Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

QUOTE(Akytė @ 2006 04 04, 19:10)
žalsvos isskyros gali buti vaginoze, t.y. mikrofloros issiderinimas, gydytojai skiria zvakutes, man dar patare plautis pasukomis, naturalu, atstato gerasias bakterijas...

nereikia pasūkų, nusipirkit vaistineje skystį apsiplovimui lactacyd. jis yra su pieno rūgštim ir labai gerai sutvarko mikroflorą thumbup.gif Tikrai rekomenduoju. Pati naudoju nuo 9 savaičių ir nuo to laiko tepinėlis pasidarė idealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 31, 00:08)
Oi,kad tu žinotum kaip puoliau blush2.gif  lotuliukas.gif Tas dar atsikalbinėjo laužėsi visaip atsiet mažiukas spardos,kaip jis jausis... tu dar sergi.... ir t.t. Ale kai užčiaupiau burną ir ėmiausi veiksmų kažkaip atsileido ir viskas buvo čiki thumbup.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Patarkit ka daryt nes kitas vizitas pas gydytoja tik balandzio 20 d. Praeita savaite buvau pas gydytoja, tai padare tyrimukus nes sakiau kad skauda "ten" ir toks jausmas kad norisi sisiot ir kaista. Tai tyrimukas parode kad viskas su slapimu ok, tik isskyris rodo nedideli maksties uzdegima. Tai israse zvakuciu, visas 6 saziningai suvartojau. Bet jau va antra diena nebevartoju ir jauciu kaip pastoviai kaista "ten" ir toks jausmas lyg norisis slapintis, bet nestipriai . isskyru labai mazai, praktiskai nera ir jos bespalves.. Ka man daryti? esu nescia 6 savaite
Atsakyti
Na cia pas tave panasu i pusles uzdegima man unsure.gif man jis nuo 17 metu, tai vartojau daug vaistu ir zoleliu..Kazin ar galima nescioms turint pusles uzdegima sedeti voneleje su arbtmedzio aliejumu(lasint vos 3-5 lasiukus reikia). Arba gal galime tabletes is brukniu gert Lady care?
Atsakyti
Merginos padėkite! Ryte kai prausiausi, pajutau nemalonu žuvies kvapą blush2.gif
o prieš pietus ir nežejima. Anksčiau girdejau, kad tai pienliges požymiai. Tačiau paskaičiusi tema, supratau kad kvapas tai ne pienliges požymis, o vaginozės. Tai ne tas pats, ar teisingai supratau? Po kiekvieno vizito i tulika psiprausiu su sodos tirpalu ir nežejimas dingo, o vot kvapas ne velnio g.gif Turiu lankstinuka apie VAGISAN, galvojau begti pirkti, bet sakote kad nelabai padeda?
Atsakyti
Labuka visom, situacija tokia, gal kas turesite panasios patirties ir galesit patarti,vakar pasimylejus su vyru pamaciau rusvas isskyras, man virs 18sav. kas tai galetu buti?neramu, skausmo ar kokio diskomforto nera, labai nesinori vartoti vaistu nes jau pries menesi, gyditoja buvo israsiusi profilaktiskai poliginaxo ir dar kazkokiu tableciu, nors tos rusvos isskyros pasirode tik viena diena po to iskart dingo, ar yra kam buve kad isskyras itakoja seksas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakeliautoja: 27 birželio 2006 - 09:54
Pakeliautoja, man taip yra buve ir anksčiau ir dabar neštumo metu. Kai santykiai buna per greiti ir tu dar nesi pasiruošusi, na per sausa blush2.gif tai gali šiek tiek nusitrinti makšties senele (man taip gydytojas paaiškino). Bet tai nėra gerai... Stenkis kad taip nepasikartotu kelis kartus iš eilės, nes vėliau gali pasireikšti įvairus makšties uždegimukai g.gif . Man taip atsitinka kai vyras iš komandiruotės grižta wub.gif , kažkaip ilgos preliudijos tuomet nesigauna. Tačiau jeigu pas tave tuo atžvilgiu viskas OK, tada čia kita priežastis. Rusvos išskyros nesčioms visada sukelia panika. Nepergyvenk, pasikonsultok su gydytoja, manau tai geriausia, ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
DarijaD aciu uz ats ax.gif ir pasidalinta patirtim..
pas gydytoja uzsirasiau kita savaite, kazin nebus per ilgas laiko tarpas?
Atsakyti
Na o man skauda pilvo apacia, ir kai slapinuos skauda, bet ne pusle o gimda...iskyros gelsvos, ir dabar pradejo eiti jau sviesiai rudos, kas cia gali buti?
Atsakyti
Mums 22 savaitės. Užvakar buvau pas gydytoją nes iš manęs kažkas pliukštelėjo ir nemenkai. Mane iškart nukreipė į ligoninę. Atvykau. Apžiūrėjo mane ten (tiesa, keista, bet net echo nepadarė g.gif ) ir pasakė, kad visi vandenys vietoje, lialius sveikas gyvas, o nutekėjo man tipo išskyros, kurios nėštumo metu gali būti skystesnės negu įprasta ir kurios, kaip man pasakė, galėjo susilaikyti (susikaupti) makšties ten kažkokioje galinėje pusėje pačiam gale ir išbėgo tik kai jų daug susikaupė. blink.gif Nežinau... teko patikėti ir pasikliauti medikų profesionalumu, jie turbūt žino ką sako. Nors esu irgi girdėjus apie vandenų tekėjimą iš lėto. verysad.gif Gal kas žinot, ar jie teka kasdieną ar gali ir ne kasdieną būti???
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2006 10 14, 19:53)
Na o man skauda pilvo apacia, ir kai slapinuos skauda, bet ne pusle o gimda...iskyros gelsvos, ir dabar pradejo eiti jau sviesiai rudos, kas cia gali buti?

Rausvumas išskyrose byloja apie kažkokius negerumus. Bėk pas gydytoją.
Atsakyti
Gal kam buvo panašiai? blink.gif
http://www.supermama...howtopic=124068
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2006 10 14, 18:53)

Man viskas taip pat sad.gif unsure.gif

Dzada kaip tau sekasi? Ar buvai pas gydytoja?

As va ryt is ryto vaziuoiu, nes pilva labai skauda unsure.gif
Atsakyti