QUOTE(erika9 @ 2005 11 09, 14:58)
Ten tai kaip suprantu kazhkur mieste veikianis bevielis ryshys, pvz Europoj veikia, Aerouoste, Vokieciu gatvej, bet ten ne telekomo berods...
QUOTE(Julius3 @ 2005 11 09, 15:10)
Ten tai kaip suprantu kazhkur mieste veikianis bevielis ryshys, pvz Europoj veikia, Aerouoste, Vokieciu gatvej, bet ten ne telekomo berods...
A, tokį žinau, veikia centre, tam tikrose kavinėse, benzino kolonėlese ir žmonių susiburimo vietose

Sveikutė
Aš žinok naudojuosi tuo OMNI CONNECT. Kai aš sėdžiu bute- tai man veikia, ryšys visą laiką yra. Tik kad labai jau lėtai kraunasi
O mano vyras tai jį vežiojasi po visą Lietuvą. Tai daug kur neveikia, pačiam Kaune ryšio neranda. Neseniai buvo Šančiuose, sakė-neveikė, prieš tai dar kažkur irgi neveikė. Tai žmogus tik gėdą prieš klientus apturėjo. Centre tai sakė viskas gerai.
O taip tai nėra super
Ir tuo laptopu dar įprast naudotis reikia

Aš žinok naudojuosi tuo OMNI CONNECT. Kai aš sėdžiu bute- tai man veikia, ryšys visą laiką yra. Tik kad labai jau lėtai kraunasi

O taip tai nėra super

QUOTE(Kamelija @ 2005 12 05, 11:17)
Sveikutė
O mano vyras tai jį vežiojasi po visą Lietuvą. Tai daug kur neveikia, pačiam Kaune ryšio neranda. Neseniai buvo Šančiuose, sakė-neveikė, prieš tai dar kažkur irgi neveikė. Tai žmogus tik gėdą prieš klientus apturėjo. Centre tai sakė viskas gerai.
O taip tai nėra super
Ir tuo laptopu dar įprast naudotis reikia 

O taip tai nėra super

Še tau kad nori

Labai prašau visų, kurie naudojasi Mega netu parašyti kokių nors ftp serverių kodų, ar ko tokių iš kur filmų ar multikų parsisiųst. Viską turėjom, bet kai perinstaliavom wind. tai mums padarė tik vieną servą, kur vieni siaubakai

Padėkit kas nors, kaip ten viską surašyt ir iš kur tų servų kodų gaut. Ačiū
QUOTE($kristina$ @ 2005 12 19, 20:23)
Labai prašau visų, kurie naudojasi Mega netu parašyti kokių nors ftp serverių kodų, ar ko tokių iš kur filmų ar multikų parsisiųst. Viską turėjom, bet kai perinstaliavom wind. tai mums padarė tik vieną servą, kur vieni siaubakai

Padėkit kas nors, kaip ten viską surašyt ir iš kur tų servų kodų gaut. Ačiū
www.batai.visiems.lt . Ten yra visokių bajerių ir gan daug serverių prirašyta. Tik nežinau ar jie laisvi ir kas ten juose gero. Dauguma kažkokie studentiški.

Reikia spausti Skaitalai, o tada jau ftp adresai.
QUOTE(LinaBoo @ 2005 12 19, 23:10)
www.batai.visiems.lt . Ten yra visokių bajerių ir gan daug serverių prirašyta. Tik nežinau ar jie laisvi ir kas ten juose gero. Dauguma kažkokie studentiški. 

ačiū, radau tuos serverius, bet kaip juos įvesti į savo total camanderį nežinau, gal padės kas?
QUOTE(Gaby227 @ 2005 12 20, 19:56)
Papasakokit kaip dabar su Meganet bendrauti sekasi? Jeigu planas už 40 lt... Ar vis dar dažnai trūkinėja internetas?
mes jau gal kokius 4 mėn naudojamės, bet tikrai dar nė karto nepastebėjau, kad trūkinėtų.
QUOTE($kristina$ @ 2005 12 20, 19:53)
ačiū, radau tuos serverius, bet kaip juos įvesti į savo total camanderį nežinau, gal padės kas?
Apie total comanderį nieko nežinau. Aš į ftp per FileZilla einu. O ten tam saraše buvo tie kurie tau reikalingi? Kurie ten geri?
QUOTE($kristina$ @ 2005 12 20, 19:53)
Kiek pamenu, Total Commander yra beveik toks pat kaip Windows Commander, tai gal tiks tokia veiksmų seka naujo serverio įsidėjimui:
1. Commands->FTP Connect...
2. Spaudi New Connection...
3. Session įrašai tokį pavadinimą, kad pati žinotum, koks ten serveris yra; Host name - serverio pavadinimą (pvz. hdd.takas.lt).
4. Jeigu būtinas vartotojo vardas ir slaptažodis, juos suvedi atitinkamai prie User Name ir Password; jeigu nereikalingas - spaudi Anonymous Login ir suvedi email'ą (nebūtinai tikrą, svarbu su @

5. Suspaudai visus OK, kiek tik reikia

fukuotukaf, ačiū labai, ten truputi kitaip, bet viskas beveik taip kaip rašiai, ačiū.
na kaip servus suvesti tai radau, bet va su pačiais servais bėda, arba netransliujami arba kažkas ne taip su jais, nei vieno filmų ar multikų serverio napagaunu, bandžiau ir www.batai.visiems.lt ieškoti ir www.failai.lt
nesigauna. tai gal dar kokių serverių pasufleruotumėt
na kaip servus suvesti tai radau, bet va su pačiais servais bėda, arba netransliujami arba kažkas ne taip su jais, nei vieno filmų ar multikų serverio napagaunu, bandžiau ir www.batai.visiems.lt ieškoti ir www.failai.lt
nesigauna. tai gal dar kokių serverių pasufleruotumėt