Man besilaukiant abieju budavo daug bespalviu ir bekvapiu isskyru, didejant nestumui ju daugedavo, pabaigoje net galvodavau, kad cia vandenys lasa, taciau nei tyrimai ka rode, nei vandenys lasejo
Tiesiog tiek daug pas mane ju buvo ir tiek
Sveiki, esu nescia 4 men. Pries menesi buvo pagausejusios baltosios isskyros. Siuo metu jos normalios, t.y. negausios, baltos spalvos, tik vat atsirado nemalonus, astrus kvapas. Ar galejo patekti kokia infekcija? Gal kam taip buvo ir galetu pakonsultuoti? Gyvenu ne Lietuvoje, dar pas gydytoja nesikreipiau siuo klausimu.
QUOTE(ledi. @ 2005 11 21, 17:24)
Sveiki, esu nescia 4 men. Pries menesi buvo pagausejusios baltosios isskyros. Siuo metu jos normalios, t.y. negausios, baltos spalvos, tik vat atsirado nemalonus, astrus kvapas. Ar galejo patekti kokia infekcija? Gal kam taip buvo ir galetu pakonsultuoti? Gyvenu ne Lietuvoje, dar pas gydytoja nesikreipiau siuo klausimu.
Manau, kad bet kokiu atveju turėsi kreiptis į gydytoją. Nėščiųjų "džiaugsmas" dažnai - pienligė
ko gero, tai gali būti pienligė
Nesijaudink, tai greitai gydoma.
patarčiau apsiprausti su ramunėlių arbata keletąkartų per dieną
iš vaistų aš vartojau LOMEXIN tepalą ir žvakutes, atrodo, parduoda be recepto (pas mus)
patarčiau apsiprausti su ramunėlių arbata keletąkartų per dieną
iš vaistų aš vartojau LOMEXIN tepalą ir žvakutes, atrodo, parduoda be recepto (pas mus)
Va va kvapas ir mane neramina jau kokia pora savaičių.
Išskyros nėra gausios, niežėjimo jokio nėra, negi tai vis tiek gali būti pienligės požymiai???
Prausiuosi su skysčiu, skirtu intymiai higienai - nepadeda.
Išskyros nėra gausios, niežėjimo jokio nėra, negi tai vis tiek gali būti pienligės požymiai???
Prausiuosi su skysčiu, skirtu intymiai higienai - nepadeda.
Pas mane ta pati problema- isskyros. Labai varginantis ir nemalonus dalykas. Neniezti, taciau kvapas astrus. Ir kiek gydziau... Visokiu zvakuciu gydytoja liepe pirktis. Nuo ju isskyru nemazeja. O kaip gydytoja sake, tik bakterijas nereikalingas uzmusa. Ai, tiesa sakant nelabai as tuose reikaluose gaudausi. Ne tiek daug man ir beliko-pakentesiu...
Patarciau gydydtis nuo pienliges,nes tos isskyros su astriu kvapu tai pati pradziu pradzia pienliges.Paskui bus ir niezejimai,kurie siaubingai varo is proto.
QUOTE(ledi. @ 2005 11 21, 17:24)
Čia jau būtina pasirodyti gydytojai, juk tik ji gali pasakyti ką galima daryti
Jo su tomis ishskyromis ir as nezinau ka daryti. Jos pas mane nera nei gausios, nei kokios ipatingos spalvos (balksvos spalvos). Gydytoja buvo ishrashiusi zvakuciu, tai 10 dienu pavartotjau tas zvakutes, taciau ishskyros kaip yra taip yra. Niekur jos nedingsta
Nestumas pas mane 12 savaite. Na aishku nemalonu, kad jos yra, bet kazkaip niekaip nepasinaikina jos.
Lalalalalala, isroviau as ta pienliges gryba. Nu koks kaifas
ne kvapo, jokio niezulio, naktimis ramiai miegu. Tik isskyru daugoka, bet gydytoja sake, viskas cia Ok, tepinelis liuks. Mergickos, Lomexin liuks vaistas. Leliui nekenkia. Nesvaistykite pinigu Vagisan ar kitom zvakutem. Susikisau apie 100Lt ir nieko. Bet Lomexinui himna sukurti galeciau
Pas mane irgi ir tų išskyrų daug ir jų nemažėja tikrai,bet kvapo jokio nėr.O išskyrų gausa yra normalus dalykas nėštumo metu.Nežinau kodėl,bet skaičiau kad tai normalu.
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 14, 00:39)
Pas mane irgi ir tų išskyrų daug ir jų nemažėja tikrai,bet kvapo jokio nėr.O išskyrų gausa yra normalus dalykas nėštumo metu.Nežinau kodėl,bet skaičiau kad tai normalu.
as ir girdejau kad ju kuo toliau tuo daugiau....