Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

QUOTE(muskatine @ 2007 04 04, 21:42)
Miela Kastaneda biggrin.gif  prasau, pagelbek su mintimis apie sales puosyba www.2broliai.com/foto/

Niekaip neatsidaro saodybos puslapis verysad.gif
O jie patys nepuosia? nors kiek tenka girdet tai sodybos b8na nelabai vykusiai papuostos, tarsi valdiskai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastaneda: 04 balandžio 2007 - 20:56
QUOTE(kastaneda @ 2007 04 04, 21:55)
Niekaip neatsidaro saodybos puslapis  verysad.gif
O jie patys nepuosia? nors kiek tenka girdet tai sodybos b8na nelabai vykusiai papuostos, tarsi valdiskai  wub.gif

gal netaip adresa uzrasiau
www.2broliai.com
Atsakyti
Muskatine, grazi sale wub.gif mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
O gal isimti foto, nenori, kad forume cia butu?
Atsakyti
Ten nesu buvus, dar ką nori puošti? aplinką ar tik salę? atvirai pasakius net nelabai supratau kokios lubos ar ten sijos medinės? kaip stalai stovės?
viena aišku, kad kėdes šiek tiek papuošti būtų gražu, kaip jau ir rašiau naudočiau ne tiulį šiuo atveju, nes kėdės nugarėlė tuščiavidurė, šilko kaspinus bandyčiau daryti smile.gif
Gali išnaudoti oranžeriją ant žemės - įsmeigiant aukštas gėles, turiu galvoje nebūtinai gyvas, dabar net galima nusipirkti gamintų iš plauįo ir kitokių medžiagų, apibūdink jei ten buvai, kažkaip nematau vaizdo mirksiukas.gif
Geras, aš neperžiūrėjau nuotraukų, tik pirmą puslapį doh.gif
Tai gal ta salyte pakankamai ir dekoruota, kur ikele Sviasiaplauke nuotrauka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastaneda: 04 balandžio 2007 - 21:16
taip, ten medines sijos. stalai stoves mazdaug 45laipsniu kampas. as mastau apie kedziu puosima ir stalo dekoravima, nes pacios sales puosimas gali pjautis su sodyba, juk cia vistiek kaimas biggrin.gif
sviesiaplauke,gali ir palikt foto smile.gif beje, dekui,kad idejei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 04 04, 22:19)
taip, ten medines sijos. stalai stoves mazdaug 45laipsniu kampas. as mastau apie kedziu puosima ir stalo  dekoravima, nes pacios sales puosimas gali pjautis su sodyba, juk cia vistiek kaimas biggrin.gif
sviesiaplauke,gali ir palikt foto smile.gif  beje, dekui,kad idejei 4u.gif

niu pirma idejau, po to galvoju gal netaktiskai pasielgiau.. blush2.gif Niu bet dziaugiuos, kad viskas ok smile.gif
Kazkaip kai pries akis matosi sale, labiau i komentarus gali isigilinti.. niu bent jau man reik matyti, nes su fantazija ir taip ne kas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet jei atvirai, nebesuprantu apie kuria sale kalbam? ta oranzine ar ta kur oranzerija yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 04 04, 22:26)
Bet jei atvirai, nebesuprantu apie kuria sale kalbam? ta oranzine ar ta kur oranzerija yra?  doh.gif

atleisk,kad taip lgai neatrasiau,ngavau laisko apie gauta atsakyma.
taigi, cia viena ir ta pati sale mirksiukas.gif kita sale yra ta,kur ten a la baseinas. o kur oranzerija ir tos foto,kuriose stalas,tai ten viena ir ta pati sale
Atsakyti
Kasteneda, zadejai pakomentuoti del mano sales lubu puosimo blush2.gif blush2.gif 1 psl. nuotrauka ideta.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 04 05, 09:35)
Kasteneda, zadejai pakomentuoti del mano sales lubu puosimo blush2.gif  blush2.gif  1 psl. nuotrauka ideta.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kodel jus norite dar ir lubas apkarstyti kazkokiais papuosimais? ax.gif
Atsakyti
Pimiausiai tai man lubos pakankamai žemos atrodo, tai audinių nedėčiau, o tiesiog plačias juostas naudojamas gėlėms, vienspalves baltas, ju centra daryčiau jaubiesiems virš galvos ir nuvesčiau į visus kampus, na sunku iš tokių nuotraukų įžvelgti, kai puošiu tai tada ir idėjos gimsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 04 05, 09:51)
Pimiausiai tai man lubos pakankamai žemos atrodo, tai audinių nedėčiau, o tiesiog plačias juostas naudojamas gėlėms, vienspalves baltas, ju centra daryčiau jaubiesiems virš galvos ir nuvesčiau į visus kampus, na sunku iš tokių nuotraukų įžvelgti, kai puošiu tai tada ir idėjos gimsta  smile.gif

Supratau smile.gif pati galvojau apie kazkokias juostas.
O tos, kur gelems, grazu "kritima " turi? (gal neaiskiai cia klausiu g.gif ) Ar jas butina itempti, kad gerai atrodyti, ar gali buti tokios lasvesnes?
Ideja pagavau, aciu Tau laaabaaai 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 04 05, 09:36)
o kodel jus norite dar ir lubas apkarstyti kazkokiais papuosimais? ax.gif

man grazu, juolab sales nezadam labai perkrauti, tai noriu kazko ant lubu ax.gif
Atsakyti