Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

Po operacijos praejo 5 savaites, pradejo puliuoti randas, ne visas, dviejose vietose po truputi g.gif Nuejau pas gydytoja, israse tik kazkokio tepaliuko.Man kazkodel itartinai mazas demesys pasirode, nes kiek girdejau tai nelabai gerai,kai puliuoja... Gal kas susiduret su sia problema? Ka gydytojai dare?
Atsakyti
man nepuliavo bet as vis dezinfekuodavau spiritu skiestu po maudyniu o seip nemanau kad tepalas gerai cia kokia infekcija bandyk pas kita gyd nueit
Atsakyti
Teks, nes maniske susirupintu turbut tik tokiu atveju,jei mirties patale guleciau g.gif Jau tokios gydytojos gyvenime nemaciau... Pas kita teks persirasyt schmoll.gif
Papildyta:
Beje, kiek ta spirita skiedei?
Atsakyti
Mano draugei irgi puliavo. Tai kiek zinau irgi tepaliuku kazkokiu tepe. Bet jau pas gydytoja, tai kas antra diena pasirodyt turedavo. g.gif
Atsakyti
Nejuokauk, nueik pas gyd. Jei saviškiu abejoji, susirask kitą, gal kas rekomenduot gali kompetetingą ginekol.
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2007 03 17, 22:40)
Nejuokauk, nueik pas gyd. Jei saviškiu abejoji, susirask kitą, gal kas rekomenduot gali kompetetingą ginekol.

Tikrai taip. Nejuokauk. Nuo šito rando sugijimo priklauso tavo visi kiti gimdymai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikasiene: 18 kovo 2007 - 17:43
sveikos..po kiek laiko pasimirso cezario pjuvio operacija ir sugijote?ar pavyko pasinaikinti cezario pjuvio randa?
Atsakyti
Cia jau labai individualiai kiekvienai moteriai tas pjuvis gyja...., bet asmeniskai man, jau trecia diena po pjuvio iseme silus, nes viskas buvo sugije. ketvirta diena jau isleido namo. Jau penkta diena ABSOLIUCIAI nejauciau pjuvio vietos, ta prasme visai neskaudejo thumbup.gif O rando ir naikinti nereikejo, nes jau po 8 men jo visiskai nesimato thumbup.gif Yra tokia plona balta linijyte, kaip kad butu perbraukta su piestuku mirksiukas.gif
Aisku, cia deka gero gydytojo ir turbut mano organizmo man taip viskas greitai ir gerai sugijo drinks_cheers.gif Buna visokiu atveju....taip, kad cia labai individualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2007 07 27, 13:21)
Jau penkta diena ABSOLIUCIAI nejauciau pjuvio vietos, ta prasme visai neskaudejo thumbup.gif

nebent tavo organizmo regeneracinės savybės labai geros. biggrin.gif

2-3 savaites po gimdymo tikrai stipriai jaučiau jį, nes specialiai pozą ieškodavau ir pritaikydavau kaip čia geriau nuo lovos iš gulimos padėties atsikelti, kad mažiau temptų.
man tai iki 6 mėn. tikrai jautiesi tas randas ir pasikeitus orams pradėdavo mausti.
Aš gal visai jo nebejaučiau tik po 8-9 mėn.
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 27, 14:31)
nebent tavo organizmo regeneracinės savybės labai geros.  biggrin.gif
2-3 savaites po gimdymo tikrai stipriai jaučiau jį, nes specialiai pozą ieškodavau ir  pritaikydavau kaip čia geriau nuo lovos iš gulimos padėties atsikelti, kad mažiau temptų.
man tai iki 6 mėn. tikrai jautiesi tas randas ir pasikeitus orams pradėdavo mausti.
Aš gal visai jo nebejaučiau tik po 8-9 mėn.

Tai as ir sakiau, kad visi atvejai labai individualus ax.gif Net pati laaaabai stebejausi kaip man taip neskauda schmoll.gif Tikrai, jau po savaites po pjuvio, kai grizau namo, norejau valandziukei prasiblaskyti, tai paprasiau vyro, kad su maziuku pabutu, o pati variau i parduotuve tongue.gif , visko prisipirkau ir didziausia maisa prekiu parsinesiau, nors gydytojai gera menesi buvo neleide kelti ka nors sunkiau nei mazylis bigsmile.gif Nu, bet, kad man visiskai nebeskaudejo, tai ir uzmirsdavau, kad man nesenai pilvas prapjautas buvo lotuliukas.gif , todel ir ta maisa parsitempiau lotuliukas.gif , nors nuo vyro pilos tai gavau blush2.gif uz toki elgesi blush2.gif
Atsakyti
Man irgi labai greit nustojo skaudet ir sugijo. Po savaites as jau jokiu skausmu nejutau, o po menesio tai vezima su visu vaiku i lauka is 2 aukto tysdavau. Rando praktiskai nesimato - yra baltas bruksniukas ir tiek. Net operaves gydytojas sake, kad organizmas labai greit atisitate.
Atsakyti
Na man netrauke jokiu siulu ,jie patys isbyrejo ,o siaip dabar jau nieko nebeskauda tik tiek kad jauciu virs rando kad butu lyg aptirpes pilvas verysad.gif
Atsakyti