Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(undi @ 2009 04 02, 14:55)
na gal dabar ir laiku lotuliukas.gif ..nes siaip as miegamaji sakiaus praeita savaite, tai atveze vakar nors sutaryje isspauzdinta buvo iki 04 04 blush2.gif

laqukiu ir as wub.gif
tikiuosi kokybe nenuvils. sako lietuviu, neblogi, bus matyt tongue.gif
beto patys su vytu sumastem kaip ka stayt, tai pergyvenu, kaip musu idejos atrodys realybej lotuliukas.gif
Atsakyti
planuojam sekcija patys daryt smile.gif
gal kas turit kokia programele, su kuria butu galima pasiprojektuot? ax.gif
Atsakyti
Mane tai sudomino skelbiu.lt mažom kainom parduodamos lenkiškos sekcijos. Kažin kaip jų kokybė? Gal kas naudojatės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 02 25, 08:54)
Sveikos  4u.gif

Mes savo sekciją parsisiuntėm iš katalogo www.otto.lt
Mūsų sekcija
Mokėjome apie 1700Lt, susirinkti buvo labai lengva ir esame be galo patenkinti  mirksiukas.gif

labai faina sekcija thumbup.gif
Atsakyti
Apsistojau ties dviem modeliais ,koki patarumet imt?

1. is Otto.de
user posted image

2. lenkiska reset is brw.com.pl
user posted image
komplektacija truputi keisciau
Atsakyti
as tai vienareiksmiskai antra viarianta wub.gif ..bet cia skonio reikalas sakyciau blush2.gif
Atsakyti
As vienareiksmiskai rinkciausi pirma varianta del keliu priezasciu, pirma del praktiskumo (ant sviesaus pavirsiaus nesimato dulkes bei pirstu antspaudai, nes panasu i antra varianta turi brolis, tai vargsta, turi ryta vakara dulkes sluostyti) bei antroji priezastis kokybe. Kaip minejau anksciau, pati pirkau is otto katalogo ir kokybe esu labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
As rinkciau pirma.Lenkiska kokybe nepasitikiu.
Atsakyti
Pirmas 4u.gif Gražiai žiūrisi ax.gif Antras primena labiau ofisinį baldą ax.gif
Atsakyti
Antro variantas stalas labai zemai, nebent ant zemes sedet pasistatysit fotelius bus neitema.
Pirmo varianto, televizoriu pakabint reikia, jis per zemai, nepatogu bus ziuret.
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 06 16, 11:56)
Apsistojau ties dviem modeliais ,koki patarumet imt?

1. is Otto.de

Aš už pirmą 4u.gif
Gal galit pasidalinti, kaip iš OTTO baldus įsigyti?
Atsakyti
Kas del kokybes ,buvo uzsiminta. Tai otto.de tik prie keliu parasyta kad vokiski , is kur kiti neaisku. Ir radau kelias ten parduodamas sekcijas 1 prie vieno kaip gaminamos lenkijoj. Tik otto kaina didesne uzdeta.

O antra lenkiska komplektuka , buvau nuvaziavus apziuret , tai man visai kokybiskas pasirode ir naturoj dar grazesnis wub.gif

gaila otto negalima apziuret ,idomu kaip tas lakuotas pavirsius atrodo realiai, gal kas turit kazka panasaus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle2003: 16 birželio 2009 - 14:52