Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

Merginos ir mane kankino tos iskyros verysad.gif ,nepadejo jokios zvakutes,tabletes verysad.gif , bet man mociute pasake ka daryti. Jau dvi sav kaip apsiprausiu medetku ir ramuneliu nuoviru, tikrai sumazejo isskyros ir jokio kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2008 05 28, 12:30)
Merginos ir mane kankino tos iskyros verysad.gif ,nepadejo jokios zvakutes,tabletes verysad.gif , bet man mociute pasake ka daryti. Jau dvi sav kaip apsiprausiu medetku ir ramuneliu nuoviru, tikrai sumazejo isskyros ir jokio kvapo mirksiukas.gif

Gal galėtum parašyti konkrečiau proporcijas,kaip dažnai apsiprausinėti reikia? ačū 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi baisiai kankino isskyros, be kvapo, bet gausingos, kaip varske schmoll.gif
Gydytoja paeme tepineli, israse zvakuciu, sako, kazkokia infekcija pagavau, nera ji baisi, tik del nestumo, kai viskas ir taip ten atvira bakterijos, tai issivyste ji.
Ten 6 zvakutes, man jau po 2 daug pagerejo, tai sunaudojau tik 5, manau zteks.
Dabar esu labai patenkinta, negaliu atsidziaugt, nes irgi jau buvo isvergine doh.gif

Dar gydytoja sake, gerai praustis vendenuku su soda, 1litrui vandens : 1 arbatos saukstelis sodos, ir kad vanduo butu nesaltas ir nekarstas labai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 28 gegužės 2008 - 15:19
Taip Lena.lt ir as galiu pasakyti kad vonele su soda tikrai gerai. Na o mes buvome pas gydytoja,rado mums pakeitejusia gimda, liepe guleti, paeme tepineli del tu keistu isskyru, bet siaip imdama gydytoja pasake, kad greiciausiai nebus nieko blogo g.gif tik va ta gimda pakietejusi, sake arba lelius auga greiciau nei speja plestis gimda,arba nuovargis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
mus jau 9 savaitės, bet va šįryt pasirodė kažkokios rusvos išskyros, bekvapės, negausios. Kažkokių skausmų nejaučiau ir nejaučiu, na retsykiais lengvai pamaudžia pilvo apačią, sakė gydytoja normalu.

Bet va dėl tų išskyrų labai išsigandau, po pietų važiuoju pas daktarę. Bet gal yra kuriai taip buvę, gal čia viskas gerai? Paskutiniu metu daug streso išgyvenau, gale dėl to. Žinau, kad gydytoja viską paaiškins, bet dabar nežinau kur pasidėti su tuo laukimu, o kartu ir baisu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 05 29, 11:15)
Sveikos,
mus jau 9 savaitės, bet va šįryt pasirodė kažkokios rusvos išskyros, bekvapės, negausios. Kažkokių skausmų nejaučiau ir nejaučiu, na retsykiais lengvai pamaudžia pilvo apačią, sakė gydytoja normalu.

Bet va dėl tų išskyrų labai išsigandau, po pietų važiuoju pas daktarę. Bet gal yra kuriai taip buvę, gal čia viskas gerai? Paskutiniu metu daug streso išgyvenau, gale dėl to. Žinau, kad gydytoja viską paaiškins, bet dabar nežinau kur pasidėti su tuo laukimu, o kartu ir baisu..  unsure.gif

Izolda, saugok save labai! Daugiau gulek! Sekmes tau!!! Galvok tik apie gera!
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 05 29, 11:15)
Sveikos,

Bet va dėl tų išskyrų labai išsigandau, po pietų važiuoju pas daktarę. Bet gal yra kuriai taip buvę, gal čia viskas gerai? Paskutiniu metu daug streso išgyvenau, gale dėl to. Žinau, kad gydytoja viską paaiškins, bet dabar nežinau kur pasidėti su tuo laukimu, o kartu ir baisu..  unsure.gif

