Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikti Vilniuje laisvalaikiu?

Gal kas žinote ekskursija po Bernardinų ansamblį mokama? Internetiniams puslapyje niekur neradau nurodytos kainos, tik rašoma , kad renkamos aukos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2014 05 27, 10:29)
Sveikos,

kreipiuosi į vilnietes.Atvažiuoja savaitgaliui draugai, ką galėčiau pasiūlyti pamatyti Vilniaus mieste? Valdovų rūmai, Gedimino pilis, Onos bažnyčia...gal dar galite pasufleruoti, kaip ir kiek galima pamatyti ri aprodyti per vieną pilną diena? Kaip susilpanuoti visą dieną su pietumis kokioj gražioj vietoj?

SOS smile.gif


Petro ir Povilo bažnyčia
Trijų kryžių kalnas
Šv. Jonų bažnyčia ir varpinė
Vilniaus rotušė
Atsakyti
Sostinės Bernardinų sode vaikai gali džiaugtis karusele, kuri šiltuoju metu laiku veiks kiekvieną dieną nuo 12 iki 21 valandos vakaro.

http://www.ivilnius..../69643d31333131
Atsakyti
Buvom su drauge ekskursijoje "Ta paslaptinga būtybė moteris" - apie moters padėtį Lietuvos istoriniais laikais, apie tai, kad moterys visais laikais darė įtaką valdžios vyrams (objektai : Žemaitės paminklas, Mažojo teatro kiemas, M. Alseikaitės–Gimbutienės namas, paminklas Vincui Kudirkai, paminklas karaliui Mindaugui, Katedros Karališkoji koplyčia, Vilniaus Žemutinės pilies Valdovų rūmai, Vilniaus Universitetas, Vilniaus Dievo Gailestingumo šventovė, Literatų gatvė, Skaisčiosios Dievo Motinos cerkvė, Marijos ir Jurgio Šlapelių muziejus). Patiko ir tikrai prisivaikščiojom. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 gegužės 2015 - 18:33
Šeštadienį muziejų naktis. Daugiau INFO 4u.gif
Atsakyti

Kur Vilniuje leidžiate laisvalaikį, pramogaujate su vaikais? Ar turite mėgstamas vietas po stogu, kur einate, kai blogas oras?

Atsakyti