Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Nu gerai, kad Lietuva ir uzsienis atskirai, o gerai tuom, kad siunciant ka nors is uzsienio portalu po Lietuvos puslapius narsant visai nestabdo. Greitis yra geras, daugmaz du kart i metus vis pakelia, o kaina lieka ta pati.

gedimu buna, bet retai, gal koki karta per menesi pastringa, bet svarbiauisa operatyviai atlekia patvarko.

viena karta per ziopluma savo tinklo plokste pats atsijungiau, tai atvaziavo linksmi vaikinukai, parode,paaiskino kas kaip ir isvaziavo ne lito nepaeme.

man patinka, kad neskaiciuoja jokiu megu ar minuciu, pasirenki plana ir vsio smile.gif

patirties turiu siektiek, nes teko su Salmijos internetu susipazinti tai apie juos tox gandas eina, kad tai ne internetas, o SALMONELIOZE smile.gif (Trukineja savaitemis)

tai tiek, spreskit patys

Atsakyti
Aš naudojuosi inamai. Pasirinkau planą už 30 Lt, man užtenka greitaveikos. Aišku būna kartais ryšys trūkinėja, bet tik kartais. Patinka, kad yra mėnesinis mokestis, nėra nei laiko, nei megabaitų skaičiavimų. thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojames jau daugiau nei metus ir thumbup.gif . Emem planą už 50 lt. Aišku kartais buna kažkokių gedimų, bet juos greit sutvarko. Manau, kad be gedimų neapsiena nė vienas tiekėjas. Duoda pašto dėžutę. Ir dar jei jiems surasi dar norinčių pasijungti, tai gausi nuolaidą, bent jau mums tai žadėjo. biggrin.gif
Ir labai patinka kad gali naudotis internetu kiek nori, pas mus kartais visą dieną būna įjungtas, kur rasi geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdana: 31 gegužės 2005 - 23:18
Užsakiau įvesti interneto paslaugą į namus, su interneto planu tai man viskas aišku, sumokėsi mėnesinį pasirinkto plano mokesti. O tai kaip ten su tuo telefono abonentu? Čia gal ir ne į tema, bet gal galit kas nors paaiškinti, nes šiuo metu jaučiuosi kaip apuokas. Pasirenki telefonui planą, pavz.:vienas išrinktasis. Tuomet mėnesio gale moki už telefoną: 23lt+5lt+interneto mokestį ar aš ne taip supratau?
Atsakyti
Taip Jurka... tu teisi, visi mokesciai kaip ir parasei. Jei dar neuzsisakei prasom kreiptis 4u.gif akcija iki 2005.08.15 pratesta.
Atsakyti
Labai ačiū Lona. Ėmiau ir užsakiau, kai pripranti prie gero tai vėliau sunku be to išsiversti. Ir nors vyras bamba, kad brangiau mokėt reikės nei iki šiol naudojomės, tačiau puikiai supranta, kad kitokios galimybės šiuo atveju nėra(mes keliamės į nauja būstą). Vienintelis minusas, kad išties mums telefonas nereikalingas. Visi apsirūpinę mobiliaisiais, tačiau kiek su vyru bandėme aiškintis kitokios galimybės pasijungti kokybišką internetą nėra.
Atsakyti
nuodojuosi siuo tiekeju ir darbe ir namie ir esu labai patenkinta , tikrai, galbut ne vien tik nuo neto bet ir nuo kompo priklauso greitis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 05 21, 09:43)
as ten dirbau- sh... paskutinis schmoll.gif daznai dingsta rysys kelioms dienoms, dazni gedimai varo is proto klientus, nespeja nutilti telefonai  tam Meganete schmoll.gif
o berniukai tai ten faaini, joo... ax.gif del ju verta uzsisakyt interneta sitoj firmoj biggrin.gif
va pas mus takas Dsl - neturiu nei vieno priekaisto thumbup.gif

Aš viena iš tų skambinančiųjų į Meganet dėl ryšio. Kartais ryšys yra geras, o kartais įsijungiu, o interneto nėra... Dažniausiai paskambinus jau po 15 min. internetas atsiranda.
Gaila, bet ir vidinis tinklas dabar sumažėjo, nepastebiu muzikos kaitos, bet naujausių filmų vis įdeda.
Atsakyti
Pas mane Kaunetos MegaNet, D1 planas, 40 Lt/mėn.
Šiaip įsigudrinau, jei kas negerai o firma lėtai reaguoja į nusiskundimus, parašau e-mailą tiesiai direktoriui firmos, iškart atsiunčia greitąją pagalbą ir visi skambina maloniai bendraudami.
Dingsta retai ir labai trumpam. Tik buvo atvejis, kaip kažkas laiptinėj prisijungdavo naktį, o pas mane dingdavo tuo metu. Tai Kauneta vieną naktį pasekė pas save kompuose ir greit sutvarkė, dabar viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 13, 17:50)
nuodojuosi siuo tiekeju ir darbe ir namie ir esu labai patenkinta , tikrai, galbut ne vien tik nuo neto bet ir nuo kompo priklauso greitis wink.gif

Mes taipogi naudojames tako dsl paslaugomis, bet... vienas zmogus (kompiuterastas) pasijunge kazkoki spartu neta pas save ir dar 9 kompam (is kitu laiptiniu), tai dziaugtis internetu dienos ir vakaro metu nelabai galiu sad.gif Nu bet kaina tai labai nedidele kazkur ~40 lt. Dazniausia sedziu vakarais (diena paauglys brolis laika leidzia, tai buna, kad keikia neta), o vakarais (nuo kokios 23 val), tai viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
naudoju takas id3.labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 03 14, 16:30)
Galiu pasakyti, kad mes jau pusę metų turim duomenų tiltą. Jei būčiau paskaičius tiek neigiamų atsiliepimų apie šį tiekėją prieš vesdama, turbūt būčiau ieškojusi kažko kito. na bet kad mes jokių problemų neturime. visiškai. tiesa, vieną kartą buvo dingęs internetas parą, bet jiems paskambinus sakė, kad pavogė jų įrangą ir dabar diegia naują. nežinau ar melavo ar ne, bet palyginus su kitu tiekėju, kai gyvenom kitame mieste, tai duomenų tiltas tiesiog puikus. ir mokam mažai 35 litus už gerą greitį. aišku kaži ko mes neveikiame, gal ir neleidžia kažkokių ten emulių (net neįsivaizduoju kas tai yra blush2.gif ), bet mum ir nereikia to.

Duomenų tiltas čia ne tas pats kas "Informacijos tiltas"????????????????
Įsivedėme dabar jį. Gyvename Žem paner. Rinkomės tarp Rygvedos ir "Inf tilto" ir pasirinkom pastarajį. MOkam po 35 Lt/mėn ir vikas čiki. Yra viena problema tik - labai lėtai siunčia iš FTP. 700mb (standart filmas) siunčia apie 5 val. Čia normalu??? Parašiau jau jiem emailą, bet biški ten nusišneka sekretorė. Ar kas nors turit šitą Informacijos tiltą??????????
Atsakyti