Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

Na tai aišku, pas visus kažkuriuo metu yra buvusios tos sekcijos. O dėl knygų lentynų, tai nesutinku. Man yra vienas gražiausių dalykų bute, tiek dėl interjero, tiek šiaip wub.gif . Aš užaugau kambaryje, kurio viena siena buvo vien knygų lentynos, kaip gražuuuu, vis žiūrėdavau į knygų nugarėles. wub.gif . Be to, iš pradžių buvo su stiklais tos lentynos, paskui sugalvojau išimti, tai niekas per daug ten ir nedulka, tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 04, 12:57)
Taigi nekenčiu tų reikalingų daiktų sujungimo į vieną baldą ir pastatymo prie vienos sienos, o ne indaujų, ar lentynų  bigsmile.gif  Kartais keista, kaip žmonėms reikia aiškint tai, kas akivaizdu  bigsmile.gif  g.gif

man atrodo, kad jūs sekciją suprantate tik kažkokią panašią į šias:
user posted image user posted image
bet 21 amžiuje yra ir kiek kitokių sekcijų, jei nežinojote:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
negražu, kai turėsiu laiko - išsiplėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Ankata atsake uz mane. Sekcija as neturejau omeny ta rusu laiku, nepakenciu ir as tokios, bet kai gyveni 2-ju kamb bute, kur svenciu indai ir kt daiktai netelpa virtuveje tenka statyti modulinius baldus svetaineje. Ir nematau cia nieko bjauraus, nemadingo. Jei jums taip atrodo tai atidarykite kita tema-pvz- "Nemegstu sekciju, man patinka gyventi tusciame kambaryje" ir kalbekites ten. Nereikia kitiems brukti savo nuomones, juk cia tema apie baldus, o ne apie tai kaip mums jie nepatinka. Cia diskutuojama apie kainas, medziagas, kokybe...
Cia tema jei nematote, visai kitokia.
As klausiau del kokybes, kur geriau ziureti pasitaisau - modulinius baldus. As noreciau kazko panasaus, tiksliau ne noreciau, o pgl ismatavimus niekas daugiau neiseina.
user posted image
Zinoma, man labai grazu balti moduliniai baldai, bet pas mus yra vaikas ir be abejoniu baldai bus greitai apdauzyti. O beje-knygu mes neskaitome, ju nemegstame ir mums negrazu kai matosi sudetos knygos! (pailgoje apatineje spinteleje mes ju nelaikytume) ax.gif schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 04 balandžio 2013 - 15:57
Sita sekcija kur as ikeliau is Magres baldu, ka tik su vyru pakalbejom, kad neapsimoka ten ziureti, nes jie veza is Lenkijos, o kaina nemaza sitos sekcijos - 2500Lt! blink.gif O kokybe nekokia... Beto man asmeniskai nepatinka ta pailga, auksta spintute, as labiau noreciau kokios pakabinamos, kvadratines, gal kopu smeliuko spalvos, dazytos MDF plokstes... dukryte ten nepasiektu jos ir neapdauzytu. O apatine pailga palikciau tamsiai ruda, tik tektu ja daryti ilga, iki sienos. Taigi reziume nusprendeme su vyru pasibraizyti ka isivaizduojam ir issiuntineti baldu gamintojams ir pasiziureti ka pasiulys. 4u.gif Kai pasibraizysiu imesiu cia brezinuka, gal kur pataisysite mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Čiau čiau, lenkiška ji, ispaniška ar lietuviška - neturi reikšmės, viskas priklauso nuo...naudojamų medžiagų, gamintojo ir t.t. Jei gerai apžiūrėsi, pačiupinėsi ir kitaip išbandysi tas pačias atvežtas lenkiškas, tikrai pajusi skirtumą tarp jų visų - nužtenka tik apžiūrėt išoriškai. Ilgai (laaaabai laabai ilgai) patys ieškojom, daug variantų "apčiupinėjom" lotuliukas.gif ir tik tada pamatėm daugybę pliusų ir minusų, bet gi vėl - kiekvienam savo...kas ko nori...
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 04, 16:31)
Sita sekcija kur as ikeliau is Magres baldu, ka tik su vyru pakalbejom, kad neapsimoka ten ziureti, nes jie veza is Lenkijos, o kaina nemaza sitos sekcijos - 2500Lt!  blink.gif  O kokybe nekokia... Beto man asmeniskai nepatinka ta pailga, auksta spintute, as labiau noreciau kokios pakabinamos, kvadratines, gal kopu smeliuko spalvos, dazytos MDF plokstes... dukryte ten nepasiektu jos ir neapdauzytu. O apatine pailga palikciau tamsiai ruda, tik tektu ja daryti ilga, iki sienos. Taigi reziume nusprendeme su vyru pasibraizyti ka isivaizduojam ir issiuntineti baldu gamintojams ir pasiziureti ka pasiulys.  4u.gif Kai pasibraizysiu imesiu cia brezinuka, gal kur pataisysite mane  mirksiukas.gif

O jus nenoretumet paieskoti baldu gamintoju, jiems nupiestumete ko norite ir turetumete originalia, galbut net vienintele sekcija :super
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2013 04 04, 21:51)
O  jus  nenoretumet  paieskoti  baldu  gamintoju, jiems  nupiestumete  ko  norite  ir  turetumete  originalia, galbut  net  vienintele  sekcija thumbup.gif

Aš irgi patariu kreiptis į baldų gamintojus. Tik pamąstykite ko norite, pasiieškokite variantų gal panašių. Baldininkai tikrai pagamins ką norėsite ir spalvas galėsite patys rinktis ir medžiagas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 04, 09:36)
Pritariu  drinks_cheers.gif, nors vietos pas mus sočiai, bet jau nuo sekcijų mane krato  lotuliukas.gif , tik vieta dulkes valyti papildoma ir apkrauti visokiomis "durnastaokėmis", indams vieta indaujose arba spintose virtuvėje, knygoms lentynos, televizoriui koks staliukas arba kabykla, tiesiog neturiu jos ir nei kiek nepasigendu  blush2.gif

kazkaip ir mes atsisakem svetaineje minciu apie sekcija ir pasistatem komoda didele, ir super viskas telpa ir neuzgriozdinta. draugai padare ta pati (ikeliu ju svetaines nuotrauka, nes savo dar neturiu smile.gif)

user posted image
Atsakyti
drinks_cheers.gif idealus variantas smile.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...8db311ba368.jpg
kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 02 25, 11:40)

man ta melyna sviesa nelabai ir siaip nenoreciau lentynu po stiklu, nes ten ale graziai kazka padeliot turi blush2.gif
Atsakyti