Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 09 balandžio 2008 - 15:39
QUOTE(spikita @ 2008 04 09, 15:00)
user posted image user posted image
gan idomus daiktai, butu galima manau is bet kokiu dirbtinu gelyciu pasidaryti... idomiai atrodo...
user posted image

nuostabu bigsmile.gif wub.gif

www.brides.com apskritai nuostabių dalykų yra smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
O kaip pauosti paprasta didele sale, kurioje grindys be kilimu, sienos kaltos lentelem ir nebrangiai? blink.gif Beto, gal zinot kur gauti kazko panasaus i stovus geliu puokstems pastatyti?
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 04 13, 11:13)
O kaip pauosti paprasta didele sale, kurioje grindys be kilimu, sienos kaltos lentelem ir nebrangiai?  blink.gif  Beto, gal zinot kur gauti kazko panasaus i stovus geliu puokstems pastatyti?

Foto imesk smile.gif

Stovus... Net nežinau, kokiuose ermitažuose ir pan žiūrėjai?
Atsakyti
Foto neturiu, kai vaziuosiu, reiks nufotkinti. Tiek gerai, kad toje saleje dvi kolonos yra, tai jas bus galima gal kaip papuosti. O del tu stovu gelems, pirkti, tai kainuoja apie 100lt, tokie padoresni, tda galvoju gal kas nuomuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykite, mergaites, o kas man gali visus tuos stalus suserviruoti ir viska padaryti? As turiu begalybe ideju (dovaneles sveciam, talo numeriai, serveteles su musu inicialais, zvakes ir t.t, bet dabar reikia rasti, kas gali visa tai man graziai sudelioti ir papuosti vestuviu diena. Gal turit kokiu ideju? Kas pas jus puos stalus?
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2008 04 13, 20:01)
Klausykite, mergaites, o kas man gali visus tuos stalus suserviruoti ir viska padaryti? As turiu begalybe ideju (dovaneles sveciam, talo numeriai, serveteles su musu inicialais, zvakes ir t.t, bet dabar reikia rasti, kas gali visa tai man graziai sudelioti ir papuosti vestuviu diena. Gal turit kokiu ideju? Kas pas jus puos stalus?

va va, pas mane tokia pati mintis neduoda ramybės. Kas gi viską padarys??? nejau šeimininkai (kavinės ar sodybos?), kažkaip tuo abejočiau, kad bus tinkamai.. g.gif
Atsakyti
pas mane tokia pat problema... iš vakaro papuošt negaliubet gal jiem galima palikt viską, pasakyt kaip reik ir padarys ?

nes aš ir norėčiau parinktu spalvų servetėlių, priderintų gėlių, ir žvakių... ir dar kažko ko nesugalvojau.
Atsakyti
merginos, jei nerastumet, kas pasirupins sales papuosimu, galeciau as padeti 4u.gif
Atsakyti
patarkit kaip papuosti tokia sale,pavesines ir arka g.gif

Papildyta:
sorry kad pakraipiau puslapi,bet jis jau buvo truputi pakraipytas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 19 balandžio 2008 - 13:55
Pirma išsirink, kokio spalvų derinio norėtum. Tada pagal tai rinkis staltieses, servetėlės, gėles, etc. Man tai ten per daug medžio toj salėj atrodo...
Atsakyti