Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

nu mergos, kaip man puosti sita sale? g.gif ax.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 29, 04:14)
nu mergos, kaip man puosti sita sale? g.gif  ax.gif  4u.gif user posted image

1.Mazu maziausiai reik ilgu staltiesiu.
2. Gal galima kitaip stalus isdelioti nes toks isilginis budas labai nepatogus ir bendraujant ir visis sveciai tures lankstytis persikreipti noredami i jumis paziureti:) ir jei mazai vietos yra palikta prie sienos tai ka jei vienas zmogus nores iseiti tai visi tures stotis ir praleisti?
3. gal galima stalus statyti prie sienos o ne prie lango? prie lango visai gerai butu sokiai (juk langa pradarytumet ir ne taip karsta butu smile.gif
4. grazu butu ausktos zvakides o jei vasara tai gal ant palangiu plaukajoncios zvakutes-gelytes smile.gif
5. bent jau nuotraukoje kur matosi skuduras su jaunuju raidem tai labai negraziai atrodo
O kada tavo vestuves, o kokia vestuviu tema (nu mazdaug) smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 03 29, 10:20)
1.Mazu maziausiai reik ilgu staltiesiu.
2. Gal galima kitaip stalus isdelioti nes toks isilginis budas labai nepatogus ir bendraujant ir visis sveciai tures lankstytis persikreipti noredami i jumis paziureti:) ir jei mazai vietos yra palikta prie sienos tai ka jei vienas zmogus nores iseiti  tai visi tures stotis ir praleisti?
3. gal galima stalus statyti prie sienos o ne prie lango? prie lango visai gerai butu sokiai (juk langa pradarytumet ir ne taip karsta butu smile.gif
4. grazu butu ausktos zvakides o jei vasara tai gal ant palangiu plaukajoncios zvakutes-gelytes smile.gif
5. bent jau nuotraukoje kur matosi skuduras su jaunuju raidem tai labai negraziai atrodo
O kada tavo vestuves, o kokia vestuviu tema (nu mazdaug) smile.gif

Jo stalo isdestymas tai man ir is kart nepatiko...staltieses irgi noriu ilgos ir aukstu zvakidziu...bet ka su tom sienom daryt...man nelabai patinka...mano vestuves rugsejo 8...o temos kaipo nera jokios...ka zinau...beteminis bigsmile.gif buvau pas babajonsus pardej medziagu jie man siulo 10 metru baltos medziagos uz 15 svaru...nzn ar apsimoka...kokios kainos lt?bet ten net nepanasu u tiuli...bet as galvoju gal atsiuleti ir staltiese ilga padaryti.. unsure.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinot kur butu galima issinuomuoti kedems uzvalkalus Kaune. Ir ar isvis yra tokiu kur nuomuoja. O gal pigiau paciai pasisiuti , tik nesu tam labai gabi. Net nezinau ka daryti, nes toje saleje kedes nelabai kokios ir manau ziuretusi graziau su uzvalkalais.

http://www.2broliai....ndex.php?page=1
Atsakyti
QUOTE(jusva @ 2007 03 29, 15:06)
Gal kas nors zinot kur butu galima issinuomuoti kedems uzvalkalus Kaune. Ir ar isvis yra tokiu kur nuomuoja. O gal pigiau paciai pasisiuti , tik nesu tam labai gabi. Net nezinau ka daryti, nes toje saleje kedes nelabai kokios ir manau ziuretusi graziau su uzvalkalais.

mezinau..pati noreciau uzvalkalu...bet galvoju dideliu tiulio kaspinu perrisiu ir gele ismeigsiu is galo..
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 29, 06:14)
nu mergos, kaip man puosti sita sale? g.gif  ax.gif  4u.gif user posted image

O jus buvote patys nuvaziave i ta sale paziureti? Jei neklystu ji yra kulautuvoje? N anepamu to miestelio pavadinimo. Mes tai kai uzlipom i antra auksta tai mano vyriskis galva nusimuse ir baigesi visi tos sodybos nuomavimaisi, nes ten visur labai zemos lubos. Nepyk nekritikuoju tik teiraujuosi.
Atsakyti
QUOTE(jusva @ 2007 03 29, 15:14)
O jus buvote patys nuvaziave i ta sale paziureti? Jei neklystu ji yra kulautuvoje? N anepamu to miestelio pavadinimo. Mes tai kai uzlipom i antra auksta tai mano vyriskis galva nusimuse ir baigesi visi tos sodybos nuomavimaisi, nes ten visur labai zemos lubos. Nepyk nekritikuoju tik teiraujuosi.

as buvau joje pries trejus metus...o dabar mano tevai buvo...tai jiems patiko...nezinau...aj koks man skirtumas, as neauksta o visi ktii gales galva palenke vaiksciot virsuj biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusva @ 2007 03 29, 15:06)

as tai galvoju kad nenuomuosiu tu uzvalkalu...labai jau neapsimoka...o tavo salej kedes nera jau tokios baisios...as pvz irgi dekoruosiu tik tiuli...cia keletas pavyzdeliu...keletas geliu ir atrodo thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif pasaka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 03 30, 10:54)

thumbup.gif LAbai grazu,tik gali buti beda su maistu ax.gif Ziuredamas i zvakes,gali likti ir alkanas...Vietos deti maistui kaip ir nera ax.gif
Atsakyti