir paliekame 20 min. (as tuo tarpu begu i dusa:)). Turi gautis tokia skysta mase, kaip gleives. Negraziai skamba, bet kaip tik sios gleives ir valo zarnyna - jos prikimba prie zarnyno sieneliu ir padeda salintis maistui, bei nuodingoms medziagoms. Taip pat tinka ir tiems, kurie turi skrandzio opas.

As pasimaitinusi tokiais pusryciais numetu be jokiu pastangu kelis kg, labai susitvarko tustinimasis (paprastai turiu del to bedu). Bet as turiu yda, nesugebu susireguliuoti mitybos sad.gif Siaip reiketu sveikai maitintis, tada organizmas neuzsitersia. Tokius pusrycius reiketu valgyti 2 - 3 kartus per metus (po menesi)!

Maltu linu semenu yra pirkti LitFarma vaistinese (kitose tik ne malti), kainuoja apie 10 lt. Kolege sake, kad mate ir Silo prekybos centruose.

Taigi sitas budas man labai patinka, nes bent jau man padeda ir yra naturalus, bet noriu pabrezti - tikras efektas bus tada, jei ziuresime mityba!!!

Sekmes, gal kas ir pasinaudos smile.gif

Atsakyti
Idomi informacija gal kam bus naudinga http://www.mpe.lt/lt...Gesavit/Gesavit
Atsakyti
Sveikos,

gal pazistat, kas platina Purex-1? ieskau ieskau, noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninga @ 2009 11 02, 14:44)
Labas visoms,

Negraziai skamba, bet kaip tik sios gleives ir valo zarnyna - jos prikimba prie zarnyno sieneliu ir padeda salintis maistui, bei nuodingoms medziagoms. Taip pat tinka ir tiems, kurie turi skrandzio opas.

drinks_cheers.gif Linų sėmenys gerai sureguliuoja tuštinimąsi ir valo žarnyno sieneles "atkabina" visokį brudą. Šiuo metu valausi žarnyną su brendžiu ir ricina ir pradėsiu gerti linų sėmenis.
Kasdien susimalu su malūnėliu 1 ,5 a.š. ir tuos miltelius užgeriu 1,5 stiklinės šilto vandens,o po pusvalandžio galima valgyti.Tikrai oda atsigavo,dingo problemos dėl tuoleto ir pora kg nukrito nors maisto labai neprisižiūrėjau. blush2.gif Maltų nepirkti ! Reikia gerti tik sumaltas sėklas.Kartais susimalu dviems kartams ir sandariame indelyje laikau iki kito ryto smile.gif
Atsakyti