Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžo vėžlio kiautas

Taip kaip medžiui biggrin.gif Reikia skaičiuoti šarvo rieves, bet labai sunku. Mums skaičiavo vetas, bet ir tai labai netiksliai, nes sakė labai priklauso nuo to kokiom sąlygom augo, laisvėj ar nelaisvėj..nu žodžiu..tiksliai beveik be šansų, nebent augintum nuo labai mažiuko ir žinotum.
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 05 22, 07:26)
Gal kas zinote, kaip nustatyti kiek vezliukui metu?


skaiciuok rieves ant kiauto.
Atsakyti
Jei gerai suskaiciavau, tai Pupsiui turetu buti 15 metu. Labai sunku iziureti, nes kaip minejau kiautukas aptrupejes.
Atsakyti
Gal gali įdėti jo nuotraukų?
Atsakyti
įdomu pas Jus ten stepinis iš ko nors pabėgęs, ar balinis vežliukas?
Atsakyti
Pas mus stepinis vezliukas. O su nuotraukom bus sudetinga(nemoku ideti).
Atsakyti
Labux.Kas galetu pasakyt kiek kartu reikia tepti vezlio sarva vit D3 ir kaip daznai? Manau,kad musiskio sarvas per minkstas...
Atsakyti
Vien kiauto tepti neužteks. Visų pirma turi būti įvairus maistas (daržovės,vaisiai, žolė, granuliuotas) ir vitaminai lašinami ant maisto. O tada kaip priedą galima tepti kiautą. Po kiekvienų maudynių patepkit.
Atsakyti
Sveikutes. Norejau paklausti kiek jus kartu per diena duodat esti savo vezliukui ? Manoji tai tikra besote vaiksto ir vaiksto is paskos isisziojus jei neduodu tai priejus tiesiog kanda i koja biggrin.gif doh.gif bijau permaitinti savo grazuolyte , nors literaturoj paskaiciau jog sveikas vezlis ir turi dau valgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 06 liepos 2007 - 18:58
Aš duodu kas antra diena viena karta. Suaugusi vežlį reikia maitinti kas antra diena. Nezinau koks taviskis
Atsakyti
QUOTE(kriziukė @ 2007 07 06, 22:20)
Aš duodu kas antra diena viena karta. Suaugusi vežlį reikia maitinti kas antra diena. Nezinau koks taviskis


Maniskei 4 metukai per diena sueda 2 - 3 didelius salotos lapus ir dar kartais uzkanda spec. maistelio vezliukams biggrin.gif . Tai va dabar galvoju ar jei ne per daug to maistelio dienai g.gif ?
Atsakyti
Na 4 metukai dar nėra daug. Pabandykite duoti vieną kartą kaip įprastai, sekančią dieną mažiau (2 salotos lapus arba tik spec maistelio) trečią dieną kokį pusę agurko, ketvirtą vėl normaliai. Kasdien neduokit labai daug, bet įvairiom dienom nuormuokit pagal savo nuožiūrą, kasdien gaudamas kažkiek maisto vėžlys tikrai nenumirs iš bado. O be to dabar vasara, juk jie valgo daugiau. Ateis žiema tiek nebevalgys. mirksiukas.gif

Kviečiu užsukti į temą "Vėžliai". Nors kalbama nedaug ten, bet tai vis bus į temą nei čia drinks_cheers.gif

Ryt ten įmesiu savo gražuolių foto bigsmile.gif
Atsakyti