Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 13:56)
Man sekcija turi buti minimalistine. Tiksliau net sunku pavadinti tai sekcija. Geriau visus daiktus krauti i atkira spinta, ar rubine, o svetaine palikti erdvesnia ir neapkrauta.

mano irgi tokia nuomonė drinks_cheers.gif tiesą, sakant, man negražu tos modernios sekcijos, a la meniškai netvarkingo dizaino koncepcijos, pernelyg daug asimetrijos, užgriozdinta bele kaip siena, nematau tame jokio grožio, nestatyčiau tokių net jei primokėtų. be to, tai toks lyg ir masinės mados produktas, kuris po kelerių metų atrodys moraliai pasenęs, ir jei žmogus vaikosi madų, tai po kelerių metų ir pačiam jau gali atrodyti seniena, nes į tą laiką prigamins madingesnių sekcijų, o kitiems irgi nelabai parduosi. vietoj sekcijos statysim greta viena kitos 2 ilgas uždaras komodas, televizorių virš jų tvirtinsim prie sienos, o aparatūra dėsis į atviras lentynėles išilgai komodų viršaus, taip bus išlaikyta ilga švari plokštuma, ant kurios kaip tik sienos fone vienas kitas interjero elementas labai gražiai gali išryškėti. Komodos modernaus klasikinio dizaino, iš medienos masyvo, dengtos natūralia gražios faktūros ir spalvos faneruote. Gražumas turėtų būti pačios medžiagos faktūroje, dizaine ir baldo pagaminimo preciziškume. Va tokio baldo noriu, jis ilgai turės vertę, ir nenusibos, nes prie tokių baldų interjero dvasią galima keisti naudojant praprasčiau keičiamas interjero detales. tokių baldų ir ekonominių kainų segmente galima rasti, va, nebrangus, masyvo, gražus, švaraus dizaino tautiečių pagamintas baldas:
http://www.medienose...auja-pedro.html
tik atvirų lentynėų aparatūrai trūksta smile.gif
na, bet dėl skonio, žinoma, nepasiginčysi, kas gražu vienam, kitam gali būti net nepriimtina smile.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kartais kas nors esat pirkę, ar matę/čiupinėję šią sekciją:
user posted image
kažin kaip jų kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 12 03, 14:56)
sveiki,

user posted image
kažin kaip jų kokybė?  g.gif

as ciupinejau sitokia sekcija....jei neklystu ji visa kazkur 700lt kainuoja ir kaina atitinka kokybe-ta prasme- tikras s...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 12 03, 13:56)
sveiki,

kažin kaip jų kokybė?  g.gif

aš turiu tik ne baltą, kokybė gana normali, atitinka kainą, dailiai atrodo, turiu 4 mėnesius, nusiskundimų nėra kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2012 12 05, 10:46)
aš turiu tik ne baltą, kokybė gana normali, atitinka kainą, dailiai atrodo, turiu 4 mėnesius, nusiskundimų nėra kol kas  biggrin.gif

kad pakankamai dailiai atrodo tai sutinku,o taip pat sutinku,jei mokama normali kaina uz tokios kokybes baldus (apie 700lt,ne daugiau),nes yra vietu (magres baldai pvz,ju salone stovejo),kurie atveza is lenkijos ir uzsideda 3guba kaina schmoll.gif ........manes asmeniskai netenkino popierines plokstes kokybe ir sios sekcijos ir kitu jai panasiu (o ju labai daug is lenkijos tokiu) as nusprendziau nepirkti,o gamintis pagal savo brezinius is geresnes kokybes medziagu,nes vis tik sau darausi ir finansai leidzia smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai atrodo gana gražiai ir moderniai. Patinka toks stilius. Nesunkus. Po truputį irgi dabar pradedame dairytis baldų.. Remontai į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(Alinusikas @ 2012 12 07, 15:07)
Man asmeniškai atrodo gana gražiai ir moderniai. Patinka toks stilius. Nesunkus. Po truputį irgi dabar pradedame dairytis baldų.. Remontai į pabaigą.

tai zinokit ir man taip atrodo paveiksliuke,bet paciupinejus ir paziurejus is kokios plokstes ir lentu tai sukalta,tai pakeiciau nuomone....geru ideju pasiziurekite kataloge OTTO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 07 gruodžio 2012 - 20:10
Sveiki, daug graziu sekciju radau otto, kazin kaip ju kokybe 4u.gif
Atsakyti
O OTTO siuncia i LT? Kiek siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2012 12 11, 11:33)
O OTTO siuncia i LT? Kiek siuntimas?

Tai yra otto.lt ten uzsako i vilniu prekes.
Atsakyti

QUOTE(indreta @ 2012 12 11, 11:23)
Tai yra otto.lt ten uzsako i vilniu prekes.

Aha, jau radau. O kieno gamybos tos sekcijos? Nes yra labai graziu (mano skonio) ir kaina superine, bet nebus jos tokios kaip lenkiskos g.gif Nes neraso nei firmos pavadinio, nei made in...
Papildyta:
Ar nebus ten tas pats s.... g.gif

PirkBaldus.lt
user posted image

Otto.de
user posted image
Atsakyti
Pas mane irgi tas pats klausimėlis. Kažin kas gamina otto. Gal visai nieko ir variantai būtų.
Atsakyti