Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(-egle- @ 2010 03 13, 12:55)
Kas del lenku laminatu ploksciu kokybes,tai manau amzino nieko nera,atsibos ir pasikeisiu.Lenkai mano akimis  stilingiau padaro nei musu meistreliai ax.gif

Mes taip pat ziurejome ta sekcija-JET SET, pirma karta taip greitai "uzmeteme aki", apziurejus antra karta, su vyru nusprendeme gamintis pgl uzsakyma... musu akimis sioje sekcijoje kokybes - 0, o ir siaip geriau apziurejus ji nelabai protingai pagaminta... daugiau skirta laikyti aukstiems indams, vazoms, taurems... Del stikliniu duru ir vaiku - juk vaiko nelaikysim prirakine su pavadeliu, tuomet reikia tik stebeti, kad nedauztu per dureles ir nieko daugiau neveikti... Manau si sekcija labiau tiems kas neturi vaiku arba jie jau paauge. Mes nusprendeme gamintis pgl usakyma ir tik jau ne is lenkiskos plokstes. Pas mano mama stovi lenku gamybos sekcija - baisiau negali buti doh.gif Atrodo grazi sekcija, o kokybe... stalciai atsidarineja sunkiai, krenta; stikline lentyna taurems krito jau pirma karta statant taures... pati sekcija ties sujungimais atsiskyre... vienu zodziu, nusprendeme nemesti nei 1 Lt del lenku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 13, 20:13)
Mes taip pat ziurejome ta sekcija-JET SET, pirma karta taip greitai "uzmeteme aki", apziurejus antra karta, su vyru nusprendeme gamintis pgl uzsakyma... musu akimis sioje sekcijoje kokybes - 0, o ir siaip geriau apziurejus ji nelabai protingai pagaminta... daugiau skirta laikyti aukstiems indams, vazoms, taurems... Del stikliniu duru ir vaiku - juk vaiko nelaikysim prirakine su pavadeliu, tuomet reikia tik stebeti, kad nedauztu per dureles ir nieko daugiau neveikti... Manau si sekcija labiau tiems kas neturi vaiku arba jie jau paauge. Mes nusprendeme gamintis pgl usakyma ir tik jau ne is lenkiskos plokstes. Pas mano mama stovi lenku gamybos sekcija - baisiau negali buti  doh.gif  Atrodo grazi sekcija, o kokybe... stalciai atsidarineja sunkiai, krenta; stikline lentyna taurems krito jau pirma karta statant taures... pati sekcija ties sujungimais atsiskyre... vienu zodziu, nusprendeme nemesti nei 1 Lt del lenku...   g.gif

Musu maziausiam 3metukai,tai jam tie stiklai tikrai nemaisytu,pas mane jis labai jau atsargus.Siaip mes turi miegamojo lova ir spinteles is lenku,tai labai graziai ziurisi,nors miegamasis labai mazas.Svetaines kampas taip pat is etap sofa,as irgi ji myliu uz dekinga ruda sokolado spalva,nes vaikai ir as kartu megstam pavalgyti,o kokybe ir negaliu skustis
As irgi galvojau gal pagal uzsakyma gamintis,bet kiek pvz ziurejau,tai iskart matosi sukale ir tiek.Nu nzn pasimetus esu,bandysiu palaukt sios s-maxx kolekcijos,tada ziuresiu smile.gif
Linobaldai grazia galerija rodo,bet kainu nerodo, itariu brangu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -egle-: 14 kovo 2010 - 00:28
QUOTE(tuliaa @ 2010 03 06, 19:39)

kokia kaina uz sekcija gavosi? ax.gif man labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 15, 02:43)
kokia kaina uz sekcija gavosi? ax.gif  man labai grazu 4u.gif

uz sekcija mokejom 2500 Lt, jos ilgis 2 metrai... smile.gif to paveikslo kaina didina zinoma ir sekcijos kainas, nes to Tripexo kaina 600-800 kv/m doh.gif daugokai... bet kai pas mus ir gavos panasiai tas 1 kv/m tai ir darem, reiketu daugiau tai brangiai iseitu smile.gif
Atsakyti
sveikos , ka manote apie tokia sekcija ?
http://www.idejosnam...ine_sistema__15
jei teisingai supratau , jos ilgis 3 metrai , bet kur jie cia? biggrin.gif
Atsakyti
na dar, cia ne sekcija bet vis tiek , lentyna . Gal kas matete kur tokia galima isigyti ar dar kaip kitaip gauti? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 02 23, 23:21)
O as stai tokia uzsisakiau:
user posted image

Man labai patinka šita Vox kolekcija, ypač siuvinėtos kėdės wink.gif
Atsakyti
Atveze, susirinkau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 03 25, 15:16)

atrodo labai graziai, bet mano turtas i tokia maza nei kaip netilptu, gerai kai zmones indu turi mazai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 03 25, 16:12)
atrodo labai graziai, bet mano turtas i tokia maza nei kaip netilptu, gerai kai zmones indu turi mazai  biggrin.gif

Na nepasakyciau, kad sekcija maza. Dabar reikia sukti galva, ka i ja susideti biggrin.gif Galvojau dar apie lentyna is tos pacios serijos, bet nei knygu, nei indu, nei dar kokiu rakandu i ja nedesiu, todel ir be jos gerai smile.gif
O siaip labai nustebino kokybe. Gaminta lenkijoje, bet medziagos ir furnitura super. Lietuviu gamintojams (uz tokia kaina) iki lenku dar toli.
Atsakyti
mes neseniai daremes sekcija pagal uzsakyma. toki nestandarta, nes sekcija T formos ax.gif tiesiog pagal musu isplanavima nieko geresnio nesugalvojau blush2.gif ant tos T kojeles is vienos puses pastatomas telikas, is kitos - dureles. sakyciau, labai gerai gavosi thumbup.gif ir dar tuo paciu perskyre svetaines ir valgomojo erdves.
Atsakyti
Mes irgi gaminomes baldelius i svetaine, bet nieko imantraus - du korpusiniai baldai knygu spinta ir plati komoda. Gaminomes butent del komodos, nes mum del minkstu baldu pastatymo reikejo pasukti telika, todel visos rastos komodos ar teliku stalai buvo per siauri. Dugiau jokiu baldu svetainen ir neplanuoju. Norejau, kad butu atskiri baldai, jeigu kada sumastyciau pavyzdziui kazkuri pernesti, kad ir i vaiko kambari.
Atsakyti