na na kaip smagu skaityt ,kad po savaites viskas uzsimirso
Man tai ne ,tik 5 diena po operacijos istraukti siulai buvo .o skausmas nesvietiskas be nuskausminimu negalejau islovos atsikelti kiek buvo imanoma prasydavau sesuciu vaistu
nors randai gerai gyjo skausmas nepakartojamas.
na man tai dar dabar nutirpe kur randas nors jau 7 menesiai praejo o siaip tai gyjo ilgai lb kankinaus reikejo ir gydyt mostelem nes buvo pradeje skystis kazkoks begt vaiksiojau i perrisimus bet jau pamirsau pagaliau
Man siandien astunta diena po Cezario. Siulus iseme pries dvi dienas. Viename sone buvo kazkoks patinimas, tai ji man paskaudedavo, taciau jau i rtai praeina, o siaip viskas labai gerai sugijo. Siandien jauciu randa tik tada kai kazka darant issijungia pilvo presas, siaip visiskai neskauda, labai graziai gyja, jauciuosi gerai
Sveikos moterytes! Kaip supratau pasisako visos jau kukliai tariant "pagrazintos"
Bet ar kuriai sake gyd.,kad po cezario reik islaukt tam tikra laika iki sekancio nestumo, ar pvz., kad sekantis gimdymas bus t.p.operacija? Bet kiek girdejau atveju, kad po pirmo cezario sekantis nestumas baigdavosi pacios moters gimdymu......
QUOTE(RositaZ @ 2007 08 03, 18:34)
Sveikos moterytes! Kaip supratau pasisako visos jau kukliai tariant "pagrazintos"
Bet ar kuriai sake gyd.,kad po cezario reik islaukt tam tikra laika iki sekancio nestumo, ar pvz., kad sekantis gimdymas bus t.p.operacija? Bet kiek girdejau atveju, kad po pirmo cezario sekantis nestumas baigdavosi pacios moters gimdymu......
mano teta tris vaikus is eiles(pametinukai) gimde su cezariu...nors jai ir sake kad reikia palaukti kol organizmas atsigaus ir visa kita bet noras tureti tiek vaiku jos nesustabde..ji galejo ir pati pagimdyti visus tris,bet kadangi labai bijojo gymdymo skausmu visus prase kad darytu cezary
Man irgi gerai gyjo pjuvis, bet siulus iseme tik 7 diena po operacijos, ta diena ir paleido namo. Dabar praeje pusantro menesio, bet dar stengiuos sunkiu daiktu neimti.
QUOTE(laime2 @ 2007 07 27, 04:21)
Cia jau labai individualiai kiekvienai moteriai tas pjuvis gyja...., bet asmeniskai man, jau trecia diena po pjuvio iseme silus, nes viskas buvo sugije. ketvirta diena jau isleido namo. Jau penkta diena ABSOLIUCIAI nejauciau pjuvio vietos, ta prasme visai neskaudejo
O rando ir naikinti nereikejo, nes jau po 8 men jo visiskai nesimato
Yra tokia plona balta linijyte, kaip kad butu perbraukta su piestuku
Aisku, cia deka gero gydytojo ir turbut mano organizmo man taip viskas greitai ir gerai sugijo
Buna visokiu atveju....taip, kad cia labai individualu 
Aisku, cia deka gero gydytojo ir turbut mano organizmo man taip viskas greitai ir gerai sugijo
man irgi lygiai taip pat nuostabiai greitai gyja
ketvirta diena isheme man ne siulus o angliskai staples, net nezinau kaip lietuviskai
po savaites jau valiausi namus, o dabar ishvis jokiu stabdziu, ir vezimeli nesioju ir i darba jau kelis kart buvau nuvarius.
