Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(virze @ 2007 05 01, 10:28)
O kuriam mieste tu gyveni ?Jeigu Kaune - tai galeciau padeti.

Labai gala, kad ne kaune cray.gif Tokia konsultante kaip tu stverte stverciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 01, 16:11)
Labai gala, kad ne kaune  cray.gif  Tokia konsultante kaip tu stverte stverciau  mirksiukas.gif

Na aciu aciu.Malonu girdet , tiksliau sakant - matyt.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 05 01, 17:56)
Na aciu aciu.Malonu girdet , tiksliau sakant - matyt.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 04 18, 18:36)
Jeigu man reiktu rinktis - imciau galandamus .Juo labiau kad galastuvas komplekte yra.Cia mano nuomone.Kai kuriems labai patinka ir karbuoti.

Niu va sutapo mūsų nuomonės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 06 gegužės 2007 - 13:48
Laba smile.gif

O sakykit ar visi Zepterio puodai ir keptuvės tinka indukcinėms viryklėms g.gif
Turiu Zepter keptuvę, jau pora metų naudoju, buvau patenkinta kol kaitinau ją ant senos elektrinės viryklės, o dabar ant indukcinės negaliu naudoti, nes nekaista, nėra jokio kontakto schmoll.gif verysad.gif kame reikalas g.gif
Turiu berghoffo puodų rinkinį, su juo viskas ok thumbup.gif Tai kai kuriais atvejais pasiteisina teorija, kad brangus daiktas ne visada yra toks geras, nes pigesnis analogiškas ne prastesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2007 05 08, 11:18)
Laba  smile.gif

Turiu Zepter keptuvę, jau pora metų naudoju, buvau patenkinta kol kaitinau ją ant senos elektrinės viryklės, o dabar ant indukcinės negaliu naudoti, nes nekaista, nėra jokio kontakto schmoll.gif  verysad.gif kame reikalas g.gif
Turiu berghoffo puodų rinkinį, su juo viskas ok thumbup.gif  Tai kai kuriais atvejais pasiteisina teorija, kad brangus daiktas ne visada yra toks geras, nes pigesnis analogiškas ne prastesnis  smile.gif

As tai pries pusmeti pirkau, tai man konsultante akcentavo, kad dabartiniai puodai ir keptuves tinka indukcinem viryklem, o seni - ne schmoll.gif Bet nuo kada jie naujesnius gamint peadejo, t.y. tinkancius indukcinem - nezinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 03 18, 21:19)
Pritariu. Turiu Berghoffus, bet esu bandziusi Zepter- jokio skirtumo, tik kaina thumbup.gif
Papildyta:

Niekas nesiginčija
Yra žmonių, kuriems pavadinimas daug reiškia... O sumokėjus tokius pinigus už Zepter aš irgi negalėčiau prieš juos nei vieno blogo žodžio pasakyti...

Pritariu, juk ne "ant vardo" maista ruosi, o puoduose. biggrin.gif Manau, kad gudresnis tas, kuris randa taip pat gerai, tik pigiau. thumbup.gif
Atsakyti
Laba  smile.gif

Turiu Zepter keptuvę, jau pora metų naudoju, buvau patenkinta kol kaitinau ją ant senos elektrinės viryklės, o dabar ant indukcinės negaliu naudoti, nes nekaista, nėra jokio kontakto schmoll.gif  verysad.gif kame reikalas g.gif
Turiu berghoffo puodų rinkinį, su juo viskas ok thumbup.gif  Tai kai kuriais atvejais pasiteisina teorija, kad brangus daiktas ne visada yra toks geras, nes pigesnis analogiškas ne prastesnis  smile.gif

Jeigu jau turi pora metu ,tai gali buti kad tavo puodai senesnio dizaino.siulau pabandyti su magnetu prie puodo dugno - jeigu prilimpa , tai turetu tikti .Ant dezes buna zenklas kad tinka indukcinems viryklems.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 05 08, 19:43)
Jeigu jau turi pora metu  ,tai gali buti kad tavo puodai senesnio dizaino.siulau pabandyti su magnetu prie puodo dugno - jeigu prilimpa , tai turetu tikti .Ant dezes buna zenklas kad tinka indukcinems viryklems.

Deja, magnetas nekimba schmoll.gif O dėžę jau išmečiau.
Atsakyti

Mano nuomone, jei jau pirkt, tai gera daikta, kuris ilgai tarnaus. O bergofai tai 3 salyse gaminami, neatsimenu, kurios salies ten jie geresni, tai jiem rankenos nuluzta, tai dar kas atsitinka, nesamone schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Disima @ 2007 05 09, 09:08)
Deja, magnetas nekimba  schmoll.gif O dėžę jau išmečiau.

Siaip jau pigiau butu virykle pakeist, ne puodus lotuliukas.gif Bet nenusimink, turi gerai daikta ir dziaukis, o jei ka, tai gali juos ir parduot, o sau nusipirkt naujus mirksiukas.gif
Atsakyti
Chm, mano berghoff vokiskas. thumbup.gif gal reiketu nauja tema uzvesti - Berghoff group.gif ir ko jus taip pykstat ant situ puodu> itariu - nei matet, nei bandet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 09, 09:41)
Mano nuomone, jei jau pirkt, tai gera daikta, kuris ilgai tarnaus. O bergofai tai 3 salyse gaminami, neatsimenu, kurios salies ten jie geresni, tai jiem rankenos nuluzta, tai dar kas atsitinka, nesamone  schmoll.gif
Papildyta:
Siaip jau pigiau butu virykle pakeist, ne puodus  lotuliukas.gif  Bet nenusimink, turi gerai daikta ir dziaukis, o jei ka, tai gali juos ir parduot, o sau nusipirkt naujus  mirksiukas.gif

Aš tikrai rami, nes tik keptuvę turiu tongue.gif
Dėl tų 3 šalių nžn ar tu teisi, bet manau, kad esi įsitikinusi Zepterio kokybe, tiksliau jau spėjo tave užprogramuoti, kad jie geriausi bigsmile.gif Mano puskė juos platina, tai pagal tai sprendžiu, nes jau kalbos, kokia jų super produkcija N kartų girdėjau doh.gif bet mano nuomonė, kad yra ir analogų neprastesnių, tiesiog kiekvienam savo drinks_cheers.gif

QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 09, 13:21)
Chm, mano berghoff vokiskas.  thumbup.gif  gal reiketu nauja tema uzvesti - Berghoff  group.gif  ir ko jus taip pykstat ant situ puodu> itariu - nei matet, nei bandet  lotuliukas.gif

Nemanau, kad pyksta, tiesiog žmonės nusipirkę daiktą už keleriopai didesnę sumą, tiki ir įrodinėja, kad jie patys geriausi smile.gif
O temą gali užvesti mirksiukas.gif
Atsakyti