Pasidalinsiu ir as savo nuomone, kuriuose salonuose jau buvau.
Labiausiai likau suzaveta A&R, labai faina ir paslaugi panele dirba, tikrai viskas liux ir be priekaistu, suknuciu irgi yra ir sake dar gaus per ateinanti menesi. Afrodites paslaptys - aptarnavimas nieko blogo pasakyti negaliu, sukneliu pasirinkimas panasus kaip A&R. I Nuotaku namus tik uzbegau pasidairyti, nes jau nebeturejau laiko matuotis, tai pasiula nepasirode didele, bet uztai pamergytem kai ka nusiziurejau

.
O klaikiausia tai zeigoj. turgaus lygis. kad reiks palaukti - tai buvau nusiteikus, cia jokiu problemu. o visumoj tai turgaus lygis - mes viska turim, viska galim, bet... parodziau 4 suknutes, kokio tipo noreciau, tai kai pradejo nesti.... visiskas priesingybes, tai taip ir nesupratau, ar panele buvo issiblaskius ar kas. Be to, sako kelniu ir batu nenusiimk, cia viskas gerai, ir taip uzmausim, ant zieminiu batu

). Sakau leiskit man i ta kambariuka pasiziuret tu sukneliu, ar issirinksiu ir jum nereikes nesioti, tai neleido, nes itariu, kad ten betvarke, kiek akie krasteliu uzmaciau. o sukneles turbut ima kokios papuola arba kokias reikia iskisti, ar kokios jai patinka, nu nezinau, kodel ten viskas taip vyko. gal reikia eiti ryte, kai zmoniu nera, kad ji nestresuotu

. nes visiskas nesamones neshe... Kaineles tikrai is lempos sako, ne tik man, girdejau kaip su pries tai buvusia panele snekejo

. O Ingridoj susidare toks ispudis, kad gal as biski snd tingiu dirbti ir butu geriau, jei vaziuotumet Zeiga, ten tikrai gavo nauju sukneliu:). Nors mergina atrode maloni

.
Tai va, dar liko MJ, ziuresim, ka turim rytoj