Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(freddda @ 2007 08 24, 02:02)
hihihi.gif jo..as ir i kompanija laugh.gif

beto...mano drauge,kurios rubus-ruelius-patalyne ir nosines nuosirdziai lygina islygina-man mestelejo kazkada-''tai tu rimtai nelygini?o tai kodel,jie atrodo,kaip,kad butu islyginti?visda jus abi taip tvarkingai atrodot'' nusizvengiau ir tiek..niekada nelyginau ir nesumastysiu uzsikraut kazkokios nesamones(turiu kur laika deda biggrin.gif ) sau ant peciu..aisku yra tokie rubai,kurie privalu lygint..bet cia atskira kalba...eh..esu tinginiu pantis ir ne kitaip laugh.gif
man tikrai dauuug mieliau atsigult i nelyginta patalyne..net nupurto pagalvojus apie ta girgzdancia,kieta isprosyta.....a da jei pakrakmolyta..jadvishtvailiok..net oda panizo laugh.gif

aisku kiekvienam savo-kreiva tik grabo lenta teistiesins..jei iprate nuo mazumes but lyginti -aplyginti,tai zinoma,kad be to gerai nesijausim..o jei iprates but natural balta varna hihihi.gif  ,tai ka ir bekalbet drinks_cheers.gif: --->ner geriau biggrin.gif

thumbup.gif

Ir dar pasakysiu, namu ruosa kartu ir lyginimas niekur nedings, mieliau paisdykauju su savo mazute, ji gi tuoj paaugs ir nebenores su tevais siust. Tada ir galesiu lygint, nors manau, kad vistiek atrasiu kanors naudingesnio nuveikt smile.gif
Atsakyti
Kartais.
Atsakyti
Lyginu tik jei kas susilamde,o siaip tai ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukass: 27 rugpjūčio 2007 - 08:37
labai retai, blush2.gif
Atsakyti
jei reikia kur eiti,islyginu, o siaaip ne blush2.gif
Atsakyti
[quote=freddda,2007 08 24, 02:02]

man tikrai dauuug mieliau atsigult i nelyginta patalyne..net nupurto pagalvojus apie ta girgzdancia,kieta isprosyta.....a da jei pakrakmolyta..jadvishtvailiok..net oda panizo laugh.gif

aš ir tokios patalynės nemėgstu, ligonine primena blink.gif , vaikystej nemazai gydymo įstaigų aplankiau doh.gif Dar man nepatinka kai ant rankoviu nuo lyginimo ruožas lieka. o kaip vaikišku rubeliu rankoves kitaip islyginsi??? priploja su lygintuvu ir viskas
o kiek laiko atima doh.gif
Atsakyti
[quote=oxygen,2007 08 28, 10:18]
[quote=freddda,2007 08 24, 02:02]

aš ir tokios patalynės nemėgstu, ligonine primena blink.gif , vaikystej nemazai gydymo įstaigų aplankiau doh.gif Dar man nepatinka kai ant rankoviu nuo lyginimo ruožas lieka. o kaip vaikišku rubeliu rankoves kitaip islyginsi??? priploja su lygintuvu ir viskas
o kiek laiko atima doh.gif
[/quote]
dabar jau teks lyginti, nes keliausim i darzeli, niekas neklaus nori ar ne! mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikui viska lyginau iki 3,5men., is pareigos, kad dezinfekuociau tipo, kol dar zarnyniukas nesusiformavo. O po to, kaip sau ir vyrui: drabuziai, skirti viesumai ir yra is austo audinio - lyginami, kiti -ne, nes ir nebutina, jei gerai priziurimi. as negreziu ant dideliu apsuku, pries dziaustant geeerai ispurtau, turiu vietos 2 dziovyklom ir 2 kabyklom, tai placiai ir "prabangiai" padziauti rubai ir patalyne tikrai nereikalauja lyginimo. Preciziskai sulankstau, ir vel devint buna kaip islyginti!
Atsakyti
aš nelyginu, nebent išeigai, ne dėl to kad nepatinka, o laiko truksta ir šiaip .... patinkdavo lyginti man žiemą Lietuvoje, kad abute kaip ir šaltoka ir sausas oras, tai budavo trys viename - išlyginta, pridrėkinta ir susišildyta ax.gif
Atsakyti
visada lyginu ,taip jau ipratus ax.gif ,man lyginti drabuzeliai atrodo tvarkingiau blush2.gif
Atsakyti
as labai retai lyginu vaiko rubelius, bet ne todel kad tingiu, o del kitu sumetimu. tiesiog zinau, kad leliuku rubeliu nereikia nei virinti, nei lyginti, nes vaika tarsi "ikisame" i sterilu vakuuma. tai dar gali buti viena is priezasciu, kodel vaikas gali buti labiau alergiskas, neatsparus ligoms, nes negauna naturalaus kiekio bakteriju, is ji supancios aplinkos, tam kad formuotusi imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(Andrėjaa @ 2007 08 29, 18:35)
as labai retai lyginu vaiko rubelius, bet ne todel kad tingiu, o del kitu sumetimu. tiesiog zinau, kad leliuku rubeliu nereikia nei virinti, nei lyginti, nes vaika tarsi "ikisame" i sterilu vakuuma. tai dar gali buti viena is priezasciu, kodel vaikas gali buti labiau alergiskas, neatsparus ligoms, nes negauna naturalaus kiekio bakteriju, is ji supancios aplinkos, tam kad formuotusi imunitetas.

gerai čia pasakei 4u.gif
Atsakyti