Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(zis @ 2008 08 29, 12:14)
As tai manau, kad sioje situacijoje labiausiai praverstu botai mirksiukas.gif Teko su jais po salta vandeni braidyti, nieko nesulau ir nesuslapau kokju (aisku su kojinemis reikia i juos spirtis) mirksiukas.gif

Botai labai į dugną traukia jeigu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai, lotuliukas.gif karta su botais iš baidos ikritau....baisu buvo. doh.gif bet normaliai plaukiant botai geri..su vilnone kojine tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2008 08 29, 11:48)
Aš šaltesniu metu mėgstu gumines šlepkes ir vilnones kojines jose tongue.gif kai reikia išlipt,nusimaunu,po to vėl apsimaunu,na,nepatogu,bet šilta.Beje vilnonių kojinių tai ne vieną porą įsidedu :rolleyes:Tiesa,nepasakiau,kad guminės šlepetės uždaros prieky,be jokių skylių,na tie,kroksai ar kaip ten juos vadina.Tad ir vakare sausai išsivalau ir į vilnones kojines,patikėkit,labai šilta smile.gif

Ačiū.Aš ir apie tas šlepetes pagalvojau.Tai vadinasi, jei ką vistiek teks braidyti basom.Tikiuosi vanduo dar ne ledinis bus šį savaitgalį.
Su botais ir visai neblogai, jei negilu. O jei giliau, tai per viršų bėgs.
Atsakyti
esu didelė baidarių mėgėja, teko daug kur ir įvairiai plaukti. labai norėčiau atkreipti dėmesį į šiukšles ir paraginti NIEKUOMET jų nepalikti upėje, prie upės, pakelėse ir autobusų stotelėse. mes visi norim, kad būtų aplink švaru.

praitą savaitgalį teko plaukti žeimena, buvau pakraupusi, nuo škiukšlių kiekio. kad ir kaip bandėm jas rinkti, galo nesimatė. todėl apsiribojom tik vandeny esančiom. būkit geri, paprotinkit savo draugus, paržįstamus, kad nemestų šiukšlių...taip pat, jeigu tik turite baidarėje laisvos vietos, paimkit bent kelis butelius, skardines ar kt. jeigu kiekviena baidarė bent po tiek išplukdintų, tikiu - mūsų upės būtų gražesnės.

user posted image
Atsakyti
Teko praitą savaitgalį apturėti tokį malonumą ir pirmą kartą išbandyti pasiplaukiojimą baidarėm thumbup.gif super patiko thumbup.gif ir nuotykių buvo ir extrimo biggrin.gif na vienu žodžiu gaila kad jau vasara baigiasi doh.gif kitą vasarą tikrai dažniau reiks pasiplaukioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2008 08 29, 14:54)
esu didelė baidarių mėgėja, teko daug kur ir įvairiai plaukti. labai norėčiau atkreipti dėmesį į šiukšles ir paraginti NIEKUOMET jų nepalikti upėje, prie upės, pakelėse ir autobusų stotelėse. mes visi norim, kad būtų aplink švaru.

praitą savaitgalį teko plaukti žeimena, buvau pakraupusi, nuo škiukšlių kiekio. kad ir kaip bandėm jas rinkti, galo nesimatė. todėl apsiribojom tik vandeny esančiom. būkit geri, paprotinkit savo draugus, paržįstamus, kad nemestų šiukšlių...taip pat, jeigu tik turite baidarėje laisvos vietos, paimkit bent kelis butelius, skardines ar kt. jeigu kiekviena baidarė bent po tiek išplukdintų, tikiu - mūsų upės būtų gražesnės.

user posted image

Taip,fsss,matėm ir mes tuos vaizdelius unsure.gif Reik tikėtis,kad bent mūsų forume tokių "turistautojų"nėra
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2008 08 29, 15:54)

user posted image

paprotinimas nepades, kaip isaukleti - taip elgiasi. leidziu daug laiko prie ezero, upiu, matau kaip zmones elgiasi. man kraupu! kiekviena diena mazu maziausiai 4 1ooL maisu siuksliu surenki. o dar siaip zmoniu bukumas.. pati megstu plaukt baidarem, bet stengiuosi plaukiot kuo maziau - kad prisiminimuose isliktu grazios Lieutvos upes, ezerai, ju pakrantes.
dar man labai idomu yra tai, kad kai kurie zmones siukles "veza"namo. pamato pirma autobusu stotele - ismete. Nu jei jau pavezei siuksliu maisa 100 metru, tai nepavesi 100km. Bet..
Atsakyti
Nejaugi niekas rudeni neplaukioja baidaremis g.gif kad taip tylu sioj temoj unsure.gif
Atsakyti
man plaukimas upe baidarėmis su linksma kompanija yra viena iš smagiausių vasaros pramogų thumbup.gif Esu plaukusi iš viso gal 5 ar 6 kartus, skirtingomis upėmis. Labiausiai patiko Žeimena ir Verknė, mažiausiai - Ūla (nors būtent iš šito plaukimo tikėjomės daugiausiai įspūdžių ir "ekstrymo"). Plaukdama dar kartą įsitikinau, kaip gražu yra Lietuvoj, tik kaip ir Fsss, mane labai liūdino šiukšlintojų palikti kalnai visokio šlamšto doh.gif Rudenį dar neteko plaukt, kažkaip vis bijausi sušalt (nes kiek esu plaukusi, nė karto nepavyko atplaukt iki galutinio taško sausai biggrin.gif )
Atsakyti
Man irgi plaukimas - tai buvimas su šeima ir draugais. kiekvienais metais suorganizuojame šį malonumą - paskui ilgai prisimename visas detales, pasisedėjimą prie laužo....
Taigi, neteko plaukti mums Dubysa - girdėjau, kad plaukimas ten ramus, bet norisi patiems išbandyti. Noriu paklausti plaukusių - kuri atkarpa Dubysoje jums labiausiai patiko. ačiū.
Atsakyti
Sveikutes cool.gif Pavasaris. Tuoj prasidės baidarių sezonas thumbup.gif Kur šiemet plauksim? g.gif wink.gif
Atsakyti
Kad tik geras oras butu, tai plauksim daug kur wink.gif
Atsakyti