Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliosios arbatos ekstrakto kapsulės

g.gif susimasciau ir as ,o tuo labiau kaip siuo metu taip tos energijos truksta. smile.gif
Atsakyti
geriau jas as irgi, kol sirdele pradejo "tabaluotis". pasirodo, tabletese yra labai daug kofeino...
Kiek domejausi veliau, jas gerti visa laika nerekomenduojama del kofeino kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2007 08 26, 00:18)
geriau jas as irgi, kol sirdele pradejo "tabaluotis". pasirodo, tabletese yra labai daug kofeino...
Kiek domejausi veliau, jas gerti visa laika nerekomenduojama del kofeino kiekio.

o jus nepamastet kad papildai is vis nera sveika o be to jai ten labai daug kofeino noreciau ir as numest svorio jai jos padetu bet kai pagalvoju apie velesnias pasekmes tai ranka nebekyla o vaikam is vis net nera tokiu minciu jas duot ir dar tik tokio amziaus 4u.gif na cia tik aisku mano nuomone smile.gif
Atsakyti
As taip pat susigundziau siuo papildu. kazkaip energijos paskutiniu metu rukumas, pastovus nuovargis, tik bijau kad spaudimo nekeltu labai.
Istikruju bet koks papildas ilgai naudoti nera gerai, reik daryti pertraukas, nes kaip yra kazkokiu medziagu trukumas taip yra ir perteklius... ir prasideda problemos su sveikatele.
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 03 15, 19:25)
idomu , idomu gal ir aš kada išbanysiu. Mes su vyru tai beveik vien žaliąją arbatą geriam, kikevienąkart po puslitrinį puodelį, bet juk 10 puodukų į dieną tikrai neišgeriam.
Papildyta:
Bet man svorio kaip tik reik priaugt, o ne mesti ax.gif

nuo zalios arbatos vien svoris ir nekris. ir 10 puodeliu jus neigersit niekaip, nei arbatos nei kavos. i zalios arbatos ekstrakta ieina ir kitos medziagos, pvz. kur as geriu- Good'n natural, zalios arbatos ekstrakta i sudeti ieina i chromas ( degina kalorijas, gerina riebalu apykaita,mazina saldumynams potrauki), guaranos ekstraktas(mazinantis apetita, energizuojantis) ir kt. prie zalios arbatos ekstrakto kiek dar priedu...
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 18, 09:33)
Na mano tai valgo labai daug...nespėja suktis aplink puodus. Prašau ir geruoju ir bloguoju. Kai pasakau, kad mažiau valgytų-puola į isteriją: "o ką aš šiandien valgiau?" Nežinau net ką daryt, kaip tą apetitą numalšint

istikruju gal problema mityba, rezimas- gal valgo nereguliariai, tiek vaikams tiek suaugusiems, jeigu pusdieni nieko nevalgo, valgo bet kada kas papuola (sokoladukas, cocacola) o kai gryzta namo vakare po pamoku siltas naminis maistas, tada ir apetitas... ir kai vakare suvalgo didelius kiekius todel ir auga svoris. reiktu gal rezima sustatyti valgymo ( pusryciai, pietus, vakariene, priespieciams ir pavakariams gali koki vaisiu. ir aisku ziuret ka valgo-kebabai, picos. cocacola, saldyti produktai- mest tokius).
ir kas is to sporto ar judejimo, jeigu po jo prikemsa -ta ka sudegino dvigubai paskui... ta pati problema tiek vaikui tiek suaugusiam.
be to jei valgo ziuretama TV ar prie kompo, ji net nejaucia ka valgo ir kiek, nesusikoncentruoja i maista, jo kieki, ir nieko keista kad klausia ka as sendien valgiau, ji net to nepastebi-esme valgymas turi buti kaip ritualas, atsisedai prie stalo pavalgai o paskui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 07 lapkričio 2010 - 13:14
Vakar kaip tik domejausi vaistineje, del situ kapsuliu g.gif bet butent del energijos stokos, nes visai jegu neturiu doh.gif o sesija ant nosies rolleyes.gif bet man pasake, kad kels spausima verysad.gif tai susilaikiau, nes turiu polinki i hipertonija unsure.gif bet kai dabar perskaiciau, kad ir svori gali padeti mesti, reikes da pasvarstyti devil.gif
Atsakyti
Kapsules nupirkau, kazkaip energijos nepadaugejo, gal reikia daugiau negu po 2 gerti g.gif Bet labai noresi saldumynu doh.gif ar gali taip buti?
Atsakyti
Sveikos geriu ir as tokias kapsules smile.gif Energijos tikrai pries akis,ko iki siol labai truko ir per savaite laiko nukrito man 2kg smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau žaliosios arbatos tabletes "Sanitas" . Nuotaika puiki, bet didžiausias turbut pliusas tas, kad pakankamai sutraukė skrandįsmile.gif per trys mėnesius + dviratuko mynimas tai numečiau 12 kg smile.gif)
Atsakyti
Sveikos, as naudoju zalios kavos kapsules.. vartoju jau septinta diena, taciau pokyciu dar nera.. ar kuri vartojate zalios kavos kapsules? kaip jums jos? ar padeda?
Atsakyti
Gal nutuokiat, ar galima gert su GERL jas? Nepadarys daug žalos? Jau truputį užkniso apsimiegojusiai vaikščiot, o kavos negalima, plius mano spaudimas žemas, tai gal kiek gyvybingumo įgaučiau.
Atsakyti