Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Sveikos smile.gif
Norėjau paklaust, kur Vilniuj galima įsigyti karoliukų apnėrimui? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 28, 16:13)
Sveikos  smile.gif 
Norėjau paklaust, kur Vilniuj galima įsigyti karoliukų apnėrimui?  ax.gif  4u.gif

gal nepataikysiu į atsakymą, bet aš nusiperku paprasčiausiose norfose, ar turguj paprastų, nereikalingų karolių, ar apyrankių. jas išsiardau, ir karoliukai smile.gif apnėrimui jokių specialių nereikia, o taip ir pigiau gaunas, ir visokio dydžio/formų gali susirast smile.gif mediniai gali pasirodyt sunkoki, tada galima bandyt plastmasinius.. nors man pačiai mediniai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pašol: 28 rugsėjo 2008 - 16:58
Auksarankės, gal kuri darot tokias apyrankes, kur pati apyrankė odinė, užsisega kaip paprastas laikrodis, gan nesiaura, o vietoj ciferblato užklijuota kaip sagė iš dekupažo ir karoliukų ar iš keramikos, biserio. Nelabai gal moku paaiškinti, esu mačiusi galerijose. Bet skelbimų skyrelyje arba nerandu, arba blogai ieškau.
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Atgaivinu temutę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nuostabios apyrankės thumbup.gif Gal kas turit ką naujo parodyt...Gal kokių naujų idėjų... smile.gif Gal gaminat kas vaikiškas apyrankes? smile.gif

Tuo pačiu noriu parodyti makrame rištą apyrankę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 28, 21:41)
ir aš kelias savasias parodysiu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ta pati pirmutine , Be zodziu wub.gif labai grazi
Atsakyti
sveikos merginos vis ieskojau nu nusisauk niekur nerandu doh.gif pigiau aukso spalvos vielutes storesnes ir pakabuku apyrankem grazesniu idomesniu aukso spalvos gal kuri uzsisakinejate zinote kur galima butu uzsisakyti blush2.gif buciau laba dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 03 19, 15:55)
Na, as is savo gamintu, tai tokias radau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kaip padaryt keliu eiliu apyrake panasia i treciame paveiksliuke
Atsakyti
Laba diena mergaites:) As naujoke, tai nelabai cia gaudausi dar 4u.gif noreciau ir as savo daryta apyranke parodyt, bet nezinau kaip foto ikelt... verysad.gif blush2.gif Gal galit padet? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazute_eglute @ 2010 02 03, 16:42)
Ta pati pirmutine , Be zodziu wub.gif  labai grazi

Ir man sita pirma nuostabi.... noreciau tokios ax.gif
Atsakyti
Apmirė kažko apyrankių temutė verysad.gif Na, merginos, parodykit ką gražaus, įdomaus esat padariusios ar mačiusios... biggrin.gif
Man tai labai gražios tokios apyrankės, o kaip jums mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Na, negi niekas negamina apyrankių g.gif
Tai gal internete matėte kokių nors gražių ar įdomių apyrankių - įkelkit nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia mano kelios apyrankes smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acura: 13 sausio 2011 - 10:27