Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaidinti sunkiai pasiekiamą

Situacija tokia. Esu vienišė jau beveik pusantrų metų. Karts nuo karto turiu kokių mėnesio - dviejų trukmės romanų, bet nieko rimto. Noriu normalių ilgalaikių santykių, kai vyras siekia moters, ją mergina, po to prasideda rimti santykiai, įsipareigojimai ir visa kita. Bet esu tokia išalkusi sekso ir vyro artumo, kad man norisi ilgai nelaukus šokti į lovą, nesigilinu tada į charakterių atitikimus, požiūrių skirtumus ir akiračių platumus. Nereikia čia ir pasakoti, kokios būna to pasekmės, pačios nutuokiat. Tad KLAUSIMAS: kaip atsispirti gundymams ir pirma skirti laiko žmogaus bent paviršutiniam pažinimui, kai galvoje tik vienas dalykas? Prašau nesiūlykit susirasti kokios papildomos veiklos, nes ir dirbu, ir studijuoju, ir sportuoju, ir į grožio salonus vaikštau.. smile.gif
Atsakyti
Gal esmė mąstysenoj? Gal pritrauki savo mintimis vyrus, ieškančius tik nuotykių? Na, ir kas, jei ilgai nelaukusi pasimyli, jei tai tinkamas vyras, jis nepalaikys tavęs lengvu grobiu ir santykiams tai nepakenks. Esu tikra, kad ne viena gali papasakoti istorijų, kai permiegojo su būsimuoju pirmą vakarą ir po to ilgai ir laimingai gyveno.
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 15:58)
Situacija tokia. Esu vienišė jau beveik pusantrų metų. Karts nuo karto turiu kokių mėnesio - dviejų trukmės romanų, bet nieko rimto. Noriu normalių ilgalaikių santykių, kai vyras siekia moters, ją mergina, po to prasideda rimti santykiai, įsipareigojimai ir visa kita. Bet esu tokia išalkusi sekso ir vyro artumo, kad man norisi ilgai nelaukus šokti į lovą, nesigilinu tada į charakterių atitikimus, požiūrių skirtumus ir akiračių platumus. Nereikia čia ir pasakoti, kokios būna to pasekmės, pačios nutuokiat. Tad KLAUSIMAS: kaip atsispirti gundymams ir pirma skirti laiko žmogaus bent paviršutiniam pažinimui, kai galvoje tik vienas dalykas? Prašau nesiūlykit susirasti kokios papildomos veiklos, nes ir dirbu, ir studijuoju, ir sportuoju, ir į grožio salonus vaikštau.. smile.gif

Niekas neismokys ir neprivers taves atsispirti gundymams.Turi pati tam subresti, nes gal dar jauna esi, ir hormonai siaucia.O gal apskritai tavo geismai pirmoj vietoj, ir jokiu nepripazisti NE.Idomu, o kaip kitose srityse, ar taip pat darai tai ka tu uzsigeidi? ir ar toleruoji kitu poziuri ir nuomone apie tave? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 14:58)
KLAUSIMAS: kaip atsispirti gundymams ir pirma skirti laiko žmogaus bent paviršutiniam pažinimui, kai galvoje tik vienas dalykas? Prašau nesiūlykit susirasti kokios papildomos veiklos, nes ir dirbu, ir studijuoju, ir sportuoju, ir į grožio salonus vaikštau.. smile.gif

Atsakymas: lytinių santykių nepakankamumas, nors ne, čia diagnozė, taigi reikia gydyt, tai yra sumažint simptomus. Eik ir susirask, norinčių būti išprievartautais, kol nenumalšinsi fizinių savo aistrų, iki dvasios neprisikasi. Šiaip yra vyrų kuriems tik ir noris pagelbėt mergai, kurios akys kaip nemelžtos karvės. Tik nesuprantu kaip galima mylėtis paviršutiniškai aukos neapgraibius, paprastai ir vadinasi kūnų susipažinimu.
Atsakyti
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad santykiai visai nepriklauso nuo to, ar pirma seksas, ar pirma pažinimas. Siūlau nesikankinti ties šiuo klausimu, nes ne jis esminis žmonių tarpusavio santykiuose. Lai viskas lieka savieigai smile.gif
O jei bendrauti vėliau trukdo sekso ir pažinimo eiliškumas, tai problema tik taip galvojančiojo galvoje.
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 14:58)
Noriu normalių ilgalaikių santykių, kai vyras siekia moters, ją mergina, po to prasideda rimti santykiai, įsipareigojimai ir visa kita.

