Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(milabra @ 2006 02 21, 12:34)
Nu ji už taviškę didesnė. ir tokia - kampu turi suktis, nu kad įstačius kampas neliktų tuščias. Tai kai ieškojau, kampinių sekcijų rasti neįmanoma. Ir visos su spintom  doh.gif O man reikėjo kelių spintelių, stalčių ir lentynų. Projektas tai gražus, tik vis nesiryžtu gaminti  ax.gif kaina baido. Čia Baldų Saloj, jei ką  smile.gif

As tavo vietoje, kad man butu ramiau, pabandyciau nueiti pas kitus baldininkus ir paziureciau, kiek jie paskaiciuotu uz toki pati projekta. Zinoma, jeigu yra laiko ir nesitingi. Jei paskaiciuos panasiai, bus paciai ramiau darytis. As su savo sekcija tingejau terliotis ir tasytis po baldininkus. Bet va kai dariausi drabuzine ir vonios baldus, su tom paciom idejom pavaiksciojau pas skirtingus baldu gamintojus. Nu ir kainos skyresi blink.gif Paskui sekcija ir dariausi pas tuos, kurie man padare vonios baldus.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 02 21, 11:08)
Kaip jums atrodo, pagal užsakymą gaminama sekcija (nu ne iš mažųjų) 3500 Lt - normalu?  g.gif

Jei nemaža sekcija tai manau normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 21 vasario 2006 - 15:12
QUOTE(milabra @ 2006 02 21, 11:08)
Kaip jums atrodo, pagal užsakymą gaminama sekcija (nu ne iš mažųjų) 3500 Lt - normalu?  g.gif

Nu jei didele g.gif ,bet man atrodo brangoka bigsmile.gif
Atsakyti
O gal galit kokių Kaune gamintojų nurodyti? Nu jau patikrintų ax.gif Man kažkaip norisi kažkiek pigiau...

Atsakyti
Kazkaip labai tos modernios sekcijos su virtuves baldais supanasejo unsure.gif Anksciau ir as svaigau - norejau paprastos, a la - trys lentos - va ir sekcija. Bet kuo toliau, tuo labiau darosi jos man tokios vienodos, kaip, beje ir virtuves baldai, tokios beprasmiskos. Grozio ten maza, daiktu taip pat nesusidesi, o lentyna paaukot, kad kokia vaza, ar statulele pastatytum - neukiska smile.gif O ir grazu - ne visada. Po tokiu pasisnekejimu su savimi isigijau nemaza komoda daiktams, o sveitaine palikau be sekcijos.
Atsakyti
[quote=Smilgel,2006 02 25, 21:31]
user posted image
Man ši tiktų, nes vietos neturiu labai daug, o dar tą plazminį TV reikia kažkur įmontuoti doh.gif Geras jis išmislas, bet man norisi ir knygą, vazelę turėti, kur pasidėti. Na bet teks MB nusileisti, juk televizorininkė ir aš pati esu smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors yra daręs sekciją iš zebrano plokštės ?Jau užsisakiau sekciją ir pasirinkom zebrano plokštę vaTOKIĄ ,nes man ji labai patiko,bet nerandu internete kaip atrodo baldai iš šios plošktės doh.gif gal kas galit kokią nuorodą įmesti ax.gif Ačiukas 4u.gif

Jau pati radau kaip atrodo bigsmile.gif Jau šitos virtuvės koks grožis thumbup.gif

user posted image

Čia yra labai gražių sekcijų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 25 lapkričio 2006 - 15:03
Gali pasiziureti mano albume ax.gif Stai cia:)
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 11 25, 16:43)
Čia yra labai gražių sekcijų  wub.gif

man klasikinis stilius nelabai tikiuos nesumaisiau jo... blush2.gif noreciau nedideles sekcijukes...tokios atrodo mane slegia... doh.gif o estrella kur uzsisakei sekcijuke????turetu graziai atrodyti imantriai is tos plokstes... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 26, 01:30)
man klasikinis stilius nelabai tikiuos nesumaisiau jo...  blush2.gif noreciau nedideles sekcijukes...tokios atrodo mane slegia...  doh.gif o estrella kur uzsisakei sekcijuke????turetu graziai atrodyti imantriai is tos plokstes...  mirksiukas.gif

Man klasikinis stilius irgi nepatinka schmoll.gif aš užsisakiau visai nedidukę biggrin.gif kur tv stovės- ilgis 1,30m ,šalia bus dar viena atskira dalis ji bus aukštesnė ( 1,20m aukštis ir 50cm plotis) spintelė ,ir dar bus dvi iš dvigubos plokštės lentynėlės 1m ilgio biggrin.gif tuo pačiu dar staliuką iš tokios plokštės užsisakiau ax.gif na mūsų svetainė nedidukė todėl apkrauti visai nesinori schmoll.gif O užsisakiau ne kokiam nors salone,nes ten kainos doh.gif o pas paprastus baldininkus ax.gif bet kokybe tikrai neabejoju,nes tikrai žinau ,kad tas žmogus daro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 26 lapkričio 2006 - 09:51
QUOTE(estrella @ 2006 11 26, 10:46)
Man klasikinis stilius irgi nepatinka  schmoll.gif  aš užsisakiau visai nedidukę  biggrin.gif kur tv stovės- ilgis 1,30m ,šalia bus dar viena atskira dalis ji bus aukštesnė ( 1,20m aukštis ir 50cm plotis) spintelė ,ir dar bus dvi  iš dvigubos plokštės lentynėlės 1m ilgio  biggrin.gif tuo pačiu dar staliuką iš tokios plokštės užsisakiau  ax.gif  na mūsų svetainė nedidukė todėl apkrauti visai nesinori  schmoll.gif O užsisakiau ne kokiam nors salone,nes ten kainos  doh.gif o pas paprastus baldininkus  ax.gif bet kokybe tikrai neabejoju,nes tikrai žinau ,kad tas žmogus daro  thumbup.gif

o jisai nedaro virtuves komplektu blush2.gif turetu graziai atrodyti nes skamba tikrai thumbup.gif o kada estrella bus norim foto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai grazus toks stilius, nors cai jau turbut nebe sekcija, o lentynos:

user posted image

Zinoma, butukuose su zemomis lubomis ir ankstais kambariukais nelabai tiktu...Ir tv ner kur det....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 lapkričio 2006 - 18:52