Įkraunama...
Įkraunama...

"Sigma"

QUOTE(lmama @ 2009 01 04, 20:44)
Aciu uz padrasinima 4u.gif nesportavau 10metu ,tad nedrasu pradeti blink.gif

Na sportuot tikrai niekad nevelu mirksiukas.gif tuo labiau, kad tenai treniruokliu sale lanko visokio amziaus ir sudejimo moterys 4u.gif
Atsakyti
na as du menesius jau sigmoj sportoju ir visai nieko, tik gaila kad isejo trenere viena sad.gif bet turint noro viskas gerai jei nekreipi demesio i aplinka kuri dvelkia senovei, bet jei eini siekt tikslo o nezvalgytis tai visai saunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isterike @ 2009 01 06, 22:31)
na as du menesius jau sigmoj sportoju ir visai nieko, tik gaila kad isejo trenere viena sad.gif bet turint noro viskas gerai jei nekreipi demesio i aplinka kuri dvelkia senovei, bet jei eini siekt tikslo o nezvalgytis tai visai saunu smile.gif

O kuri cia trenere isejo??? unsure.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi kad pradejau sportuoti ax.gif Nors ten aplinka nekokia,bet man sudare intesyvia programa,tad nors ir nusikalusi bet patenkinta gryztu namo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 01 07, 08:27)
O kuri cia trenere isejo??? unsure.gif

pasirodo ten buvo tik gandas smile.gif
Atsakyti
As su pertrauka sportavus sitam klube gana ilgai smile.gif
Trenere Lena superine, treniruotes superines smile.gif
Deja, pradejo nebepatikt nuolatinis perpildytas klubas, kaina pigiausia berods visam vilniuje kaip uz 2 krt/ sav treniruoklius + aerobika tai nenuostabu kad tiek merginu eina, su treniruokliu sales treneriais beda pas juos, nebebuvo kai lankiau (na kai as zinojau ko man reikia tai nebereikejo konsultacijos) bet va siurpu budavo matyt, kai ateina jaunos paneles belekaip padaro, praplepa daugiau, zodziu be rezultatu akivaizdziu ateity smile.gif
Pliusas, kad kubas moterims, bet kompiuterines programos pagal ismatavimus yra nesamone, jokio individualaus sportavimo.
Kas galit, nepagailekit 20-30 Lt ir galite i impulsa pereiti, lokaliai jis isimetes po kelias vietas Vilniuje arba i kita kluba, tik kiek atsimenu po impulso jau kiti brangesni smile.gif
Atsakyti
aš ilgą laiką lankiau BodyGym, bet dabar jis man visai nepakeliui, galvoju gal čia pabandyt į šitą šeipingo klubą, bet biški nugazdino kad ten baisi aplinka, nu man patalpos tai gali būt ir senos bet turi būt švaru rolleyes.gif kaip ten su dušais, tualetais? kiek ten jų yra, eilės nebūna kad nusipraust? ir ar švaru?
Atsakyti
Sveikos,

gal galit parašyti kokios klubo kainos ir daugiau apie klubą: kokios programos, t. y. ko galima norėti iš to klubo, kokios galimybės. Mane domintų treniruokliai, anksčiau namie turėjau, bet teko parduoti, nes vietos reikėjo. Man reikalinga individuali programa, su treneriu, nes seniai sportavau ir viską nuo pradžių reikia mokintis, išėjau visai iš formų...Domina kokia ten atmosfera, ar nėra taip, kad piemenų gauja treniruoklius apspitę ir panos aplink trainiojasi kikendamos, man to nereikia, labiau tiktų įvairaus amžiaus publika, kad ir moterškių metuose.
Atsakyti
Na, tinklapyje kaipr ir pasižiūrėjau kas ir kaip. Tik viena man neaišku. Nelankiusi aš jokio sporto klubo ir nežinau ar dušai bet kokiu atveju priklauso? Kažkaip durnai klausiu, bet nelankius nesuprantu, nors nelogiška būtų sportuoti eiti ir nesiprausti po to...Šakės kaip noriu, bet planuoju po kio mėn., nes baisiai laiko neturiu. Gal kas dar panašiai mąsto ir atsirastų su "lašinukais" nelankiusi dėl kompanijos?
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 02 01, 19:30)
Sveikos,

gal galit parašyti kokios klubo kainos ir daugiau apie klubą: kokios programos, t. y. ko galima norėti iš to klubo, kokios galimybės. Mane domintų treniruokliai, anksčiau namie turėjau, bet teko parduoti, nes vietos reikėjo. Man reikalinga individuali programa, su treneriu, nes seniai sportavau ir viską nuo pradžių reikia mokintis, išėjau visai iš formų...Domina kokia ten atmosfera, ar nėra taip, kad piemenų gauja treniruoklius apspitę ir panos aplink trainiojasi kikendamos, man to nereikia, labiau tiktų  įvairaus amžiaus publika, kad ir moterškių metuose.

as pritariu drinks_cheers.gif
man norisi kuo maziau vepsanciu veidu ir daugiau demesio man is trenerio puses ax.gif
bet apie si kluba nieko nzn rolleyes.gif
Atsakyti
Kažin ar klube įmanoma be nužiūrinėjimų ir fifiškų panų kikenimo ramiai pasportuot, gaut programą sau ir, kad treneris normaliai vadovautų, padėtų, o ne pirštu bedęs išeitų pas panas? doh.gif Mane tokie dalykai žiauria biesina, negalėčiau pakęst... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
as velgi pritariu drinks_cheers.gif
man uzteko vieno klubo, kelis kart apsilankiau ir viskas.
sportuot noriu ne todel, kad jau pas mane lasiniu ratai butu, bet del savo sveikatos, geros nuotaikos ir norisi tvirtesnio kuno bei raumenuku, nes as tokia prie kuduju 4u.gif
ir del to nuziurejimo jauciuosi kalta, kad as nesu kazkokia stora ir kad man cia ne vieta, ir pan. ax.gif ax.gif
Atsakyti