Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE (lengvute @ 2004 10 10, 11:52)
galaim naudotis bet kada, bet man 60 val. kaip ir mažoka g.gif , viršijant limitą, kiekviena valanda kainuoja apie 2,7lt.

Gi gali nusistatyt ne pagal valandas, o pagal megus unsure.gif . Nu nemažai šiaip jau duoda rolleyes.gif - 1200. Nors irgi žiūrint kam ir kaip naudoji g.gif . Parsisiuntinėjant - nustatai ant laiko, naršant ant mb.
Atsakyti
Pati susidūrus nesu, bet vyras sako, kad brangiai gaunas, palyginus su kitų tiekėjų siūlomais variantais.. Jei turit Vinitos kabeline, arba neprieštaraujat ir ją turėt, siūlyčiau Vinitos internetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 spalio 2004 - 13:44
Dabar turiu Takas iD3, patenkinta. Na kartais uzsioziuoja, bet siaip nieko. Pries tai teko naudotis keleta metu kitu tiekeju paslaugomis, tai greitis buvo prastesnis, o mokestis trigubas.
Atsakyti
Antri metai turiu Takas iD2... Tikrai esu patenkinta ir greichiu, ir kaina... thumbup.gif
39Lt... na, bet uz telefona dar prideda, tai susidaro ~65Lt. bet ka jau padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Brooke @ 2004 10 10, 13:42)
Pati susidūrus nesu, bet vyras sako, kad brangiai gaunas, palyginus su kitų tiekėjų siūlomais variantais.. Jei turit Vinitos kabeline, arba neprieštaraujat ir ją turėt, siūlyčiau Vinitos internetą.

Kadangi pats naudoju, tai Vinitos niekam nepatariu. Gal ir yra Vilniuje laimingų rajonų, bet daugelyje greitis ir kokybė - žemiau bet kokios kritikos. Reakcijos greitis į gedimus - dvi paros, o lūžta stabiliai kiekvieną savaitę po porą kartų. wink.gif

Firmelė ryškiai dempinguoja kainas, prisirenka krūvas klientų, kurių nepajėgia normaliai aptarnauti. Variantas analogiškas TELE2... sad.gif

Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 10 10, 12:38)
Gi gali nusistatyt ne pagal valandas, o pagal megus unsure.gif . Nu nemažai šiaip jau duoda rolleyes.gif - 1200. Nors irgi žiūrint kam ir kaip naudoji g.gif . Parsisiuntinėjant - nustatai ant laiko, naršant ant mb.

ash irgi naudojuos, jokiu problemu.
nustatyma galima kaitaliot pagal poreiki - kai kabi chate ar browsini, nustatai megus, o kai siunties kazhka -valandas ir jokiu problemu. ash namie visa diena chate ishkabedavau ir darbus siusdavau bei gaudavau, bet su didziausiom mano pastangom ishnaudodavau iki 50 proc duoto limito.
ivedimas ir pajungimas nekainavo, pirmas menuo nekainavo, modema pirkom. aptarnavimas thumbup.gif pradzhioj buvo problemu, skambinau tech. pagalbos telefonu - operatyviai prisistate technikai ir viska sureguliavo thumbup.gif pagalba kainavo tik tiek, kiek telefono skambuciai tech. operatoriams.
Atsakyti
pas mane irgi DSL, labai patenkinta, irgi buvo gedimas, tai paskambinau iskart pasake, kad siandien jau vakaras ir nieks neatvaziuos o rytoj atvaziuos, atvaziavo sutvarke, viskas thumbup.gif
as irgi stainejuosi pagal MB kai cia bunu, pagal laika jai ka siunciu, irgi isnaudoju max. per men 800 MB is duotu wink.gif
Atsakyti
Trečius metus naudojamės DSL Takas, planas A1. Ryšiu ir sparta esame patenkinti. Įvedimo mokesčio jau nepamenu. Esame įsivedę, berods, šeši butai ir mokame po 41 litą kas mėnesį
Atsakyti
dsl takas id3. patenkinti absoliuciai. stabilumas? buna pas visus problemu, bet kad butu koks luzimas tai labai retai. jei jau luzta tai globaliai pas visus wink.gif
ivedimas- 200lt+ modemas
modema galite pirktis kur norit, arba is telekomo.is telekomo arba iskart mokat visa suma, arba issimoketinai per metus. suma ta pati- 180lt. taigi sumoje ivedimas 200lt, ir jei modemas issimoketinai, tai
-telefono linijos abonentinis
-dsl id3 abonentinis- 26lt
-dsl modemo issimokejimas (pirmus 12men)- 15lt
Atsakyti
Dėl DSL modemo-teiraukitės Telekome,kartais jie turi naudotų,už 50Lt.
Nereiks mokėti 180Lt,sutaupysit thumbup.gif
Ir paprastoj kompiuterių parduotuvėj jie kainuoja žymiai mažiau,apie 120Lt.
Atsakyti
jei turi ir naudojiesi telekomo paslaugomis, tai tada taip - tai vienas is pigesniu interneto budu.
Bet jei telefonu nelabai naudojiesi, tai turi moketi 26lt ( takas id 3) + 2 lt ( telekomo linijos abonimentinis moestis uz tai, kad tu turi linija) = 49lt uz interneta tik vakarais, naktimis ir savaitgaliais. Kaip ir brangokai gaunasi blink.gif
As uz 40 lt dabar galiu kiaura para sedeti ir kiek noriu siustis.
Jei kam reikes konsultacijos apie telecomo teikiamas interneto paslaugas, galit i a.z parasyti - kaip ir atstovauti darbe ji kartais tenka
Atsakyti
Sveikos mamytės. Esu Jūsų forume naujokė, bet skaitinėju jau senokai. Naudojamės Takas ID2. Kol kas jokių problemų... Pajungimo mokesčio 99 Lt ir už pirmą mėnesį 39 Lt mokėti nereikėjo, nes esu studentė... smartass.gif
Va tai šiokia tokia nauda buvo.
Atsakyti