QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 13:56)
Man sekcija turi buti minimalistine. Tiksliau net sunku pavadinti tai sekcija. Geriau visus daiktus krauti i atkira spinta, ar rubine, o svetaine palikti erdvesnia ir neapkrauta.
mano irgi tokia nuomonė

tiesą, sakant, man negražu tos modernios sekcijos, a la meniškai netvarkingo dizaino koncepcijos, pernelyg daug asimetrijos, užgriozdinta bele kaip siena, nematau tame jokio grožio, nestatyčiau tokių net jei primokėtų. be to, tai toks lyg ir masinės mados produktas, kuris po kelerių metų atrodys moraliai pasenęs, ir jei žmogus vaikosi madų, tai po kelerių metų ir pačiam jau gali atrodyti seniena, nes į tą laiką prigamins madingesnių sekcijų, o kitiems irgi nelabai parduosi. vietoj sekcijos statysim greta viena kitos 2 ilgas uždaras komodas, televizorių virš jų tvirtinsim prie sienos, o aparatūra dėsis į atviras lentynėles išilgai komodų viršaus, taip bus išlaikyta ilga švari plokštuma, ant kurios kaip tik sienos fone vienas kitas interjero elementas labai gražiai gali išryškėti. Komodos modernaus klasikinio dizaino, iš medienos masyvo, dengtos natūralia gražios faktūros ir spalvos faneruote. Gražumas turėtų būti pačios medžiagos faktūroje, dizaine ir baldo pagaminimo preciziškume. Va tokio baldo noriu, jis ilgai turės vertę, ir nenusibos, nes prie tokių baldų interjero dvasią galima keisti naudojant praprasčiau keičiamas interjero detales. tokių baldų ir ekonominių kainų segmente galima rasti, va, nebrangus, masyvo, gražus, švaraus dizaino tautiečių pagamintas baldas:
http://www.medienose...auja-pedro.html
tik atvirų lentynėų aparatūrai trūksta

na, bet dėl skonio, žinoma, nepasiginčysi, kas gražu vienam, kitam gali būti net nepriimtina