Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(ieevva @ 2008 04 10, 19:19)
as nezinau nejau visi zmones apie viska tik blogai galvoja, as ir zinau kad taip daro.bet as jauciu atsakomybe pries zmogu, ir siaip nedaugeliui merginu aktualu, kad ji butu pirmoji, neitikinesiu, bet...sakau kaip yra.

Na gal jusu salone jus taip ir darot, bet tai nereiskia, kad kituose taip daro. Jei tikrai esat tokia sazininga, tai labai dziaugiuosi ir kuo daugiau tokiu zmoniu - tada ir pasitikejimas didesnis bus kitais zmonemis. Bet kai Lt daugiausia, atrodo, tik ir iesko kur ka apgaut, kad tik kapeika pasidaryti, tai tampi labai atsargus ir nepatiklus. Nenorejau jusu izeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 10, 18:16)
silkina, nepergyvenk...(nors lengva pasakyti), as pati mamai vis skambindavau i Lt ir prasydavau vaziuoti patikrinti  blush2.gif  na grizau iki vestuviu likus 2 savaitems, galvoju na bus suvaryta ta suknele, tai ieskosiu kur nuomuotis staigiai kitur... bet ji tikrai buvo gerai islaikyta... jos moka ten jas sutvarkyti, pataisyti, isvalo... jos atrodo kaip naujos po keleto valymu,. Pamatysi, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

ačiū už palaikymą, nu aš irgi tikiuosi, kad viskas bus gerai, be to kai matavausi ją, tai ji buvo visiškai nauja, netikiu, kad jau per kelis mėnesius ją ten išsinuomos 10 kartų smile.gif kaip sakoma viltis durnių motina smile.gif

o dėl pirkimo ir siūvimo, tai kiekvienas turi savo nuomonę, pvz., siūtis visiškai nenoriu, nes sunku atspėti koks modelis tau tiks, be to reikia rūpintis medžiagomis ir t.d. ir t.p. dar ne taip pasiūs, ar vėl kokia nesąmonė...
o dėl pirkimo, tai aš čia paklausau kainas, tai visos virš 2000 lt ir daugiau, pvz aš tiek suknei nenoriu skirti, mano suknės nuomos kaina 1000 lt ir ji man pati gražiausia, iš naujos Maggie Sottero kolekcijos. o paskui sakot galima parduoti. žiūriu aš kiekvieną dieną kaip panos stengiasi parduoti pvz www.skelbiu.lt. ir jau 2-3 mėnesius matau vos ne tas pačias sukneles. tai kažkaip aš visiškai nenoriu dar paskui gaišti laiką ją pardavinėdama. kiekvienas renkasi pagal save ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 10, 18:16)
silkina, nepergyvenk...(nors lengva pasakyti), as pati mamai vis skambindavau i Lt ir prasydavau vaziuoti patikrinti  blush2.gif  na grizau iki vestuviu likus 2 savaitems, galvoju na bus suvaryta ta suknele, tai ieskosiu kur nuomuotis staigiai kitur... bet ji tikrai buvo gerai islaikyta... jos moka ten jas sutvarkyti, pataisyti, isvalo... jos atrodo kaip naujos po keleto valymu,. Pamatysi, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai pritariu.Pavyzdziui man net nera svarbu ar as ja pirma uzsidesiu ar penkta,svarbiausia kad nebutu suvaryta ir man tiktu ir patiktu.
Atsakyti
na jei dediesi suknele pirmoji tai ir kaina atitinkama... as dejausi antra, nes suknele buvo nauja ir ja dejosi pana rugpjucio 4 d. o as po jos rugpjucio 11d,. as mokejau 3000 o ji 5000 ... na pinigai nemazi sakyciau ..
Papildyta:
QUOTE(Malina @ 2008 04 04, 23:25)
prasom La Sposa Malva, labai grazi suknute  wub.gif (pirma suknele)

Papildyta:
As tai Ingridoje matavausi La Sposos Megara (antroji suknele), man ji labai patiko, tik, kad labai jau populiari ji tarp mergaiciu sake, tai galvojau nieko neliks is jos iki mano dienos  ax.gif

