Pasidalinsiu ir savo patirtimi. Sausio mėnesį varinėjau su drauge po Kauno salonus ir bandziau issirinkti vestuvinę suknelę.
Nieko labai blogo negaliu pasakyti nei apie vieną saloną, kurie randasi ant Savanorių sankryžos, tačiau "niuksų" pasitaikė. Pavyzdžiui atėjus į tą saloną, kur seniau buvo "Geležinė Ledi" ( ar kažkoks kitas sporto klubas), manęs paklausė kokios suknelės noriu. Pasakiau, kad nežinau, nes juk gali svajoti vienaip, o užsidėjus visai kitaip atrodo

Tai man (tikriausiai) konsultantė padavė tris skirtingas sukneles. Pasimatavau. Regis graži, bet kitą užsidėjus jau kita gražesnė ir t.t. Pasimečiau, klausiu jos nuomonės, gal dar ką gali parodyti, o ji gana nemandagiai atkirto, kad trijų suknelių pilnai užtenka pasimatuoti, kad žinotum kurios nori, nes visos jos panašios

Tai nuskambėjo gana užgauliai, tipo jei nežinai ko nori, tai ko čia atėjai... Tikrai nebuvau iškėlusi suknelei jokių didelių reikalavimų, tačiau toks "pasikėlimas" man nepatiko, tad suknelę išsinuomavau kitame salone
O siaip tai graziai visur priėmė, ir Zeigoje, ir kituose dviejuose salonuose ant tos pačios sankryžos. Tiesa, jei nori apsilankyti AR salone, teks susitarti iš anksto
O dėl suknelių naujumo tai pasakysiu, kad man iš kart pasakė, kad nauja tikrai nebus, nes vestuvės liepos mėnesį, tad jiems laikyti neapsimoka. Tikėsimės, kad nebus labai "nunešiota"...

[/url]