Matyt noras nepakankamai stiprus. Nebūna ir vilkas sotus, ir avis sveika, tad tik Tau spręsti, kas Tau yra svarbiau. Jei atrodai ir elgiesi kaip lengvai prieinama (čia tik prielaida), laisvalaikiu pasvajoti apie rimtus santykius nepakanka, kad jie taptų realybe. Joks vyras nesuteiks romantikos, jei visaip kaip parodai, kad Tau jos nereikia.
Atsakyti
speju, kad yra dvi galimos problemos smile.gif
Pirmoji - pernelyg atsiveri ne tik fizine, bet ir dvasine prasme, o kita zmogu tai isgasdina ir jis savaime suprantama pabega blush2.gif
Antroji yra gerokai paprastesne - paskui tave jau velkasi tu trumpu romaniuksciu "sleifas" ir ne vienas is tavo sutiktu vyru nebeziuri i tave kitaip kaip i trumpalaiki zaisla unsure.gif
Atsakyti
joo, nuo to ar pirmą vakarą ar antrą ar dešimtą, niekas nepriklauso biggrin.gif kitur bėdos
Papildyta:
o jūs prieš tai nueinat į restoraną pabendraut? ar imi nužiūrėtą už rankos ir vedies? biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pasisakymus. Iš tiesų pagrindinė bėda, su kuria susiduriu per greitai (mano nuomone) atsiduodama vyrui, ta, kad po to užsimezga santykiai, kurie yra neperspektyvūs ir anksčiau ar vėliau tenka iš jų dažniausiai savo iniciatyva išeiti. Kai gaunu tą, ko noriu, jei vyras man iki tol neatsiskleidė, jis man nebeįdomus. Dar blogiau, kad dabar pradeda megztis iš naujo santykiai su ex. Žiauri fizinė trauka. Nenoriu galvot apie tuos dalykus, dėl kurių jį palikau, nes man dabar reikia jo artumo. Turiu ir kitą gerbėją. Miriau dėl jo iki tol, kol permiegojom. Tada viskas apsivertė aukštyn kojom. Susitikinėju, bet darosi nebeįdomu. Nepagaunu, kame daugiau bėda.
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 22:23)
Nepagaunu, kame daugiau bėda.

Čia tik mano nuomonė, susidariusi, perskaičius tavo pasisakymus. Tu turi teisę nesutikti, neigti, ir taip toliau... Mano nuomonė gali gerokai prasilenkti su realybe. Neįsižeisk.
Esi neįdomus žmogus. Čia pirma bėda, nu kai vyras pradeda su moterim bendraut, pirmiausia, jam ji turi patikti kaip žmogus, ir kaip draugė.

Antra bėda, kad tu ir lovoje galbūt nelabai kokia, t.y ne kokia meilužė, nu ir ką tada vyras su tavimi turėtų veikti?
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 21:23)
Iš tiesų pagrindinė bėda, su kuria susiduriu per greitai (mano nuomone) atsiduodama vyrui, ta, kad po to užsimezga santykiai, kurie yra neperspektyvūs ir anksčiau ar vėliau tenka iš jų dažniausiai savo iniciatyva išeiti. Kai gaunu tą, ko noriu, jei vyras man iki tol neatsiskleidė, jis man nebeįdomus. Dar blogiau, kad dabar pradeda megztis iš naujo santykiai su ex. Žiauri fizinė trauka. Nenoriu galvot apie tuos dalykus, dėl kurių jį palikau, nes man dabar reikia jo artumo. Turiu ir kitą gerbėją. Miriau dėl jo iki tol, kol permiegojom. Tada viskas apsivertė aukštyn kojom. Susitikinėju, bet darosi nebeįdomu. Nepagaunu, kame daugiau bėda.