as esu nustebus kad taip greit viskas sugijo, buvau prigasdinta kad bent 6 savaites nebusiu kaip zmogus, o cia viskas taip greitai...gimdyciau ir gimdyciau
man suejo savaite tik po operacijos tai skausmas dar nerealus kai reikia verstis ant sono ar islipti is lovos. kol atsigulu maziuke savo pamaitinti tai prasikankinu nerealiai. nors siule sake labai gerai sugyjusi ens su tirpstanciais siulasi buvo uzsiuta bet jauciu kad teks ilgai pasikankinti su tuom pilvuku. ir dar tas skausmas atsiras pries keleta dienu slapinantis nors kai gulejau 5 dienas ligonineje nieko panasaus nejutau. aisku gal cia buvo nuskausminamuju deka. o namuose as ju negaunu
gi tai kelti nieko negaliu iskyrus savo mazyle. tai dabar laukiu nesulaukiu akda praeis tas visas skausmas ir nepatogumai ir net nesvabu kaip tas randas beatrodo vis tiek pati nematau kol neprieinu prie veidrodzio specialiai paziureti.
Man pries metus atliko cezari..is pradziu ilgai nutirpes pilvasbuvo,skaudejo pjuvi...bet dabar kada paziurejau
na kad nelabai ir matos jau
yra aisku bet jau pabales toks nebe melsvas-rausvas
Ko gero nuo organizmo priklauso kada uzgyja ir nuo gydytojo priklauso kaip atlieka operacija.Mano pjuvis ilgokas apie 12cm bet todel kad vaikutis skersas buvo

Papildyta:
Ir gerai darai kad nekeli
as nieko sunkaus puse metu nekeliau
ir manau gerai..taip apsaugojau savo organizma nuo netiketumu ir bereikalingo streso
Ko gero nuo organizmo priklauso kada uzgyja ir nuo gydytojo priklauso kaip atlieka operacija.Mano pjuvis ilgokas apie 12cm bet todel kad vaikutis skersas buvo
Papildyta:
QUOTE(asariukele @ 2007 08 10, 14:32)
Man irgi gerai gyjo pjuvis, bet siulus iseme tik 7 diena po operacijos, ta diena ir paleido namo. Dabar praeje pusantro menesio, bet dar stengiuos sunkiu daiktu neimti.
Ir gerai darai kad nekeli
Labas vakarelis.Mazylis gime pries metus operuotis teko todel, kad didelis buvo 4,328kg ir virkstele apsivijusi apie kakliuka neleido nusileisti i dubeni.Bet jau po savaites sakiau jei dar cezari darytu tai ir trecio leliaus noreciau
.Skaudejo gal pirmas tris dienas, bet kenteti nereikia nuskausminamuosius suleidzia kai tik paprasai.Siulus iseme gal 8-9 para, atvaziavau jau is namu.Erzino tai, kad negalima buvo maudytis.Ir nezinau kaip kitoms, bet man ilgai buvo nutirpus pilvo apacia, apie kokius 8men.Net ir dabar dar kartais toks jausmas apima.O rando tik puse isbalo kita puse rausva ir susidarius lyg kloste.Bet tai niekis pagalvojus apie gimdyma
po mano cezario praejo 10.5 menesio. randas man ne kiek nekliudo. storis jo- kaip su markeriu nubreztos linijos, o ilgis-lygiai 10 cm. pjuvis labai zemai-net patys zemiausi triusikeliai paslepia. gal vienintelis nepatogumas-kad kai kada labai niezti
spalva-raudona, bet neatrodo baisiai ar neestetiskai
aisku, pirmos dienos po operacijos labai nemalonios, siulau visoms i GN nusivezti korsetus. as tik su korsetu antra para galejau paeiti
bet apskritai, tai skausmeliai praejo per pora savaiciu.
pilvo apacia aptirpus buvo neilgai-per 3 menesius viskas praejo. po operacijos praejus 3.5 menesio ejau i sporto kluba sportuot su mazais kruviais ir trenerio prieziura, ir viskas buvo ok
aisku, pirmos dienos po operacijos labai nemalonios, siulau visoms i GN nusivezti korsetus. as tik su korsetu antra para galejau paeiti
pilvo apacia aptirpus buvo neilgai-per 3 menesius viskas praejo. po operacijos praejus 3.5 menesio ejau i sporto kluba sportuot su mazais kruviais ir trenerio prieziura, ir viskas buvo ok