Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(krika @ 2007 03 30, 14:07)
o dėl tėvų, brolių (seserų) atsotogų, tai berods reikia prašymą ar raštą parašyti, kad ir darželiniokas išeina atsotogų. tas pats jei tėvai pagal grafiką dirba. nu vienžo, kiekvienas daržas su sava politika

Šita politika visuose darželiuose vienoda per mokslo metus. O vasarą moki tik už lankytas dienas be jokių pažymų. O po vasaros atostogų (kurių gaunasi apie porą mėn) pažyma reikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 30 kovo 2007 - 16:40
ramunėle vasarą bendrom jėgom ax.gif be to ir dirbu ne kas dien 4u.gif ir atostogas dar vienas rugpjūtį turėsiu thumbup.gif kaip nors ax.gif Va o į spektaklį Godą gal ir eis , bet į darželį ne doh.gif sako man gi atostogos doh.gif lotuliukas.gif Susitarėm su auklėtojom kad ateisim tik į spektaklį 4u.gif
Atsakyti
O mes nuo pirmadienio i Zelmeneli kraustomes blink.gif net nezinau ar gerai tas, ar blogai doh.gif apziurejau ta darza, tai ir gero, ir blogo pamaciau, bet aukletojos visai patiko thumbup.gif tikiuosi pirmas ispudis nebus klaidingas tongue.gif

Dilma, o ten valgo grupej ar yra kur nors kita vieta. Stalu kazkaip grupej pasigedau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2007 03 30, 20:56)
Dilma, o ten valgo grupej ar yra kur nors kita vieta. Stalu kazkaip grupej pasigedau  g.gif

Valgo valgykloj mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir valgo skubėdami ax.gif Turiu ką palygint, manau geriau kai valgo grupėj ax.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad geriausia, kai valgo valgykloje, miega miegamajame, o žaidžia grupėje ax.gif
Atsakyti
Aišku taip gal geriausia ax.gif Bet mes kai lankėm želmenėlyje valgė valgykloje, bet miegojo ir žaidė grupėj. Dabar miega miegamajam, bet valgo ir žaidžia grupėj. Želmenėlyje Goda pareidavo nevalgius, Tomis prieš 10mtų taip pat. Gi reikia skubėt pavalgyt ir vieta užleist kitiems g.gif Ar yra kuriam darželyje viskas atskirai g.gif Dabar man gerai Goda yra ir pavalgius ir pažaidus ir pamiegojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 30, 17:40)
Šita politika visuose darželiuose vienoda per mokslo metus. O vasarą moki tik už lankytas dienas be jokių pažymų. O po vasaros atostogų (kurių gaunasi apie porą mėn) pažyma reikalinga.

žinom irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 29, 20:22)
Sveika, pražuvėle  tongue.gif  O judvi jau į Atžalyną žygiuojat? Į kurią grupę  ax.gif

aha ta pati biggrin.gif zygiuojam , i kiskuciu grupe smile.gif
QUOTE(ezra @ 2007 03 29, 20:58)
Vat ir mūsų tokia pati situacija ir auklėtoja sakė tą patį. biggrin.gif
O tai koks tas jūsų dydis? kaip tik nedidelių dydžių buvo didelis pasirinkimas. Aišku, basučių nieko doro, bet pavasarinių ir kedukų tai daug.
Birželį dirbs normaliai. Šią vasarą ATŽALYNĄ uždarys tik vienam mėnesiui, o kitą mėnesį dirbs kelios grupės (ten bus suvesti visi vaikai, kurie lankys vasarą), tik bėda, neatsimenu kurį mėnesį kaip, nes man neaktualu. bet grupėse auklėtojos jau turėjo pasakyti, nes jau rašė, kas lankys vasarą, o kas ne.

4u.gif

QUOTE(cute @ 2007 03 30, 06:45)
Birželį dirbs, tik mokėti reikės už kiekvieną  dieną atskirai (supratau, kad atvedi vaiką ryte ir susimoki už tą dieną), liepą dirbs 3-4 pagal amžių suformuotos grupės, rugpjūtį bus sudaryta grupė prie kažkokios mokyklos, jei bus norinčių.

4u.gif

QUOTE(Slapux @ 2007 03 30, 08:26)
paprastai kito mėn pradžioj suskaičiuoja lankytas dienas ir išrašo sąskaitą  smile.gif

taip budavo
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 30, 22:17)
O man atrodo, kad geriausia, kai valgo valgykloje, miega miegamajame, o žaidžia grupėje ax.gif

Aš kažkaip pirmą kartą girdžiu, kad vaikučiai kituose darželiuose valgo valgykloj ax.gif Pas mus grupė yra iš dviejų patalpų, tai vienoj vaikučiai valgo ir žaidžia, o kitoje miega ir žaisti ten tai pat galima ax.gif
Atsakyti
Pas mus pelėdžiuke yra atskiras miegamasis biggrin.gif Yra grupė kur vaikai žaidžia ir valgo yra rūbinė ir prausykla su tualetu 4u.gif TAI VA 4 PATALPOS ir kiekviena turi savo paskirtį ax.gif Man patinka ir geriau nei eit į valgyklą, valgyklon jau nebent paruošiamojoj grupėj 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 03 30, 07:45)
Birželį dirbs, tik mokėti reikės už kiekvieną  dieną atskirai (supratau, kad atvedi vaiką ryte ir susimoki už tą dieną), liepą dirbs 3-4 pagal amžių suformuotos grupės, rugpjūtį bus sudaryta grupė prie kažkokios mokyklos, jei bus norinčių.

Taip nebūna. Mokama už einamąjį mėnesį. Bet jei vedi vaiką į kitą darželį (vasarai), tai tada reikia susimokėti iš anksto (dažniausiai).

O aš pati kažkada lankiau želmenėlį (tada dar jis buvo 19 darželis). Tai mes toje pačioje grupėje ir miegodavome (tokias lovas iš spintų atlenkdavo), ir žaisdavome ir valgydavome. Ir nieko.biggrin.gif
Atsakyti