Po operacijos praejo 5 savaites, pradejo puliuoti randas, ne visas, dviejose vietose po truputi
Nuejau pas gydytoja, israse tik kazkokio tepaliuko.Man kazkodel itartinai mazas demesys pasirode, nes kiek girdejau tai nelabai gerai,kai puliuoja... Gal kas susiduret su sia problema? Ka gydytojai dare?
man nepuliavo bet as vis dezinfekuodavau spiritu skiestu po maudyniu o seip nemanau kad tepalas gerai cia kokia infekcija bandyk pas kita gyd nueit
Mano draugei irgi puliavo. Tai kiek zinau irgi tepaliuku kazkokiu tepe. Bet jau pas gydytoja, tai kas antra diena pasirodyt turedavo.
Nejuokauk, nueik pas gyd. Jei saviškiu abejoji, susirask kitą, gal kas rekomenduot gali kompetetingą ginekol.
QUOTE(lawanda @ 2007 03 17, 22:40)
Nejuokauk, nueik pas gyd. Jei saviškiu abejoji, susirask kitą, gal kas rekomenduot gali kompetetingą ginekol.
Tikrai taip. Nejuokauk. Nuo šito rando sugijimo priklauso tavo visi kiti gimdymai
Cia jau labai individualiai kiekvienai moteriai tas pjuvis gyja...., bet asmeniskai man, jau trecia diena po pjuvio iseme silus, nes viskas buvo sugije. ketvirta diena jau isleido namo. Jau penkta diena ABSOLIUCIAI nejauciau pjuvio vietos, ta prasme visai neskaudejo
O rando ir naikinti nereikejo, nes jau po 8 men jo visiskai nesimato
Yra tokia plona balta linijyte, kaip kad butu perbraukta su piestuku
Aisku, cia deka gero gydytojo ir turbut mano organizmo man taip viskas greitai ir gerai sugijo
Buna visokiu atveju....taip, kad cia labai individualu
Aisku, cia deka gero gydytojo ir turbut mano organizmo man taip viskas greitai ir gerai sugijo
QUOTE(laime2 @ 2007 07 27, 13:21)
Jau penkta diena ABSOLIUCIAI nejauciau pjuvio vietos, ta prasme visai neskaudejo
nebent tavo organizmo regeneracinės savybės labai geros.
2-3 savaites po gimdymo tikrai stipriai jaučiau jį, nes specialiai pozą ieškodavau ir pritaikydavau kaip čia geriau nuo lovos iš gulimos padėties atsikelti, kad mažiau temptų.
man tai iki 6 mėn. tikrai jautiesi tas randas ir pasikeitus orams pradėdavo mausti.
Aš gal visai jo nebejaučiau tik po 8-9 mėn.
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 27, 14:31)
nebent tavo organizmo regeneracinės savybės labai geros.
2-3 savaites po gimdymo tikrai stipriai jaučiau jį, nes specialiai pozą ieškodavau ir pritaikydavau kaip čia geriau nuo lovos iš gulimos padėties atsikelti, kad mažiau temptų.
man tai iki 6 mėn. tikrai jautiesi tas randas ir pasikeitus orams pradėdavo mausti.
Tai as ir sakiau, kad visi atvejai labai individualus
Man irgi labai greit nustojo skaudet ir sugijo. Po savaites as jau jokiu skausmu nejutau, o po menesio tai vezima su visu vaiku i lauka is 2 aukto tysdavau. Rando praktiskai nesimato - yra baltas bruksniukas ir tiek. Net operaves gydytojas sake, kad organizmas labai greit atisitate.
Na man netrauke jokiu siulu ,jie patys isbyrejo ,o siaip dabar jau nieko nebeskauda tik tiek kad jauciu virs rando kad butu lyg aptirpes pilvas