Kol neturejau lelkios tai ir nelygindavau, bet dabar ligynu jam tai ir prie to pacio savo. O isliginti malonesni

QUOTE(Akorus @ 2007 01 30, 06:07)

Bet darau tai ne todel, kad labai jau patiktu. Tiesiog taip man iprasta.

As taip pat liginu tiek savo tiek mazoju pataliukus ir rubelius, isligintoje patalyneje daug maloniau miegoti yra

nelyginu niekada. isemus is skalbykles graziai ispurtau ir lygiai padziaunu .
Lyginu viska. Man patinka. Vienintelis namu ruosoje dalykas, kurio noriai imuosi.
Keistas klausimas
As isgi lyginu viska, ka galima islygint - visus rubus, patalyne, ranksluoscius...

Lyginu, nes kitaip neisivaizduoju, kaip ta patalynę į spintą sudėt, gi netelpa, kaid ir kaip sulankstytum, anksčiau, kol nieko žindyt nereikėjo, net ritualas buvo - šeštadienį (kai visą parą pigi elektra) - čiumpi už balto vyno taurės ir lygintuvo, ir užsidarai
Man labai gerai galva dirba, kai lyginu (ir kai bulves skutu
) tada viską suplanuoju, ką suplanuot reikia.
O dėl to oro nepralaidumo, kur atseit sveikatai kenkia - gi kai atsiguli ir gerai pasivartęs pasispardai, visi jonai ir nepralaidumai išlaksto... nebent yra kokių lovoj nedūkstančių ir nesispardančių vaikų?

O dėl to oro nepralaidumo, kur atseit sveikatai kenkia - gi kai atsiguli ir gerai pasivartęs pasispardai, visi jonai ir nepralaidumai išlaksto... nebent yra kokių lovoj nedūkstančių ir nesispardančių vaikų?

As ne tik vaiko rubelius ir patalyne lyginu, lyginu viska ka skalbiu.Man rubai ir patalyne tada mielesne ir grazesne

Pas mane vis kaupiasi nelygintu skalbinių krūva. kai kyla įkvėpimas
imu ir išlyginu. O jei kartais reikia ką nelyginto pasiimti, nes nėra laiko išlyginti, tai iš to tragedijos nedarau

Negaliu net sivaizduoti tokio dalyko, kad nelyginčiau vaiko rūbų, ypač, kai jis toks mažas. Net ir tuos, kurie nesiglamžo, lyginu.
Jei gerai pamenu lygindavau dukrytei ir drabuzelius ir patalyne iki 4menesiu,po to jau nebe.Buvau girdejus ,kad lyginant zusta bakterijos