GRAZU LABAI
thumbup.gif
Atsakyti
Na velgi, nezinai kelinta tu ta suknele devesi... maciau kaip joms prisiuva etiketes, ideda i celofaninius maisus, atspausdina net dokumentus - viskas padaroma...Aisku, norisi tiketi, kad yra dar saziningu zmoniu ant svieto, bet taip sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 11, 00:35)
Na velgi, nezinai kelinta tu ta suknele devesi... maciau kaip joms prisiuva etiketes, ideda i celofaninius maisus, atspausdina net dokumentus - viskas padaroma...Aisku, norisi tiketi, kad yra dar saziningu zmoniu ant svieto, bet taip sunku  unsure.gif

tikrai buna kad ateina siulo etiketes pirkti,raistelius kur pakabint su ivairiom firmom, ir jei jas nesioja reiskias kazkas perka, daznai klientes issigasta kai pasakai, kad tik lietuviskos, musu siutos, o ne sotero..bet tikrai yra tu kurios ne vien firmom gyvena.kaip ir zmoniu yra visokiu taip ir salonu ,vieni taip daro kiti kitaip..nesistebiu kad zmones diskutuoja,nes tikrai girdejus labai negraziu komentaru.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir savo patirtimi. Sausio mėnesį varinėjau su drauge po Kauno salonus ir bandziau issirinkti vestuvinę suknelę.
Nieko labai blogo negaliu pasakyti nei apie vieną saloną, kurie randasi ant Savanorių sankryžos, tačiau "niuksų" pasitaikė. Pavyzdžiui atėjus į tą saloną, kur seniau buvo "Geležinė Ledi" ( ar kažkoks kitas sporto klubas), manęs paklausė kokios suknelės noriu. Pasakiau, kad nežinau, nes juk gali svajoti vienaip, o užsidėjus visai kitaip atrodo ax.gif Tai man (tikriausiai) konsultantė padavė tris skirtingas sukneles. Pasimatavau. Regis graži, bet kitą užsidėjus jau kita gražesnė ir t.t. Pasimečiau, klausiu jos nuomonės, gal dar ką gali parodyti, o ji gana nemandagiai atkirto, kad trijų suknelių pilnai užtenka pasimatuoti, kad žinotum kurios nori, nes visos jos panašios g.gif Tai nuskambėjo gana užgauliai, tipo jei nežinai ko nori, tai ko čia atėjai... Tikrai nebuvau iškėlusi suknelei jokių didelių reikalavimų, tačiau toks "pasikėlimas" man nepatiko, tad suknelę išsinuomavau kitame salone smile.gif
O siaip tai graziai visur priėmė, ir Zeigoje, ir kituose dviejuose salonuose ant tos pačios sankryžos. Tiesa, jei nori apsilankyti AR salone, teks susitarti iš anksto rolleyes.gif
O dėl suknelių naujumo tai pasakysiu, kad man iš kart pasakė, kad nauja tikrai nebus, nes vestuvės liepos mėnesį, tad jiems laikyti neapsimoka. Tikėsimės, kad nebus labai "nunešiota"...
Atsakyti

GRAZU LABAI
thumbup.gif
[/quote]

stankeviciene, o nuotraukoj tu? Atrodo, kad tavo suknele labai grazi. Kur tokia radai? Gal gali vestuviu foto idet, kur arciau matytusi?
Atsakyti
Gera zinia tokia, kad Ingridos salone kainos sukneliu pagrinde 1500, lasposiniu. tik ta kur ant ju katalogo virselio - 2500. Lydejau drauge i salona, tai net kilo mintis pakeisti suknele, nes jau kitam issinuomuojau ir dar brangiau sad.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi smile.gif
Lankiausi siom dienom nuomos salonuose. Tiesa, ieskau ne vestuvines, bet pamerges sukneles. Visuose mano aplankytuose salonuose konsultantes elgesi daugiau ar maziau maloniai. Tik poroje pasirode, kad nelabai nori kazka siulyt ar patart arba tiesiog tingi bendraut ir kalbet. Tiesa, man norejosi siek tiek isskirtinesniu sukneliu, tai tokiu radau tik MJ, A&R ir Zeigoje. Dar ketinu aplankyti "Nuotaku namus" ir viena salona Ozeskienes g. Tikiuosi, kad kazka rasiu smile.gif
O is tiesu tai sukneliu atrodo daug, bet kai reikia rinktis, tai daug tinkanciu tikrai nerandi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 04 16, 10:39)
Gera zinia tokia, kad Ingridos salone kainos sukneliu pagrinde 1500, lasposiniu. tik ta kur ant ju katalogo virselio - 2500. Lydejau drauge i salona, tai net kilo mintis pakeisti suknele, nes jau kitam issinuomuojau ir dar brangiau sad.gif  doh.gif  doh.gif

o ash, kai buvau ingridos salone, man La Sposos, sukneles po 2000 siule doh.gif doh.gif na plius minus po 200lt. bet 1500 lt. nei viena nekainavo doh.gif
Atsakyti
As kai savo rinkausi net nejau del to i Ingrida, kad isivaizdavau, kad ten kainos kandziojasi. O kai draugei rinkom pries savaite, tai savininke pati pasake, kad pas juos kazkodel niekas neina, ir kainas jie numazine.. Gaila tik, kad as su savo paskubejau.. doh.gif
Atsakyti