QUOTE(suntea @ 2007 03 18, 21:31)
[color=red]Esi neįdomus žmogus. Čia pirma bėda, nu kai vyras pradeda su moterim bendraut, pirmiausia, jam ji turi patikti kaip žmogus, ir kaip draugė.

Antra bėda, kad tu ir lovoje galbūt nelabai kokia, t.y ne kokia meilužė, nu ir ką tada vyras su tavimi turėtų veikti?

Manau, mieloji suntea, kad tu nelabai įsiskaitei, ką parašė temos autorė - ne ją meta po pirmo pamiegojimo, o jai tie vyrai tampa neįdomūs. I temos autorei - manau, kad čia jokių taisyklių nėra ir negali būti. Mano draugės antri pasimatymai dažniausia vykdavo prie pusryčių stalo wink.gif Kažkaip nepavykdavo pasimatymo baigti kiekvienam savo namuose smile.gif Žinoma, jei vyras būdavo vertas dėmesio. Tie visi buvę vienkartiniai, (trikartiniai, ar pan.) nuotykiai neišaugo į jokius ilgalaikius santykius. Bet ne dėl to, kad mano draugę būtų "metę" dėl jos nepadorumo ar prastumo lovoje. Kaip ir temos autorei, jai diedai tampdavo nebeįdomūs.
Istorijos finalas (bent jau šiam momentui wink.gif jau beveik pusmetį ji gyvena su vyru, su kuriuo permiegojo per pirmą pasimatymą. Taip kad čia jokių taisyklių nėra. Gali permiegoti per pirmą, antrą, penktą pasimatymą - jei tai bus ne tas, tai jau jokio skirtumo thumbup.gif Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 03 18, 22:23)
Ačiū, mergaitės, už pasisakymus. Iš tiesų pagrindinė bėda, su kuria susiduriu per greitai (mano nuomone) atsiduodama vyrui, ta, kad po to užsimezga santykiai, kurie yra neperspektyvūs ir anksčiau ar vėliau tenka iš jų dažniausiai savo iniciatyva išeiti. Kai gaunu tą, ko noriu, jei vyras man iki tol neatsiskleidė, jis man nebeįdomus. Dar blogiau, kad dabar pradeda megztis iš naujo santykiai su ex. Žiauri fizinė trauka. Nenoriu galvot apie tuos dalykus, dėl kurių jį palikau, nes man dabar reikia jo artumo. Turiu ir kitą gerbėją. Miriau dėl jo iki tol, kol permiegojom. Tada viskas apsivertė aukštyn kojom. Susitikinėju, bet darosi nebeįdomu. Nepagaunu, kame daugiau bėda.

As dabar miegu su savo eks, nes man kaip sakant pavasarine ruja (atsiprasau uz issireiskima) prasidejo blush2.gif Tik tas kaip ciuciukas dabar laksto, kaip noretu vel gryzti pas mane, o man tik sekso is jo reik, nes tingiu ieskot kazko naujo, o tiem naujiem ir neparasyta ant kaktos ar geras lovoje doh.gif lotuliukas.gif blink.gif

O siaip manau, kad tu tiesiog gal nesubrendusi rimtiems santykiams. Tai nepriklauso nuo metu, greiciau nuo mastysenos. As tau siulyciau labiau tobuleti kaip asmenybei, suprasti, kokio vyro tu noretum, ar visgi tau svarbiau meiles nuotykiai ar rimti santykiai 4u.gif Arba tiesiog nesutikai dar vyro, kuris butu vertas buti salia taves. Arba gal tu kai kuriu is ju nebuvai verta ax.gif
Atsakyti