Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 16, 20:45)
Pamėginsiu:
Iš nuotraukyčių atrodo, kad erdvės ne per daugiausia, tai gal reikėtų jos "nesumažinti" papuošimais. Tokiu atveju balionai netiktų. Mano manymu geriausia būtų išnaudoti abi šonines sienas. Kadangi jos medinės siūlyčiau (knopkytėm ar mažais vinukais) visas sienas nusegioti baltais bantukais, gal panašiai teko matyti kaip limuzinų šonus apklijuoja. Bantukai turėtų būti klasikiniai (2 kilputės ir 2 galiukai) ir atrodytų panašiai į drugelius. Na, žinoma, jų reikėtų tikrai labai daug.

Ooo bigsmile.gif puiki ideja thumbup.gif . Man tokia dar nebuvo šovusi į galvą ax.gif
Ten iš tikrųjų ne per daugiausia erdvės.. schmoll.gif
AČIŪ, Pukute, laaabai!!! 4u.gif
Atsakyti
[quote=InGridutia,2007 07 16, 18:15]
Aciu labai labai smile.gif Niu akmeneliu atsisakysiu - ikalbejot smile.gif Zvakes irgi manau tiks baltos ir ilgos 4u.gif Jau isivaizduoju thumbup.gif Aciu mergaites uz patarimus ir uz kritika wub.gif
Beje, o ka manot del drugeliu perrista servetele? Gal butu graziau? Ir joa, visas patalpas stengsiuosi puosti panasiomis detalemis smile.gif Labai noriu kad butu grazu saleje!!!

del drugeliu, tai man atrodo, kad jau bus visko per daug, t.y. ir geles, ir sirdeles, ir drugeliai, ir kaspineliai. mano manymu, graziau, kai maziau buna visokiu rusiu dekoraciju mirksiukas.gif tad pasirink arba viena, arba kita.
beje, jei serveteles puostum drugeliais, tada, manyciau, reiketu ju prideti ir kitur, pvz., tortas ir t.t. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 16, 20:45)
Pamėginsiu:
Iš nuotraukyčių atrodo, kad erdvės ne per daugiausia, tai gal reikėtų jos "nesumažinti" papuošimais. Tokiu atveju balionai netiktų. Mano manymu geriausia būtų išnaudoti abi šonines sienas. Kadangi jos medinės siūlyčiau (knopkytėm ar mažais vinukais) visas sienas nusegioti baltais bantukais, gal panašiai teko matyti kaip limuzinų šonus apklijuoja. Bantukai turėtų būti klasikiniai (2 kilputės ir 2 galiukai) ir atrodytų panašiai į drugelius. Na, žinoma, jų reikėtų tikrai labai daug.

nesupyk, bet man jau graziau butu vietoj kaspineliu kabinti baltus popierinius paukscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 16, 22:46)
nesupyk, bet man jau graziau butu vietoj kaspineliu kabinti baltus popierinius paukscius  smile.gif

Tikrai nepykstu kaspinėliai tai tik vienas iš variantų, gali būti bet kas. Esmė, kad būtu tankiai ant dviejų sienų ir nepermarga, geriausia baltai.
Papildyta:
QUOTE(Inspire @ 2007 07 16, 22:38)
Ooo  bigsmile.gif  puiki ideja  thumbup.gif  . Man tokia dar nebuvo šovusi į galvą  ax.gif
Ten iš tikrųjų ne per daugiausia erdvės..  schmoll.gif
AČIŪ, Pukute, laaabai!!!  4u.gif

Prašom, smagu girdėt, kad patiko. Tik bus daug darbelio, jei mėginsi įgyvendint. Linkiu kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(coliuke_ @ 2007 07 15, 22:17)
Labas mergaites, Jus visos tiek graziu minciu turit saliu puosimui, gal pagelbetumet ir man su mano "vagoneliu"  biggrin.gif 
Nuotraukos cia: http://www.skelbiu.lt/1647377.html
Kas graziai gal atrodytu tai manau tik girliandos, kaip ir parodyta nuotraukoje, tik tie balionai tai jau labai man fu  blush2.gif  Labai laukiu jusu patarimu  4u.gif

man tas vagoncikas atrodo thumbup.gif puosciau ji tokiomis gelemis kaip per viduri...nesvarbu ar is isores ar s vidaus...kaip labiau norisi, tada jis toks linksmenis butu 4u.gif user posted image
arba padaryciau is jo akvariuma...prikabinciau melyno ir balto tiulio arba organzos...melyna ytemptai o balta subangavus bangas...ir daug zuvyciu koralu kriauklyciu...zodziu viska daryciau kaip po vandeniu.... wub.gif wub.gif sukurti panasia atmosfera kaip cia...user posted imagetik dar daug melynu lempuciu ir baltu...paprasciausiai kalediniu...dirbtinu inkaru padaryciau, koki tinkla pakabinti..pakabinti tokiu kaipo meduzu ant lubu...jas galima padaryti is tu popieriniu bubrbulu lempoms..juos apklijuoti visaipuser posted image
na o stala padekoruoti tokia tema isvis lengva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 17, 04:39)
man tas vagoncikas atrodo thumbup.gif  puosciau ji tokiomis gelemis kaip per viduri...nesvarbu ar is isores ar s vidaus...kaip labiau norisi, tada jis toks linksmenis butu 4u.gif user posted image

Ziuriu nesimiega, Remista biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=pantera83,2007 07 16, 22:46]
nesupyk, bet man jau graziau butu vietoj kaspineliu kabinti baltus popierinius paukscius smile.gif

O kokio tipo pauksciais?.. unsure.gif
blush2.gif

bet tai kiek pas jumis ideju! smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 17 liepos 2007 - 08:41
[quote=Inspire,2007 07 17, 09:38]
[quote=pantera83,2007 07 16, 22:46]
O kokio tipo pauksciais?.. unsure.gif
blush2.gif

bet tai kiek pas jumis ideju! smile.gif smile.gif smile.gif
[/quote]

na zinai, kaip atrodo tokie islankstyti arba iskirpti balandziai, tik prie ju sparnelius sulankstai. mirksiukas.gif
Papildyta:
InGridutia, o kur tu radai sveciu knyga? mirksiukas.gif as tai nerandu tokios pirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 17, 10:33)
Ziuriu nesimiega, Remista biggrin.gif  4u.gif

reikes kompa mest lauk jauciu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif arba MB mane mes kartu su juo blush2.gif
Atsakyti
oij, cia jau negerai g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 17 liepos 2007 - 20:20
Oj mergaites dekui labai visoms uz patarimus, jus tikros saunuoles 4u.gif Reiks pastrojint savo pamerges, nes vestuves jau kita sestadieni doh.gif Bandysim karpyt kartu gelytes ar kazka pan, kazkaip tas sienas truputuka "palinksminti" smile.gif
Atsakyti
va kaip as puosiau stalus 4u.gif (cia tik kokybe prasta)
Atsakyti
Mergaiciukes,
Gal turite kokiu minciu kaip puosti suolus? Taip jau nutiko, kad sale, kurioje svesime labai liux, bet ten ne kedes, o suolai su atlosais (ant vieno kokie 3 zmogai suses)... daba suku galva kaip juos papuost... g.gif
Atsakyti