Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

ziuryte@gmail.com
O kaip vadinas ta parduotuve karoliuku mickeviciaus gatvej?
[/quote]

Ciklanta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 14 vasario 2008 - 13:07
Tai kokie geriausi Jusu nuomeone? Kur yra naujausios kolekcijos?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo nuomone, kuriuose salonuose jau buvau.
Labiausiai likau suzaveta A&R, labai faina ir paslaugi panele dirba, tikrai viskas liux ir be priekaistu, suknuciu irgi yra ir sake dar gaus per ateinanti menesi. Afrodites paslaptys - aptarnavimas nieko blogo pasakyti negaliu, sukneliu pasirinkimas panasus kaip A&R. I Nuotaku namus tik uzbegau pasidairyti, nes jau nebeturejau laiko matuotis, tai pasiula nepasirode didele, bet uztai pamergytem kai ka nusiziurejau smile.gif.
O klaikiausia tai zeigoj. turgaus lygis. kad reiks palaukti - tai buvau nusiteikus, cia jokiu problemu. o visumoj tai turgaus lygis - mes viska turim, viska galim, bet... parodziau 4 suknutes, kokio tipo noreciau, tai kai pradejo nesti.... visiskas priesingybes, tai taip ir nesupratau, ar panele buvo issiblaskius ar kas. Be to, sako kelniu ir batu nenusiimk, cia viskas gerai, ir taip uzmausim, ant zieminiu batu smile.gif). Sakau leiskit man i ta kambariuka pasiziuret tu sukneliu, ar issirinksiu ir jum nereikes nesioti, tai neleido, nes itariu, kad ten betvarke, kiek akie krasteliu uzmaciau. o sukneles turbut ima kokios papuola arba kokias reikia iskisti, ar kokios jai patinka, nu nezinau, kodel ten viskas taip vyko. gal reikia eiti ryte, kai zmoniu nera, kad ji nestresuotu smile.gif. nes visiskas nesamones neshe... Kaineles tikrai is lempos sako, ne tik man, girdejau kaip su pries tai buvusia panele snekejo smile.gif. O Ingridoj susidare toks ispudis, kad gal as biski snd tingiu dirbti ir butu geriau, jei vaziuotumet Zeiga, ten tikrai gavo nauju sukneliu:). Nors mergina atrode maloni smile.gif.
Tai va, dar liko MJ, ziuresim, ka turim rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 02 14, 19:12)
Pasidalinsiu ir as savo nuomone, kuriuose salonuose jau buvau.
...

Pritariu thumbup.gif Apie Žeiga superiniai parasei mirksiukas.gif O Ingridoj man sake, kad ka tik gavo daug nauju sukniu (cia buvo pries 2 sav.) g.gif Taciau man ta ka jie gavo yra tikras nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
Na pasidalinsiu ir aš savo paieškų įspūdžiais.
Tiesą sakant pasiskaičius forumą ir aš gal ėjau su išankstine nuostata, kas ir kaip kur bus...Bet dabar manau kad atsiliepimai tikrai labai skirtingi, ir turbūt labai priklauso nuo žmonių nuotaikos, norų ir elgesio.
Pavyzdinis salonas ir aplinka, ir dėmesiu, aptarnavimu, ir aksesuarų pasirinkimu - AR. Tikrai super thumbup.gif viskas, visiems iš jo pasimokyti reiktų. Gaila tik kad neišsirinkau suknutės ten...
Pakankamai kantri ir maloni buvo ir salono MJ darbuotoja, nors ir neatsakiau už kokią kainą noriu žiūrėti.
Beje ne viename salone sakiau kad noriu žiūrėti tas suknutes, kurios patiks ir tiks. Kainą vertinsim vėliau - ar suknutė verta tų pinigų, kurių už ją prašo. Ir niekas dėl to preikaištų nereiškė ax.gif
Nors Žeigoj tikras konvejeris ir labai ankšta - norėčiau ją užtarti. Aptarnavimas ne pavyzdinis, bet bent jau aš gavau puikiai parinktas suknutes pagal savo nupasakotus norus ir dar didelę paslaugą, nors ir neišsirinkau jų suknutės. Beje jos labai linkę tartis ir dėl kainos.
Ingridos salone mane su šypsena sutiko net kai trečią kartą grįžau pasimatuoti tos pačios suknutės.
Įdomiai pasirodė toks aktyvus Okeanidės šeimininkas mirksiukas.gif
Labai nemaloniai sutikta nebuvau niekur, bet turiu pastebėti, kad mažesniuose nuomos salonuose, atokesniuose miesto kampeliuose, elgiamasi atsainiau.
Taigi kol kas mano patirtis tokia.
Manau, kad kartais reikia kantrybės, kad šypsena ir mandagus kliento elgesys skatina tokį patį atsaką...Taip sakau nes tikrai mačiau, kaip skiriasi salonų darbuotojų bendravimas su klientėmis, kurios ne itin mandagiai elgiais, ir kaip elgiasi su kitomis...
Sėkmės beieškant kitoms 4u.gif
Atsakyti
gal kas buvo susidurusios su tokia situacioja, kai sumokejo uzstata, o po keliu dienu apsigalvojo blush2.gif .AR GALIMA ATSIIMTI TA UZSTATA(nemenka suma-1000LTL)? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 15 vasario 2008 - 18:36
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 15, 19:36)
gal kas buvo susidurusios su tokia situacioja, kai sumokejo uzstata, o po keliu dienu apsigalvojo blush2.gif .AR GALIMA ATSIIMTI TA UZSTATA(nemenka suma-1000LTL)? doh.gif

1000 Lt uzstatas? Tokiu dideliu uzstatu uz suknele neteko girdet. Kosmaras doh.gif Kur taip ima? As jau tikrai eiciau pas juos ir isreikalauciau, kad grazintu: pasakyciau jiems, kad teismas pades man, jei jie nenores geruoju atoduot, juo lab, kad nenormalius uzstatus ima
Atsakyti
O labai noreciau pagirti MJ salona, tikrai fainas aptarnavimas, ir suknyciu pakankamai turi. Jokiu priekaistu, 2 moteriskes aplink sokineja smile.gif
Tai va sitas, ir A&R - man patiko labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 15, 19:36)

O ar sutarti pasirasei? Ar ceki paemei? Jei sutartis yra ir parasyta, kad avansas negrazinamas, deja, joks teismas nepades verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2008 02 16, 16:07)
O ar sutarti pasirasei? Ar ceki paemei? Jei sutartis yra ir parasyta, kad avansas negrazinamas, deja, joks teismas nepades  verysad.gif

sutartis yra,joje nurodyta sumoketo avanso suma ir sumos, kurias mokesiu, jei suplesysiu suknele ar nuometa.

mano parasu ten nera.tik tos savininkes.
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 16, 19:25)
sutartis yra,joje nurodyta sumoketo avanso suma ir sumos, kurias mokesiu, jei suplesysiu suknele ar nuometa.

mano parasu ten nera.tik tos savininkes.

Aisku, pradzioj gali pas juos atejus, bandyt graziuoju tartis. Arba sugalvok kokia istorija, kad vestuviu nebus ir pan., apsimesk vargse nuotaka, apsiverkusia - gal pasigailes ir grazins uzstata, juolab, kad nedaug laiko praejo.
Jei nenores graziuoju - issudijuok sutarti, gal ji ne taip jau tobulai parasyta, ir galima bus prie ko nors prikibti. Kad niekur ten tavo parasu nera - tik tau i nauda. Tai galima traktuoti kaip nieko verta popiergali - tik sutarties pavyzdi
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 02 17, 16:29)
Aisku, pradzioj gali pas juos atejus, bandyt graziuoju tartis. Arba sugalvok kokia istorija, kad vestuviu nebus ir pan., apsimesk vargse nuotaka, apsiverkusia - gal pasigailes ir grazins uzstata, juolab, kad nedaug laiko praejo.
Jei nenores graziuoju - issudijuok sutarti, gal ji ne taip jau tobulai parasyta, ir galima bus prie ko nors prikibti. Kad niekur ten tavo parasu nera - tik tau i nauda. Tai galima traktuoti kaip nieko verta popiergali - tik sutarties pavyzdi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikrai paverks ir tukstanti litu manai kas grazins? nemanau schmoll.gif del tiek pinigu tai kaimynas kaimyna padega, o cia paverks ir 1000 atgaus schmoll.gif cia reikia surasti tame reikale teisiniu spragu tai tada galbut pavyks kazkaip susikalbeti kitaip manau sansu nera. Paziurek ar sutartyje yra visi reikalingi punktai tokioms sutartims sudaryti ir paskui bandyk gasdinti kad tipo sutartis sudaryta neteisingai ir tu nenori pasitiketi tokia sutartim. Kazkur CK yra taisykles kaip sutartis turi buti sudaryta, rask priezasti sutartyje tada eik sneket, o jei nesutiks kitaip snekek tipo kur pinigu priemimo kvitas tai sumai kur tu davei, pasiulyk mokescius pasiusti perziureti ju apskaita ir t.t. del paraso nelabai ka supratau bet be tavo paraso jie negali paiimti pinigu jei neturi kasos aparato.Atsiustum nuskavavus ta sutarti galeciau padet kazka rast prisikabinimui ir manu su mokesciu inspekcijos pagalba susigrazintum tuos mano manymu neteisetai paimtus litus, nes gaunasi kaip mokesciu vengimas moketi nuo pelno nes nerodo visu pinigu paemimo dokumentu, plius jei tau tai labai svarbu isirasyk pokalbi i diktofona nes paskui sakys kad taves akyse nemate ar dar ka sugalvos kad tu nieko nemokejai nors as sitaucijos nelabai supratau bet manau iseiti rast butu imanoma bet nervu kainuotu
Atsakyti