Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

QUOTE(--rita @ 2008 03 13, 21:47)
Jei ant lubų nesinori tiulio kabinti, tai tada gal ant sienu kabink. Kokiu kaspinu perrišk, dar gelių puokštelę gal galima būtų priderinti.

drinks_cheers.gif gera ideja,vis sviesiau bus smile.gif ir linksmiau
Atsakyti
Sveikos merginos, svente vyks sioje sodyboje:
http://www.prietvenk...fo/galerija.php,
kadangi vietos cia ne per daugiausia, gal galite patarti kaip reiktu bent jau ta vadinama virtuve paslepti? g.gif
kokia spalva turetu dominuoti kambaryje, kad bent kiek normaliau atrodytu, aciu jums uz patarimus....
Atsakyti
QUOTE(anomis098 @ 2008 03 18, 13:53)
kadangi vietos cia ne per daugiausia, gal galite patarti kaip reiktu bent jau ta vadinama virtuve paslepti? g.gif

galima kazka panasaus padaryt i baldakima is balto tiulio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anomis098 @ 2008 03 18, 14:53)
kokia spalva turetu dominuoti kambaryje, kad bent kiek normaliau atrodytu, aciu jums uz patarimus....

tiktu rugiu + kokiu gelyciu tema, nes toks ale kaimiskas stiliukas...
taciau ta virtuve tikrai vaizdely gadina g.gif
na cia mergike baldakimio ideja pasiule, pabandyk ja iki galo apmastyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anomis098 @ 2008 03 18, 12:53)

Man atrodo, turetum daryti kokia girliandine pertvara, kad paslepti virtuve. Cia toks liaudiskas stilius, tai ir pertvara turetu buti su liaudiskais motyvais. Gal kazkas is bambuko lazdeliu, vyteliu, siaudiniu gelyciu ar balandziu. Na, o spalva rinkis balta-tai niekuomet neapsiriksi. Detales gali buti ir ryskesnes. Gal kiek padejau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, mano drauge teka, tai dave man nelengva uzduoti - papuosti jos vestuviu sale doh.gif tongue.gif o ji bus panasi, kaip anomis098 nuotraukoj smile.gif ir man jau buvo kilusi ideja puosti rugiais, juolab, kad vestuves rugpjucio 8 diena, tai tikiuosi, kad jie bus pakankamai puosniai pribrende biggrin.gif
ir virtuve ten labai ne i tema - tiesiai is sales matosi doh.gif kada pasidarysim foto, ikelsiu...
pasiskaicius sia temele tiek ideju prisisemiau wub.gif butinai puosim ir nuo lubu "nuleidinesim" baldakimus. Tik kilo klausimas del ivairiu smulkmenu - kaip tas medziagas agro plevele ar tiuli pritvirtinti prie lubu bei sienu g.gif tiesa, dar neperskaiciau pirmosios temos, gal ten buciau radusi atsakyma ax.gif
na, bet kol kas jungiuosi prie jusu ax.gif
Atsakyti
aciu JUMS merginos smile.gif
Atsakyti
kaip man tokia salyte pagrazinti, nesiimant radikaliu pakeitimu?
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 03 19, 20:29)

tą sieną reikėtu kuo nors padekoruoti, gal kokiaiom užuolaidom perrištom kaspinais, ar gėlių girliandom. Nežinau, kaip atrodys, kai pasidengs stalas, bet gal neblogai būtų apvilkti kėdes. ir aišku daug daug gėlių, gėlių, gėlių...baltų...ir kitokių
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 03 19, 21:29)
tą sieną reikėtu kuo nors padekoruoti, gal kokiaiom užuolaidom perrištom kaspinais, ar gėlių girliandom. Nežinau, kaip atrodys, kai pasidengs stalas, bet gal neblogai būtų apvilkti kėdes. ir aišku daug daug gėlių, gėlių, gėlių...baltų...ir kitokių

drinks_cheers.gif reikia dekoruoti ne tik ta siena, bet ir lubas, gal tiktu baltas tiulis, kedes taip pat reiketu apvilkti mirksiukas.gif
Atsakyti
na luboz zemos, todel dar ant ju kabinti tiuli manau bereikalo... uzuolaidos sonuose bus kitos. tikiuos grazesnes:) bus daug zmoniu, todel apkrauti dar kedes kaspinais manau neverta;/ . priesais jaunuosus niekas nesedes, o ant staliuko atskiro bus jaunuju tortas. tai jis turetu but puosnus;/ galvoju nebent kaip papuosti ta medine siena, tuos veidrodzius
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 03 19, 22:29)

niu nezinau, bet as turbut vel su savo plunksnom... blush2.gif kazkaip man su jom, tai toks lengvumas.. ax.gif tai gal kazkaip tuos veidrodzius ir ta siena kazkaip puosti su medziaga (pvz. tiulis ar kazkas panasaus ir lengvo) ir deti kazkaip mazas kokias gelytes, plunksnas ar balandzius, kaspinelius ar dar ka nors pagal vestuviu tematika, spalva ir visa kita.. ax.gif cia jau pagal norus ir ismone.. mirksiukas.gif medziaga galima ar vielute ar kokiu kaspineliu vis kur nors suimti, salia kazkokia gelyte ismeigti.. zodziu minciu galima prigalvoti, tik nezinau ar tuos veidrodziu norisi paslepti ar tiesiog ju labai neisryskinti... ax.gif unsure.gif
Atsakyti