Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Bet i Zeiga vien del sukneliu graziu verta eiti thumbup.gif o i tas patarnaujancias moteris tai demesio tiesiog nekreipiu ir tiek lotuliukas.gif su drauge einu ir su ja konsultuojuos o ne su tom moterelem kurios pirma suknele bando iskart tau ikisti schmoll.gif
Atsakyti
As savo vestuvem taip pat Kedainiuose issinuomavau suknyte,salone Kristina.Nors per vaziavau visus Kedainiu salonus,apsistojau ties Kristinos salonu.Patikekit apsimoka pavazinet po mazesnius miesteliu.Mano suknytes nuoma kainavo 800lt.dave ir papuosalus ir svarkeli ir veliuma ir dar jaunikui kaklaskare,o suknyte buvo tik viena karta deveta,na as likus men.pries vestuves ja uzsisakiau.
Atsakyti
Sveikos merginos, paskyriau sekmadieni sio forumo skaitymui smile.gif nes dar sukneles neturiu, o cia minciu visokiu pilna smile.gif mane vis ikalbineja drauges iki Gariunu pavaziuoti, nes ir ten galima sukneliu neblogu rasti uz mazesne kaina, gal kam teko ten lankytis? Arba bent jau girdejote ka nors?
Atsakyti
QUOTE(ssssandrute @ 2008 02 24, 17:28)
Sveikos merginos, paskyriau sekmadieni sio forumo skaitymui smile.gif nes dar sukneles neturiu, o cia minciu visokiu pilna smile.gif mane vis ikalbineja drauges iki Gariunu pavaziuoti, nes ir ten galima sukneliu neblogu rasti uz mazesne kaina, gal kam teko ten lankytis? Arba bent jau girdejote ka nors?

Gali pabandyt: kainu skirtumas tikrai didelis - 2-5 kartus pigiau (nuo sukneles priklauso) smile.gif Reiskia, sutaupysi maziausiai 700-800. Jei vestuvines nerasi ten tinkamos, tai pamergems tikrai bus ir uz labai gera kaina smile.gif .
Dar merginos neblogai sako - mazesniuose miesteliuose bandyk (Kedainiuose gal): ten, ko gero, surasi ta pacia preke kaip Kaune, tik zymiai mazesne kaina, ir dar nenuvalkiota ir ne pilka, kaip kai kuriuose Kauno salonuose
Atsakyti
Sveikos nuotakos ir patarejos smile.gif
Na nusprendžiau ir aš jau pradėti apie save galvoti, jau visus pagrindinius iš anksto užsakomus dalykėlius kaip ir užsakę. Nusprendžiau jūsų nuomonės paprašyt. Dar nebuvau nei viename salone suknelių. Galvoju investuoti apie 2000Lt, na aišku kuo mažiau - tuo geriau mirksiukas.gif
Sakau, gal žinot tikrai neblogų salonų Kaune? Internete nusižiūrėjau jau vieną suknutę iš "Rolitex": http://www.vestuvine...sName=wl-6-2-cr
Čia iš pernai metų kolekcijos. Gal esat ką girdėję apie šį saloną?
Dar galvoju į "Nuotakų namus" užsukti.
PAsimečiau net blink.gif
Ar visuose salonuose reikia iš anksto susitarti apie apsilankymą?
Atsakyti
Merginos, o gal zinot kurie salonai butent Kaune nuomuoja La Sposa suknutes? 4u.gif Internete kazkaip nerandu.. tik Vilniaus Madonna ju atstovais skelbiasi.. g.gif
Arba gal zinot, kuriam salone daug gipiuriniu sukneliu .. na patinka man tos uzuolaidos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vorukas: 02 kovo 2008 - 13:23
as irgi issinuomojau suknele Kristinos salone Kedainiuose, ji kol kas nauja, gali ja zinoma ir kas nors iki manes uzsideti, bet kainuos man 1000lt, Kaune mggie sotero naujos sukneles 2000lt, o zeigoje turbut dar daugiau, beje ir pamergems sukneles Kristinoje tik 80 LT, esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 02, 14:14)
Merginos, o gal zinot kurie salonai butent Kaune nuomuoja La Sposa suknutes?  4u.gif Internete kazkaip nerandu.. tik Vilniaus Madonna ju atstovais skelbiasi..  g.gif
Arba gal zinot, kuriam salone daug gipiuriniu sukneliu .. na patinka man tos uzuolaidos biggrin.gif thumbup.gif

La sposa yra Ingridos salone Baršausko gatvej, ir "Prie Rotuses"
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 03 02, 14:57)
La sposa yra Ingridos salone Baršausko gatvej, ir "Prie Rotuses"

Labai aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet merginos, kurios nuomuojasi Kedainiuose, Jus pacios sukneles susivarstysit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 02, 15:30)
Gal ir kvailas klausimas, bet merginos, kurios nuomuojasi Kedainiuose, Jus pacios sukneles susivarstysit?  rolleyes.gif

Tai suvarstys mama ar sese, nematau problemu smile.gif. As kai praeita vasara i pamergytes ejau, irgi toks bjaurus suvarstymas buvo, bet net mociute sugebejo smile.gif! nes buvo 5dienis ir visi dirbo, tai sakau mociute davai smile.gif. Aisku, biski ilgiau uztruko gal, bet viskas laikesi visa diena liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 03 02, 14:14)
Merginos, o gal zinot kurie salonai butent Kaune nuomuoja La Sposa suknutes?  4u.gif Internete kazkaip nerandu.. tik Vilniaus Madonna ju atstovais skelbiasi..  g.gif

Dar Birutes salone turi La Sposa sukneliu, Barsausko gatvej. smile.gif
Atsakyti