man taip buvo . net nezinojau kad laukiuosi tada smile.gif galvojau kad susirgau . o veliau , kai jau suzionojau ,kad laukiuosi ,man gydytoja paiskino kad organizmas issivale . nuramino . nors manes tie jos raminimai ne velnioneitikino . buvau siaubingai issigandusi , kad maziukei kazkas nutiko . bet jau netrukus lukstensimes . laikykis, viskas turetu buti gerai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą.
Pažiūrėjau pozityvinį filmuką, pamiegojau, paprašiau Dievulio, kad saugotų vaikelį, prisižadėjau liautis tiek nervintis, nes jau vien dėl vaikelio esu laimingiausia pasauly.. Nusiraminau truputį, tikiu, kad viskas bus gerai. Po gydytojos parašysiu.
Atsakyti
Na sveikos, tai kaip sakiau parašysiu po gydytojos.
Anksčiau neišėjo, nes per savaitgalį teko ligoninėj pagulėti, net buvo nustatę nežymų placentos atsisluoksniavimą. Na bet dabar viskas gerai, per tą savaitgalį ji susiklijavo, pagėriau vaistukų, liepė daug ilsėtis, saugot save, gerai maitintis ir kuo mažiau nervų. Tai va, ačiū Dievui viskas gerai. Be to pamačiau bespurdantį mažylį per ekoskopiją, tai prisiekiau, kad kaip išmanydama save saugosiu.

Sėkmės visoms, ir nedelskit, jei kyla bent mažiausių neaiškumų ar įtarimų, nes pradžioje dar beveik viskas pataisoma smile.gif
Atsakyti
Izolda,džiaugiuosi už Tave 4u.gif sugraudinai ax.gif
Na,aš šiandien eisiu pas ginekologę,nors vizitas tik pirmadienį,bet šiandien eisiu be eilės,kad tikrai patvirtintų nestuke.gif ,ir dar atsirado man taip pat šviesiai rudos spalvos išskyros,bet labai mažai,tegul viską pasako,labai bijau,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 03 birželio 2008 - 13:29
QUOTE(Agniska @ 2008 06 03, 14:29)
Izolda,džiaugiuosi už Tave 4u.gif sugraudinai ax.gif
Na,aš šiandien eisiu pas ginekologę,nors vizitas tik pirmadienį,bet šiandien eisiu be eilės,kad tikrai patvirtintų  nestuke.gif ,ir dar atsirado man taip pat šviesiai rudos spalvos išskyros,bet labai mažai,tegul viską pasako,labai bijau,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai rolleyes.gif

Tikiuosi viskas tau bus gerai 4u.gif Kiek girdėjau ne taip jau retai pasitaiko, kad būna per nėštumą įvairių patepliojimų, dažnai jie neturi jokios įtakos, pvz. valosi organizmas. Bet visada reikia kuo greičiau pas gydytoją, o ir šiaip, kaip ji sakė - nėštumas ne liga, bet save reikia saugoti. Man turbūt nuo nervų taip buvo atsitikę, nes daug nervinausi, verkiau, MB nenorėjo vaikelio ir aplamai apie skyrybas svarstė. Bet pamatęs leliuką pats susigraudino, lipinam santykius iš naujo, tikiu, kad viskas bus gerai.

Tiesa, dar truputį yra baimės, nes vis eidama į tualetą tikrinuosi ar viskas gerai smile.gif Kol kas gerai smile.gif

Parašyk kaip tau sekės.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 06 03, 16:08)
Tikiuosi viskas tau bus gerai  4u.gif  Kiek girdėjau ne taip jau retai pasitaiko, kad būna per nėštumą įvairių patepliojimų, dažnai jie neturi jokios įtakos, pvz. valosi organizmas. Bet visada reikia kuo greičiau pas gydytoją, o ir šiaip, kaip ji sakė - nėštumas ne liga, bet save reikia saugoti. Man turbūt nuo nervų taip buvo atsitikę, nes daug nervinausi, verkiau, MB nenorėjo vaikelio ir aplamai apie skyrybas svarstė. Bet pamatęs leliuką pats susigraudino, lipinam santykius iš naujo, tikiu, kad viskas bus gerai.

Tiesa, dar truputį yra baimės, nes vis eidama į tualetą tikrinuosi ar viskas gerai  smile.gif  Kol kas gerai  smile.gif

Parašyk kaip tau sekės.

Dėkoju 4u.gif Laukiu kol MB grįš iš darbo ir važiuosim,grįžus užsuksiu
Atsakyti