Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

kampulia, pantera83, Saleen...as nezinau kaip paaiskinti tiksliau, kai vaziuoji nuo sauletekio pardos kai ji tau buna po kaire, tai vaziuojant visa laika tiesiai po desine salikeleje pamatysi ta parduotuve...ten tam paciam pastate yra zvejybos reikmenys, o antrame aukste ta parduotuvele...nu rasti tikrai nera sunku, toks baltas pastatas.

pantera83 as tik gmil savo dekoraciju nuotraukas esu patalpinus,o jos labai dideles tai cia labai daug prigrusiu...o siaip nuotraukyciu pagal ka daryt nelabai turiu, nes dariau savo nuoziura...gal viena kita turejau pasirinkus bet kompas buvo uzluzes tai liko viskas isoriniame harde, siandien vakare arba ryt pasijungsiu ir paieskosiu...ok? mirksiukas.gif
Saleen, buteliai tikrai graziau papuosti atrodo,tik as kazkaip nepuosiau tu dektines buteliu...net nezinau kodel...o viska klijavau,ta plausa ant sampo bonku su karstais klijais...yra pirkt ju senukuose gal 10lt kainuoja su dvejomis kpsulemis kuriu per akis...o vynuoges tiesiog uzkabinau ant butelio kakelelio su tokia vielyte labai grazia popieriumi aptraukta,tai kai isgersim viena buteli, tai ant kito perdesim kai eisim ten is kokios patalpos pasimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 15, 08:18)
Man tai labai gražu tokie burbulai iš gėlių languose pakabinti:
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

QUOTE(ausryte @ 2007 06 15, 10:39)

man patiko sirdeles ir raides wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mums kadangi neleido nieko ant sienu kabinti...o raidziu norisi,tik ne kokio ranksluoscio virs galvos...tai imsim didelius helio balionus su dviem raidem...zodziu balionas A IR R formos...ir pririsim prie kedes arba nusipirksim svarelios...maciau yra ten akropolyje pardoje lygtais kazkokioje... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 15, 11:42)
mums kadangi neleido nieko ant sienu kabinti...o raidziu norisi,tik ne kokio ranksluoscio virs galvos...tai imsim didelius helio balionus su dviem raidem...zodziu balionas A IR R formos...ir pririsim prie kedes arba nusipirksim svarelios...maciau yra ten akropolyje pardoje lygtais kazkokioje... unsure.gif

doh.gif , gerai kad mums nieko nesake bigsmile.gif
Atsakyti
O as jau apsisprendziau del sales puosimo mirksiukas.gif
Bus daug balionu.... wub.gif
Saleje yra viena veidrodine kolona, tai sugalvojau ja apsukti elektrine naujametine girlenda.. turetu graziai atrodyti... thumbup.gif
O ant stalu nupirkau gelines raudonas zvakes. O salia musu (jaunavedziu) nupirksiu kokia vaza, gal kelias, pripildysiu vandeniu, imerksiu geliu ziedus ir plaukiojancias zvakutes. Tei va... 4u.gif
Atsakyti
o as tai gal ir bereikalo, bet nerealiai parinuosi del staltieses. doh.gif man neitinka tokia kokia jie turi - eiline balta papigiai... as noriu kazko is tiulio... bent ant virsaus uzdeti. o stalas didziulis! kokiu 10 m medziagos reiktu, mama sodina kad neipirksiu nieko gero, verysad.gif bet man gero ir nereik pacio paprasciausio! gal galite ka patarti? gal zinote kains gariunuose ar siaip kokiu parduotuviu... ir gal kur esate uzmaciusios tokiu foto? umn.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 15, 12:55)
doh.gif , gerai kad mums nieko nesake bigsmile.gif

o jus ten pat svenciat? bigsmile.gif jums gerai...bt as visai patenkinta ir savo ideja...gal visai graziai atrodys...tik kad as tu balionu nenorejau,bet nezinau ka sugalvoti daugiau,juk nevirinsiu kokiu strypu ar medziu nesinesiu i sale lotuliukas.gif
Papildyta:
man cia kaip grazu...as kai dabar viska zalia renku tai viska ir gausit zalia paspoksoti
Papildyta:
cia serveteles...man labai grazu kad perristos,ir as norejau bent jau pirmai dienai medziaginiu...tai stai palyginimui manosios ir siaip kazkieno mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
tas stalas su zaliom servetelem kaip grazu. o tu stala su gyvom gelem puosi?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 20, 02:58)
tas stalas su zaliom servetelem kaip grazu. o tu stala su gyvom gelem puosi?

ta prasme?nu ten servetele tai i dirbtina ivyniota...o as meksiu i aukstas tokias vazasuser posted image
pas mane jos dvi arba trys bus,dar neapsisprendziau...o gal isvis viena...nes stalas bus L formos...tai ten bus baltos gyvos geles
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 20, 00:52)
man cia kaip grazu...as kai dabar viska zalia renku tai viska ir gausit zalia paspoksoti

Liuks thumbup.gif Aš irgi planuoju per vestuves naudoti daaaaug žalios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=remisita,2007 06 20, 00:52]
as kai dabar viska zalia renku tai viska ir gausit zalia paspoksoti

drinks_cheers.gif pas mane bus irgi baltos ir zalios spalvos papuosimai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti