Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

Sveika 4u.gif
Ir man taip buvo,būtent nuo 5 sav.Išrašė kažkokių hormoninių vaistukų,žiūrėjo ultragarsu kelis kartus,sakė viskas normaliai,tik liepė daugiau pailsėt.Tiesa,taip tęsėsi kokias 3 savaites,aišku pergyvenau,bet viskas baigėsi gerai.Ir ne vienai mano draugei taip buvo.Taip ,kad nesinervink,bet pas gydytoją būtinai nueik 4u.gif
Atsakyti
labutis,

pirmiausia tau reikia nusiraminti ir daug gulėti. stebėk tas išskyras. o pilvuko neskauda bent truputuką?
man tepliojo porą savaičių, pradedant nuo 5. 7 sav pasirodė kraujingos išskyros kaip per mmm, paguldė į ligoninę. ultragasu pamatę kažkokią atplaišą. pragulėjau 10 dienų, ėmė teplioti rudai, tai sakė, kad čia valosi. vaikiuką pavyko išsaugoti ir jau 4 sav turiu nedarbingumą.
gali dar kartą nueiti pas gydytoją, gali prašyti nedaringumo ir visą laiką leisti lovoje. esant tokiam mažam nėštumui, tk gulėjimas lovoje padeda. man dar išrašė paildomai folinės, vitamino E ir tokio vaistuko Spascureel.
laikykis
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 04 10, 17:06)
labutis,

pirmiausia tau reikia nusiraminti ir daug gulėti. stebėk tas išskyras. o pilvuko neskauda bent truputuką?
man tepliojo porą savaičių, pradedant nuo 5. 7 sav pasirodė kraujingos išskyros kaip per mmm, paguldė į ligoninę. ultragasu pamatę kažkokią atplaišą. pragulėjau 10 dienų, ėmė teplioti rudai, tai sakė, kad čia valosi. vaikiuką pavyko išsaugoti ir jau 4 sav turiu nedarbingumą.
gali dar kartą nueiti pas gydytoją, gali prašyti nedaringumo ir visą laiką leisti lovoje. esant tokiam mažam nėštumui, tk gulėjimas lovoje padeda. man dar išrašė paildomai folinės, vitamino E ir tokio vaistuko Spascureel.
laikykis

Atsakyti
Ačiū labai kas atrašėt blush2.gif
Na truputį ramiau kad ne man vienai taip buvo,bet rytoj pat lekiu pas gydytoja.Na pilvuka gal čiut čiut maude vakar.Tikiuosi viskas baigsis gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelja @ 2005 04 10, 14:28)
Sveiki,
Esu 5 sav. nescia ir man kazkokios rusvos iskyros is maksties atsirado.Kas tai galetu buti? Pries pora dienu gydytoja dare ultragarsa tai ji turbut butu pamaciusi jei butu negimdinis nestumas..Ar kam nors taip buvo? verysad.gif

As kadangi esu is tu nekantriuju ir amzinai del visko besibaiminanciuju, tai tuctuojau skambinciau gydytojai, arba eiciau pas ja kuo skubiau, geriau syki veltui suvaikscioti, nei kur nors suveluoti, taciau as tikiuosi, kad cia nieko rimto nera tau, labai dideles sekmes, pailsek, nesijaudink, jei neramu, ieskok ko is mediku pasitarti protingai, mes tai ka cia, paraminti galim, o kvaliikuotai patars tik daktaras...Del negimdinio tai didziai abejoju, gi gydytoja butu macius kazka kitaip...Negi tai toks daznas atvejis, kad visos taip masiskai bijo?
Atsakyti
Ir man taip buvo analogiškai kaip Joliai - net atrodo savo istoriją skaičiau, pasirodo mano Augustė iš dvynukų buvo...
O štai mano draugei baigėsi blogiau - po rudų išskyrų sekė kraujavimas ir įvyko persileidimas...nelauk rytojaus, nelauk, nes ji laukė ir paryčiais važiavo į ligoninę baisiai kraujuodama
Tikėkimės, kad viskas bus gerai, būtinai parašyk po to.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi vienas leliukas liko is dvieju... Galvojau cia man vienai taip keistai, pasirodo ne... Niu bent po viena leliuka turesim ax.gif
Atsakyti
Man ruzavos iskyros baigesi kosmariskai, nors gulejau lovyteje, bet vis tiek ligonineje prasidejo kraujavimas ir taip likome be labai laukto leliuko sad.gif
Taciau dabar jau daugiau nei 6 men.kaip mes gerai augame pilvelyje:)
Atsakyti
Man irgi rusvos isskyros buvo apie 5 sav. bet nieko nedariau, stengiausi kuo daugiau ilsetis ax.gif Dabar jau 25 savaites, bet daugiau taip nebuvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Man taip pat per abu nestumus buvo tepliojimo cry.gif mirksiukas.gif , aisku pergyvenau labai. Gulejau lovoje ir griau Dufastona iki 13-14 sav. nestumas sekmingas. O per antraji nestumapradejau kraujuoti 9 sav ir iki kokiu 13 sav. gulejau lovoje, geriau magni, dufastona. ir Leliukas isgyveno biggrin.gif . Zinoma gulejau ligonineje...bet dabar turiu maziuka . Na tai saugokites mamytes. Ne visi nestumai baigiasi gerai. Jei kas vaziuokit pas daktaru, kad butu geriau. Ir nebijokit tu ligoniniu...jos ne taip skaudziai kandziojasi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaudenimai ir isskyros pirma trimestra dar gali but tomis dienomis, kai treoriskai turejai sirgt menesinemis. Man pirmus 2 men. taip buvo, veliau beliko tik maudenimas, o po to viskas susitvarke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 11 balandžio 2005 - 13:20
Kamelja, tikekimes, kad jau buvai pas gydytoja... Ir pas tave viskas gerai. Man rusvas patepliojimas, kai buvau 6 sav., baigesi liudnai cry.gif
Atsakyti