Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

Mes taip pat ieškomės svetainei baldų, užėjome į Renleną ir iš vieno katalogo išsirinkome Largo Clasic baldus, bet idomu kaip jų kokybė, gal kas turite? Ir gal kas žino kas veža iš Lenkijos pagal katalogus pigiau baldus?
Atsakyti
Na man tai nekaip sekasi - niekaip nesurandu baldų svetainei schmoll.gif
Atsakyti
Dabar SBA yra graziu, naujoviskiu sekciju ispardavimai 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
sveiki, aš baigiu nusigaluoti su baldų paieška, noriu medžio masyvo svetainės , tiktų Optimatos baldai, puiki kokybė, bet išmatavimai - niekaip.Gal kas gamina panašaus lygio nestandartinius baldus?
Atsakyti
Sveikutes,

Niekaip su vyru neissirenkame sekcijos. Norime patvarios, nedideles, bet, kad tilptu indai (neturiu ju daug), pora papkiu dokumentu, nuotrauku albumai (butas 2-ju kambariu, taigi nera daug vietos). Kiek ziurejome nelabai ka randame..Labiausiai patinka variantai, kur vienoje is pusiu spintute pakabinta ant sienos. Keleta pavyzduku imetu, bet man vistiek jos neidealios:
http://www.bydgoskie...set/jet_set.jpg
http://www.brw.lv/imag/metis2.jpg
Sitoje sekcijoje galvojame daryti taip:
user posted image
t.y. neimti tu daliu kur perbraukta, o salia dar pastatyti komoda.

Ir
http://www.mcmacan.c...tos/OGRAL_V.jpg

blush2.gif
Man asmeniskai pirma sekcija labiausiai patinka, bet mes turime 1,6m dukryte ir galvojame ar nebus taip, kad ji kada nors trenks su kokiu zaislu i tos sekcijos stiklines duris, o tada jau bus blogai unsure.gif nes jos lenktos, is kur mes tokias paskui gausime... Visos cia parodytos lenku gamyba, tai mane taip pat nelabai dziugina schmoll.gif

Dar rasiau ALANTO baldams, lauksiu ju pasiulymu, nes jie mano sesei pagamino sekcija, man labai patiko, bet ju puslapyje labai mazai pavyzdziu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 17 vasario 2010 - 13:19
QUOTE(Invincible @ 2010 02 17, 14:17)
Sitoje sekcijoje galvojame daryti taip:
user posted image
t.y. neimti tu daliu kur perbraukta, o salia dar pastatyti komoda.

na man sitas variantas visai nieko siaip g.gif pati kaip ieskau sekcijos doh.gif
minejot, kad cia lenku gamybos, o tai siustumetes is ten ar kaip? g.gif
kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 02 17, 17:11)
na man sitas variantas visai nieko siaip g.gif  pati kaip ieskau sekcijos doh.gif
minejot, kad cia lenku gamybos, o tai siustumetes is ten ar kaip? g.gif
kokios kainos?

Sita sekcija mateme Vilniuje, Akropolyje antrame aukste Renlena parduotuveje. Ten labai didele baldu parde. Kaina mazdaug apie 1600Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 02 17, 17:24)
Sita sekcija mateme Vilniuje, Akropolyje antrame aukste Renlena parduotuveje. Ten labai didele baldu parde. Kaina mazdaug apie 1600Lt  g.gif

na turi pazistama tokia sekcija...man visai nieko, tik nezinau kaip atrodytu jusu norima dalis, ji yra zymiai mazesne, palyginus su ta kur kairejeman ir ta indauja patinka, bet jos dazniausiai kaip ir atskirai nuo bandros sekcijos statomos...
Atsakyti
Sveikos, mergaites, oi kiek vargau kol issirinkau taip vadinama sekcija, nors mano nelabai panasi i ja wink.gif Apejau visas parduotuves, bet visos jos lenkisko sad.gif ir nekokybiskos. Uzsukau i viena italu parduotuve, kur kainos kosmines, taciau pamaciau geru ideju ir dabar ji jau kabo ant mano sienos. Nedidel, bet talpi. Tik nzn kai ikelti foto blush2.gif
P.s. toje parduotuveje nepirkau, o pagamino kiti meistrai uz 5 kartus mazesne kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingee: 21 vasario 2010 - 17:48
QUOTE(Ingee @ 2010 02 21, 18:47)
Sveikos, mergaites, oi kiek vargau kol issirinkau taip vadinama sekcija, nors mano nelabai panasi i ja wink.gif Apejau visas parduotuves, bet visos jos lenkisko sad.gif ir nekokybiskos. Uzsukau i viena italu parduotuve, kur kainos kosmines, taciau pamaciau geru ideju ir dabar ji jau kabo ant mano sienos.  Nedidel, bet talpi. Tik nzn kai ikelti foto  blush2.gif
P.s. toje parduotuveje nepirkau, o pagamino kiti meistrai uz 5 kartus mazesne kaina smile.gif

Labai noreciau pamatyti jusu sekcija mirksiukas.gif man irgi lenkisku kokybe schmoll.gif ,o italu kosmines kainos.Nuotrauka irgi nzn kaip ikelt blush2.gif Lauksime pagalbos bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu tu Kaune, tai pasakysiu kur pazeti smile.gif
Atsakyti
As is Vilniaus, bet Kaunas man visai netoli bigsmile.gif
Atsakyti